Dagens jobb och kvällens oro

Del 1 - Reporter Björkman reser runt
Åkte strax efter åtta på morgonen direkt från Falkenberg till Mölndal. Där tog jag en buss som jag hoppade av ett par hållplatser för tidigt, men letade mig sedan ändå fram till målet som var arenan Åby Friidrott. Väl där tog jag ett antal bilder innan jag mötte upp med en trevlig prick som jag skulle intervjua till hemsidan inför helgens Folksam Challenge. Efter en bild även på honom med arenan i bakgrunden stack vi bums till Mölndals AIK:s kansli för själva intervjun då han gärna ville vara uppkopplad och tillgänglig i klubbstugan såhär dagarna innan tävling.
 
Efter intervjun stack jag till närmsta busshållplats och tog en buss med en rutt som visade sig vara en mycket lång omväg mot stan. Jag valde den bussen eftersom jag då inte skulle behöva några byten, men fick alltså istället en lång resa. Jag försvann ut öster om Mölndal igenom flera samhällen där det speciellt i slutet var massor med supersnofsiga hus. Kände mig en aning fattig i plånkan.
Till slut nådde vi ändå Korsvägen och jag bytte till Grön hemåt Kungälv.
 
Del 2 - Detektiv Björkman löser fallet med det hemliga numret
Plötsligt under kvällen får jag ett SMS. I SMS:et står "Har 2 nummer till dig Richard Björkman. Vilket är rätt???" Jag, som genast blir nyfiken på sådant, svarar bums att jag är jag och undrar vem som frågar. Samtidigt sitter jag och chattar med Björkman senior på facebook och han säger naturligtvis genast "Tycker inte du ska svara, du har ju bara ett nummer." och följer sedan upp med "Om någon verkligen vill nåt så kan de ju underteckna eller meddela vad de vill. Det kan ibland vara så att man svarar till ett dyyyyrt nummer."
Björkman junior börjar genast tänka i negativa banor och frukta det värsta, att någon vill stjäla mitt nummer för dyra SMS-lån eller liknande. Då får jag svar på mitt SMS: "Det är din härskare Martin Lindberg".
 
Det är nu detektivarbetet börjar.
Först och främst googlar jag givetvis numret, men finner till min stigande oro att det inte finns på varken eniro eller hitta.se. Nästa steg blir att logga in på Comviq.se och starta deras mycket bra kundservicechatt. Där hör jag mig för om de kan se trafik och aktiviteter under senaste kvarten, men får till svar att detta endast kan ges när nästa faktura sammanställs. Nitlott där alltså.
Det är nu dags att googla efter själva namnet. Tyvärr finns det väldigt många Martin Lindberg i Sverige och ingen känner någon jag känner. Jag drar då till med ett wild card och börjar söka efter mig själv istället för att se hur enkelt man kan få tag i mina personuppgifter. Det är nu jag äntligen finner mitt första spår..
 
När jag söker efter min adress i Falun ser jag även övriga namn i trappuppgången. Här finns ingen Martin, men däremot ett annat förnamn med efternamnet Lindberg. Kugghjulen börjar snurra. Kan det vara så att Martin har en släkting i samma trappuppgång och.. just det, det är där alla bitar faller på plats.
Jag tar fram min mobil och ser min lista över senaste tio mottagna nummer. Där, äntligen, får jag lösningen på kvällen mysterium. Ett av numren är det hemliga numret. Ett nummer som ringde mig för ungefär två veckor sedan och var intresserad av lägenheten som jag ju ska flytta ut ifrån.
 
Fallet är avslutat! Detektiv Björkman förseglar akten och låser arkivskåpet, mycket nöjd med sin slutledningsförmåga.
 
 
 
Mindre lyckad detektiv.

Stekande sol, grill, FM, bad, grill, FM, grill

I Olofsbo sedan igår eftermiddag. Gårdagen ägnades åt lite grillande hos Erik och sedan FM natten lång. Skrev också en artikel.
 
