Ebbot, jobb och saftsug

Sitter mitt i Så mycket bättre. Alltså, jag sitter inte och tolkar låtar i ett mysigt hus med massa kända artister, det hade väl varit lite otippat, men jag sitter och skriver samtidigt som jag har programmet i hörlurarna.
 
Insåg just att det var några dagar sedan jag skrev här. Dåligt!
Å andra sidan har jag uppdaterat desto mer på andra sociala medier i jobbsyfte och det är ännu viktigare just nu.
Jobbet känns fortsatt väldans trevligt och alla människor man träffar är positiva.
 
..nu fick jag pausa programmet. Ebbot började prata och när Ebbot pratar, då vill man lyssna. Alltså pausar jag nu så jag kan fokusera bättre när jag skrivit klart.
Ska säga ärligt att jag inte kan komma på en enda låt med Soundtrack of our lives på rak arm. Varje gång jag hört dem har det mest låtit som en stor vägg av ljud som bara maler på. Ebbot som person däremot verkar vara hur skön som helst, en sån man vill hänga med.
 
Var var vi? Jo, jobbet ja. Man går runt i Friidrottens Hus, lär sig fler och fler namn kopplade till ansikten och börjar heja på fler och fler. Utvecklande på många plan.
 
På måndag fortsätter jag på jobbet fast börjar ändå på nytt kan man säga. Samma anställningsform, men ändå med lite nyare formationer kan man säga. Vissa har svårt för såna förändringar (jag själv var för bara några år sedan en väldigt förändringsobenägen person), men jag tycker nuförtiden att om bara förändringar sköts rätt så är de spännande. Hur blir det liksom? Vilka nya tankar finns det? Kommer man få fler spännande idéer från andra att bolla med?
"Sköts rätt" säger jag eftersom det inte alltid behövs förändringar i livet, ibland förändrar folk saker bara för förändrandets skull, inte för att det finns någon egentlig mening.
I detta fall med jobbet känner jag som sagt definitivt inget sådant, tvärtom, det ska bara bli kul och intressant.
 
---
 
Nu kämnar vi jobbet och går istället raskt in på mig själv. Jag är nämligen just nu väldigt törstig. Mjölken drack jag slut förut och för alla som känner mig vet man att då är det elände. Mjölk är livets dryck och jag kan i princip dricka hur mycket som helst.
Vad göra? Som plåster på såren har jag blandat en stor kanna saft som nu står kall och fin i kylskåpet. Den ska konsumeras å det snaraste.
Jag börjar också bli glassugen och ska nog bege mig ner till källaren och fixa ihop lite sött mums från frysen.
 
Natten vidare kommer att gå i FM:s och filmens tecken. Das Experiment står på programmet.
För er som undrar varför jag slutade kommentera film här på bloggen så hänvisar jag till min sida på Filmtipset. Det blev helt enkelt enklare att börja skriva där och ha allt samlat. Egentligen borde jag gå tillbaka i bloggen och kopiera alla mina gamla filmomdömen till Filmtipset, men det är ett projekt jag inte känner mig jättesugen på just nu.
 
Så! Nu har jag fyllt kvoten med råge för ett blogginlägg. Dags att sätta fart mot köket för den goda jordgubbssaften.
 
Hejs!
 
 

Stiger fram ur rök och damm

Klockan går och jag borde väl egentligen lägga mig, men för mycket tankar snurrar i huvudet.
 
Man kan säga vad man vill om Paradise Hotel, men jag tycker det är riktigt underhållande.
För bara några år sedan hade jag spytt på det och tyckt det varit pinsamt att se hur personerna i det beter sig och bli äcklad över paktande och spel.
Numer tycker jag istället att de positiva delarna väger över. Jag tycker förvisso fortfarande att merparten deltagare är pinsamma (inte alla faktiskt, det finns några få som jag säkert skulle kunna hänga med), men jag ser det på ett helt annat sätt nu. Det är intressant att se spelet folk försöker spela, vilka stilar de väljer, hur de överdriver sina personligheter och så vidare.
Min poäng med att skriva allt detta var för att knyta an till den första meningen i detta blogginlägg. När man kollar på den typen av serie som PH är så försvinner alla ens egna tankar som snurrar. Där har vi en av de bästa anledningarna till att sådana serier finns, för att kunna koppla bort sig en stund.
 