Idag har vi varit på stranden, badat, kastat boll, solat och snackat.
Just nu väntar jag på käk och sedan blir det mera FM fram till ikväll då det åter blir grill följt troligen av Förfestspelet.
 
Imorgon väntar.. gissa? FM och GRILL!
 
Om jag trivs med livet just nu? Hell yeah! Ge mig bara en lägenhet i gbg-trakten också så blir det ännu bättre ;)
 
 
 

Tillbaka från Karlstad

Gårdagens resa och mästerskap var en trevlig upplevelse! Sånär som på att jag inte hittade någon riktig mat vill säga.
 
Själva bussresan gick fint. Efter att jag släppt iväg de aktiva stack jag för att ta mig in via pressingången. Jag var nämligen pressackrediterad vid eventet och skulle skriva lite lägesrapporter om hur det gick för våra göteborgska deltagare.
Vid pressingången var det helt dött. Vidöppet, inga ackrediteringar och bara lite TV-folk som drog sladdar.
Nåväl, letade upp pressläktaren, pressfikarummet och gick sedan och frågade en person i funktionärströja var ackrediteringarna fanns. Beskedet blev att de skulle delas ut 14.45, det vill säga så sent som en halvtimme innan förtävlingarna startade. Klockan var nu kanske halv två och jag fick istället snällt vänta. Egentligen behövde jag inte något pressleg då jag inte skulle till mixad zon eller nå't, det enda jag behövde från pressgrejerna var kod till det trådlösa nätet.
Jag tog plats på en ledig bänk på läktaren, packade upp min dator och började fila på en första inledande text. Några minuter innan 14.45 gick jag ner och kikade vid pressingången igen och nu minsann fanns det folk på plats. Jag fick mitt pressmojs och levererade en första text på förbundets hemsida.

Timmarna gick och tävlingarna likaså. En hel del fina resultat med segrar och personliga rekord för göteborgarna bland annat gavs i början. Mot slutet blev resultaten lite mindre bra, men allt kan ju inte alltid gå spikrakt uppåt.
I takt med att timmarna förflöt så ökade också hungern. För oss pressfolk fanns som sagt ett fikarum. I detta kunde man kanske tänka sig att det skulle finnas lite fikabröd eller mackor eller något, men icke. Det enda som fanns förutom drickor och kaffe var dammsugare och chokladbollar.
När mästerskapet var slut hade jag fått i mig en burk fanta, tre burkar kolsyrat vatten, två kaffe (jag har egentligen slutat med kaffe, men det blev kyligare och kyligare på läktaren och någon varm dryck krävdes) samt en chokladboll med kokos, en chokladboll med pärlsocker och en dammsugare. Med andra ord var jag inte superhungrig och levde på konstanta koffein- och sockerkickar. Nyttigt.
 
Nåja, jag gjorde jobbet, mästerskapet var kul att kolla på och resan var behaglig. Jag hann inte se så mycket av Karlstad, men Tingvalla IP bjöd på en bra stämning och flera olika väder (dagen började med sol, gick över i regn och slutade med småkall blåst).

Tillbaka i Göteborg sent där fader var snäll nog att hämta mig vid Friidrottens Hus då inga bussar längre gick till Kungälv tydligen. Runt ett-halv två var vi åter i Romelanda.
 
Lång, men rolig, dag till ända! Idag har jag bara tagit det lugnt och fixat lite småsaker med hemsidan.
 
 
 

Karlstad GP nästa med Björkman bredvid rodret!

Efter den intensiva förra veckan slås det inte av på takten när den nya nu har börjat.
Idag har jag administrerat det sista inför morgondagens resa till Karlstad där jag ju ska vara reseledare. Bussen innehåller främst aktiva såväl som ledare/tränare.
 
För bara några månader sedan skulle en sådan sak som vara ansvarig ensam reseledare för en busslast folk göra mig ganska nervös, men när man nu är mitt uppe i jobbet hela tiden och kommit mer och mer in i det, ringer och kontaktar och träffar folk till höger och vänster, så är det inte så farligt alls. Känner mig kolugn. Ska bara bli roligt och ser fram emot att kolla på tävlingen.
 
Denna gång kommer jag inte att liverapportera som jag gjorde på Göteborg GP. Nu är det ju inte "vår" tävling så att säga så denna gång kommer jag bara att uppehålla mig runt pressläktaren och rapportera lite då och då hur det går för våra Göteborgsnamn. Med andra ord kommer jag att kunna slappna av lite mer än förra gången då det, även om det var roligt, var väldigt hektiskt.
 
Jag har också hunnit få ut en inför-artikel idag. Effektive Björkman gör det igen helt enkelt.
 
Hem vid halv sex-tiden med hatten på huvudet, solbrillorna på näsan och musik i öronen. Jag har inga som helst problem med att åka kollektivt, tycker det är asskönt att få en stunds avkoppling till och från jobbet.
 
---
 
Helgen som gick avslutades förresten med en mäkta lång promenad för min del.

På lördagskvällen mötte jag upp med Henke i Götet och vi gick på bio för att se World War Z. Ett litet krux uppstod dock när vi kom in och skulle lämna ifrån oss biljetterna. Numer måste man nämligen betala extra för att få 3D-glasögon och jag hade naturligtvis, trots att jag tänkte på det tio minuter innan jag stack hemifrån, glömt de två par jag har hemma som vi skulle ha.
Vad göra? Köpa ett par ovärda nya? Ja, i värsta fall. Men så fick jag syn på en låda med glasögon som stod helt för sig själv som ingen brydde sig om med några använda och några oanvända glasögon och vips hade vi ett par var! Det enda, nya, kruxet? Att dessa tydligen var kids size. Med andra ord såg vi nog lite lustiga ut om man skulle tagit kort på alla i salongen just denna bioafton där två vuxna karlar sitter med ett par hälften så stora glasögon som alla andra. Men det gjorde inte så mycket, glasögonen täckte precis lagom och de satt helt okej! Ibland har man tur.
 
Efter filmen, som för övrigt var helt okej, Pitt är aldrig kass och storyn funkade, så stack vi tilll O'Learys och käkade samt såg andra halvan av Hammarby-ÖIS (0-0).
Några öl samt varsin drink (för övrigt en San Francisco för mig och bartendern kunde blanda den direkt, det hör inte till vanligheterna) senare så var det dags för hemgång. För Henke innbar detta en behaglig resa direkt till Uddevalla, men för mig innebar det endast resa till Kungälv.
Jag bor ju ute på landet, i Romelanda, ett ställe dit det sedan några år tillbaka av någon korkad anledning inte går några sena bussar längre. Den sista går någonstans vid sjutiden. Detta medför följande alternativ:
 
1. Du kan aldrig vara ute länge på helgerna.
2. Du får hoppas någon kan skjutsa hem dig.
3. Du får ta en taxi.
4. Du får gå hem.
 
Alternativ 1-3 har jag kunnat välja/valt ett antal gånger, främst alternativ 2. Denna gång fanns dock ingen som kunde köra, jag kunde inte sticka hem tidigt då vi gick på bio och jag ville inte slösa några pengar på taxi. Med andra ord gjorde jag det otippade alternativ nummer fyra och gick den långa vägen hem.
 
En och en halv timme och många låtar senare hade jag vandrat klart och kommit hem från den smådisiga natten (vägen belyst bara på vissa platser, långa delar bara sommarmörker). Klockan var halv tre och jag kände mig nöjd med att ha nått målet. Hurtigt värre för en kille som gärna citerar Skalman!
 
Prima lördag var det i vilket fall och nu börjar nya veckan. Första lönen kom idag och imorrn är det som sagt Karlstad GP som gäller. I nutiden, mot framtiden!
 
 
 

Kungälv -> Liseberg -> Olofsbo -> Kungälv

Intensiva och sociala dagar!
I början av veckan blev det jobbande, sen på onsdagen Lisebergsbesök med broder och Uppsalagänget, direkt ner till Olofsbo på kvällen och hänga med Erik och ikväll tillbaka till Kungälv då jag ska träffa Henke i Götet imorrn.
Det är märkligt, ibland går det veckor utan att man träffar särskilt mycket folk och sedan plötsligt så blir det en massa sköna vänner på kort tid. Mycket trevlig vecka so far i vilket fall!
 
Jag har inte varit på Liseberg för att åka saker på jag vet inte hur länge. Räknade i efterhand ut att jag hann åka typ 20 saker i vilket fall varav några attraktioner två gånger. Segast att köa till var helt klart Balder. Mycket beroende på att det spelades en äcklig instruktionsvideo med samma musikslinga heeela tiden. I cirka en halvtimme. Örk.
I övrigt var det inget att klaga på! Bara sköj och alltid lika trevligt att hänga med Uppsala-vännerna :)
Vi käkade också på en italienskinspirerad restaurang (för mig pastasallad med luftorkad skinka) och drack öl på Spökbaren. Dessvärre blev min öl den dyraste. Jag gick fram och tänkte ta en Pripps på tapp, men ändrade mig när jag såg Eriksberg. Denna Eriksberg var dock någon specialvariant, mörkare, och kostade härliga 98:- för 60 cl. Nåväl, god var den i alla fall!
 
Nere i Olofsbo har det varit trevligt att äntligen träffa Erik igen. Ett år sedan sist ju. Sedvanligt fotbollssnack och lite snack om gamla tider och om framtiden!
 
Idag har jag fått ut en artikel samt bokat om bussen till en större buss till Karlstadsresan. Just nu gäller FM och så småningom blir det troligen årets första bad. Sent, I know, men nu så är det dags!
 
 
 
Sommar!

5-0, Lasse Kronér, framtida Lisebergsbesök

Lugn dag. Satt på altanen några timmar trots att det blåste och inte var helsoligt (då slipper man i alla fall alla insekter och kan se vad man gör på datorn utan att solljuset stör). Lyssnade bland annat på Lasse Kronérs sommarprat som jag tyckte var görskönt om hans yngre år och hur han började sitt liv som musiker som gatumusikant.
 
Imorrn blir det jobb och sedan, mitt i veckan, blir det hipp som happ ett besök på Liseberg då mina Uppsala-vänner kommer ner och hälsar på Götet. Sköj! Inte vart på Liseberg i åkattraktionssyfte sedan.. ja, jag vet faktiskt inte när det var. De senaste gångerna har det oftast varit för att äta julbord.
 
---
 
Grymt skön vinst igår mot Finland! Tur att man åtminstone fick se våra damer äga när man tidigare på dagen fått bevittna en urusel insats av IFK borta mot BP.. två Blåvita lag som var kassa igår med andra ord.
 
Nu blir det nudlar och film. Hejs!
 
 
 

En klunk av lycka

Efter några timmars streamande av två ungdomsmästerskap samtidigt samt artikelskrivande så tog jag helg.
Jag åkte hem glad till Kungälv i den gassande solen, gick till posten på Maxi och stod glatt i kö och hämtade ut ett paket från CDON, och begav mig sen med ett leende till en grekrestaurang och tog en öl i väntan på bussen.
Allting känns bara grymt bra, varför ska man då inte gå runt och se glad ut liksom?
Nå, jag har inte ett fastklistrat leende hela dygnet, men idag var det nästan så.
 
---
 
Badsugen. Men dåligt med närliggande bra bad (nej, jag räknar inte gyttjepölen Romesjön som bra bad) och denna helg blev det ingen sväng till Olofsbo.
 
Nästa vecka och helg får man se vad som händer! Mer artiklar och annat jobb blir det i vilket fall. Och veckan efter det ska jag vara reseledare på GFIF:s buss med tävlande upp till FGP:n i Karlstad. Mera jobb, ös på bara, jag bangar inte!
 
---
 
Snart är det nog dags att äta något. Sedan tänkte jag korka upp en flaska vin och njuta lite av fredagskvällen med 90's och någon film.
 
Ciao!
 
 
 

Mellandag

Jobbade igår och idag är jag hemma. Jobb igen imorgon!
Lite skumt nu på kontoret. En himla kontrast gentemot när jag hade praktik i våras. Från att ha varit runt fem praktikanter och fullt hus med anställda så är det nu semestertider och igår återfanns bara jag, sportchefen och en till på kansliet samt en fastighetsvärd i Friidrottens Hus. Nu är även sportchefen på semester och den andre på kansliet jobbar bara tre dagar i veckan så.. om jag drar in på typ en tisdag eller torsdag blir jag rätt så ensam.
Men hemsidan tar inte semester bara för att många andra gör det! Jag håller flödet uppe och fortsätter leverera diverse nyheter med Göteborgskoppling minst tre gånger i veckan.
 
---
 
Idag har jag solat en timme ungefär på altanen. Mer pallar jag inte. Känslan av att vara varm och svettig är som bekant inte min högsta preferens. Möjligen varm inombords som jag börjar bli nu efter några klunkar svart vinbärsgenever som jag sippar på på kvällskvisten.
 
---
 
Min hörsel kom till slut tillbaka som den skulle i förra veckan efter min konstiga dels halvdöva och dels tjutande period. Men vad händer då? Mina finfina hörlurssladdar som jag köpte i höstas börjar glappa så nu kan jag ändå inte gå runt perfekt på stan och lyssna på musik.. suck. Hållbarhet på den typen av lurar/snäckor jag vill ha är sannerligen inte fabulös. Och lätta att hitta är de inte heller för den delen. Tror jag köpt tre av de fyra senaste paren i Tyskland.
 
---
 
Sverige missade två straffar igår. Inte optimalt naturligtvis, hem och öva helt enkelt! De tre poängen vi borde haft blev istället en poäng. Men äh, nu krossar vi Italien och Finland också så blir det kalas och gruppseger! Och helst gör vi detta utan den inhyrda sambalegoknektsklacken som själ plats från riktiga supportrar..
 
---
 
Såg om mitt favoritavsnitt av Historieätarna nyss. Längtar till nästa säsong!
 
 

70-talet, oh yeah.

Sol och Håkan

Blev några timmars solande och Offside-läsande under eftermiddan. Försöker alltjämt komma ikapp. Läste ut förrförra numret nu så jag närma mig sakta men säkert. Nyaste numret ligger i Falun, men förra numret har jag här.

Mer än så har jag inte gjort idag egentligen. Kollat jobbmailen några gånger, ätit soppa. Lite så.
 
Och nyss kollade jag på Håkankonserten från Skansen. Underbare Håkan.
 
 
 
Första låten jag fastnade för i tonåren. Och många fler skulle det bli.

Med stärkta ben

Det tar sig med cyklandet. I torsdags körde jag 2 x 15 minuter med fem minuters vila emellan.
Det kan tyckas lite onödigt med fem minuters vila på bara en halvtimmes totalt cykelpass, men om man som jag trappat upp och plötsligt cyklat nästan varje dag från ingenting så börjar det till slut ta slut på krafterna i benen. Man kan inte öka och köra på hur mycket som helst utan återhämtning.
Över helgen var det således väldigt tacksamt för benen med lite vila. Istället blev motionen i fredags som bekant att kratta gräs i solgasset typ hela eftermiddan medan det i lördags blev en annan typ av benträning, lite lättare fotbollsspelande varvat med öldrickande.
 
Idag var det dags för 35 minuters cyklande. Från början hade jag tänkt att även i detta pass ha fem minuters paus, men jag trampade på och vips så var jag klar utan att vara i närheten lika trött som efter halvtimman med paus i torsdags. Jag kunde nog egentligen kört typ 10-15 minuter till innan det börjat tryta ordentligt, men det kändes onödigt. Föredrar att följa min plan och trappa upp i stadig takt. Kul att se att det verkar ge någon form av uthållighetsresultat i alla fall!
 
---
 
Verkar som jag ska få lite fler arbetsuppgifter på jobbet. Kul! Vare sig det är av stor eller liten karaktär så hoppar jag på det. Att få jobba inom en organisation man trivs i och med saker som man verkligen tycker om är få förunnat. Jag klagar definitivt inte och trivs som fisken i vattnet. Eller som stavhopparen över ribban.
 
---
 
IFK tog en mycket viktig poäng borta mot HIF tidigare ikväll. Dessvärre visade Haglund ut sig när IFK hade ledningen och efter det var det mest en kamp för att undvika förlust. Hade Farnerud bara satt 2-0 lite tidigare eller Haglund inte visat ut sig så hade det troligen blivit seger istället.. men, men, tillfällig serieledning och inte förlust var det viktigaste.
 
---
 
Nu ska jag se på Dexter. Beställde en Dexter-t-shirt häromveckan från cdon och har börjat undra varför den aldrig kommer när det stått att den skickats.
Så messade jag med Henke förut när han plötsligt undrar om jag skickat något från cdon till honom. Öhm.. va? Alltså.. senast jag beställde något från cdon så beställde jag det som present till Henkes adress (TV-serien Tornado för övrigt) och det hade jag ändrat till denna gång trodde jag.
Och ja, det hade jag. Men jag hade inte ändrat telefonnumret som aviseringen skulle skickas till. Det har med andra ord legat ett paket till mig och väntat här i Kungälv medan Henke haft koden. Bra där Richard.
Nåväl, nu har jag koden och kan hämta plagget någon lämplig dag!
 
 
 
Tonight's the night..

Skön helg i Olofsbo

Efter att ha använt stora delar av fredagseftermiddagen till att kratta gräs i vår rödmyreträdgård (asen har gjort små äckliga bohögar överallt), och även ringt två samtal till två pers som ska tävla i kommande ungdomsmästerskap, så for jag mot Olofsbo.
 
Fredagskvällen blev lugn, kollade bland annat på 90's.
 
Lördagen sken lika soligt som fredagen och det blev minigolf i Skrea följt av umgänge med faster, kusin, kusins man och kusinbarn framåt kvällen. Grillning, tipspromenad, snack och kortspel.
 
Idag har man inte gjort så värst mycket. Spelat lite fm, hjälpt pappa få en gipsvägg på plats (dasset ska bli dubbelt så stort, vilket innebär att det i nuläget tillfälligt har två ytterväggar med två dörrar, mycket smidigt..) och kollat en film.
 
Imorrn tar jag tåget tidigt på morran till Götet och sticker direkt till jobbet. En ny arbetsvecka väntar!
 
 
 
Can't you see we're wastin' time, yeah!

Mångbottnade motiv

På väg hem från jobbet stannade bussen vid ett rödjus. Över övergångsstället kom en asiatisk dam med mycket ljust grön solhatt (typ den här färgen, fast utan blommor och med ett snöre under hakan) och systemkamera i högsta hugg. Hon ställde sig strax efter övergångsstället en bit in på en gräsmatta och tog kort på.. en tjock trädstam. Inte hela trädet, inte grenverket, inte på någon person eller något annat framför trädet, bara på en vanlig, tjock stam.
 
Strax efter detta slog rödjuset om till grönt och bussen började rulla genom korsningen. Jag tittar ut till vänster och får se en taxi komma upp jämsides med bussen och sedan svänga av åt vänster i korsningen. Inget märkligt med det, men i taxins baksäte sitter en tjej med fönstret öppet filmandes eller korttagandes rakt mot.. mig? Öhm.. jaha?
Jag har ett antal förslag på detta beteende:
 
1. Hon tyckte jag var så söt/snygg/charmig att hon bara var tvungen att få mig på bild/film.
2. Hon tyckte jag såg ut som en mycket intressant figur som satt där och filosoferade och kände att det var konstnärligt viktigt att fånga mig på bild/film.
3. Hon var turist och fotade/filmade inte alls mig utan bussen då hon aldrig har sett en blå buss förr.
4. Hon gjorde en reseberättelse och fotade/filmade bara random ut genom fönstret medan taxin körde runt.
5. Hon var en amerikansk spion och tyckte för ett ögonblick att jag såg ut som Edward Snowden.
6. Hon lekte På Rymmen och låtsades vara spårhund.
7. Hon ingick i samma fototävling som asiatiskan med trädstammen där det mest otippade motivet kammar hem vinsten.
8. Hon fanns egentligen inte. Jag bara kände mig ensam och ville vara i rampljuset och hjärnan hittade på henne.
 
Jag är ganska säker på att det inte är alternativ nummer åtta.
 
 
 

"Give me gold, not advice!"

En del tjut i örat igår också, men det hade avtagit avsevärt jämfört med i förrgår. Idag märker jag av det ännu mindre, nästan inte alls. Skumt det där.. poff bara från ingenstans och sen några dagars ryck i örat. Men verkar ju inte ha varit så farligt ändå.. Fast det får en att reagera. Hur mycket pallar ens öron? Vilka ljudnivåer är okej?
 
Jag var öronbarn som liten, hade rör i öronen och sånt mojs, så att hörseln skummar sig är inget jag direkt blir upprörd eller reagerar över nu, det känns oundvikligt på något sätt. Jag tror jag kanske haft mindre tjut i öronen ända sedan jag var liten, men eftersom de i så fall funnits där hela tiden så har jag inte reflekterat över dem, liksom trott att man antingen inbillat sig eller att det ska vara så. Ingen aning. I vilket fall har jag aldrig stört mig över något förrän rycket öronen hade nu då.
 
I vilket fall har jag jobbat/jobbar jag hemifrån idag så att öronen får vila från storstadens brus i alla fall en dag. Kan säkert göra gott.
Har beställt lite saker på nätet också och sökt lite fler lägenheter som jag inte kommer få. Vore trevligt med en massa pengar så man kunde köpa sig en lägenhet istället, men det lär dröja till dess.

Strax dax att äta lite. Toodeloo!
 
 
 

Speciellt två scener här var lagom skrämmande när man var liten!

Rådjur och tjut i örat

Igår kväll när jag satt och började lyssna på ett klipp på youtube så slog det bara till med ett fetinglock för höger öra. Blev typ halvdöv, hörde bara bastoner. Försökte tryckutjämna, men funkade icke så gick och lade mig till slut och tänkte att det blir säkert bättre under morgondagen.
 
Idag gick jag upp med samma lock fortfarande bedövande örat och gick till bussen.
På väg mot bussen var jag plötsligt tre meter ifrån det minsta lilla rådjur jag sett som gick över vägen efter sin mamma. Den måste varit ganska färsk och totalt orädd. Naturen från sin finaste sida.
 
På jobbet fortsatte locket att hålla i sig ända fram till seneftermiddagen då det plötsligt började lätta lite och istället gå över till ett ihållande tjut. Direkt börjar man ju noja över om man fått tinnitus eller ej. Det var i vilket fall som helst grymt svårt att fortsätta koncentrera sig på att göra ett bra jobb, men artikeln blev klar till slut.
Bussresan hem var underbar då tjutet dränktes i stadens och bussens ljud.
 
Väl hemma har jag försökt ha Revaxör i örat i en timme för att lätta på eventuell vaxpropp, men jag kan inte påstå att det blivit någon enorm skillnad. Förutom tjutet så hör jag nu i princip som vanligt igen vilket är skönt. Kan låta knäppt, men hellre att det tjuter än att man känner sig som om man håller på att bli döv, faktiskt.
 
Får se hur det känns imorrn. Kanske är det bäst att stanna hemma och vila, time will tell.
 
Träningsmässigt går det för övrigt bra, jag följer min plan! Gårdagens 25 minuter var svettiga, men genomförbara utan problem, skulle pallat ett tag till. Snabb utveckling, oh yes. Minns att jag för en vecka sedan tog slut i låren efter bara fem minuter. Tog dock av förklarliga skäl ledigt från cykeln idag.
 
Ska nog snart lägga mig. Trött som en gnu.
 
 
 

RSS 2.0