Min dag har förresten varit bra egentligen, inget jag kan klaga på, tvärtom. Jag har klart med jobb några månader till och har hälsan (undantaget min högra fot som ännu ej är bra och ett skavsår på vänster häl för att de enda brukbara skor jag har nu jävlas). Jag är helt enkelt bara inte på topp ändå. Och det finns väl inget som säger att man måste vara det hela tiden?
Ibland är man hög, ibland är man låg, så är det bara, och det måste få finnas plats för båda. Det gäller bara att välja vart man ska fokusera sin lilla uppåt-energi man har när man väl är låg så att man gör av med den på rätt saker, kanalisera i rätt riktning.
 
Lite musik kan nog passa bra nu. Jag öppnar Spotify och klistrar nedan in den första random låt som kommer upp i min spellista "Bara blandat bra" och väljer den textrad som bäst passar min sinnesstämning som rubrik på detta inlägg.
 
Sov gott människor små!
 
 
 

Time

I'll be there for you spelar i högtalarna, jag är lite lagom smådåsig och vädret ute är grått. Med andra ord är det en rätt lugn början av fredagen vecka 47 som utspelar sig.
 
Ikväll finns en stor chans att man tar några öl och bara hänger och har det gött. Troligen kollar man Idol (och svär åt en viss Bard) samt På Spåret bland annat (det är tillräckligt party för mig just nu känner jag).
 
För övrigt är jag mäkta FM-sugen, men en stor bugg relaterad till transfersystemet har uppstått och därför avvaktar jag tills en uppdatering släppts för att se om det hela blir åtgärdat (har rapporterat felet till utvecklarna som ska ta en titt på det jämte alla andra buggar som rapporterats från andra inom samma område..).
Funderar på att starta en landslagsfil med broder tills man får vidare besked. Då får man i alla fall lite abstinens stillad..
 
---
 
Livet i övrigt? Lär få besked i nästa vecka om hur framtiden kan tänkas se ut. Lite så.
Annat än det finns inte så mycket att säga alls faktiskt. Saker bara är mest.
 
 
 

Miss Atomic Bomb

I fredags åkte jag till Henke.
 
Resrutten jag skulle ta kom inte ens upp när man sökte på Västtrafiks hemsida eftersom den var så tight.
Antingen skulle jag hinna på minuten om alla anslutningar synkade perfekt eller så skulle jag få vänta i en timme i Ytterby.
Man går på första bussen, som givetvis är sen med en minut. Vanligen brukar busschaufförer inte vara de smidigaste och försiktigaste förarna, men just denna var naturligtvis i pensionsålder och körde extra långsamt. Självklart skulle också bussen stanna på varenda hållplats på vägen och plocka upp eller släppa av folk.
Min irritation steg och klockan gick obevekligt framåt.
Äntligen nådde bussen stationen. Klockan var nu dags för avgång för nästa buss, men jag såg att den inte hade startat än så lite hopp fanns.
Jag slängde mig av bussen jag kom med och gick med mycket raska steg mot nästa buss. Med tio meter kvar startade den. GAH, det blev snabbsprint och jag hann med.
Nästa anslutning hade jag hela tre minuter till godo enligt schemat och denna gång var det ingen seg chaufför och inte en massa sega stopp så nu hann jag gott och väl till sista anslutningen med tåg från Ytterby till Uddevalla.
 
I Uddevalla mötte jag upp med Henke och vi drog och handlade innan det blev hemfärd till hans residens och uppvärmning med FIFA inför kvällens viktiga match. Vi borde anat oråd när vi förlorade mot portugisiska storlaget Benfica..
Matchen mot Portugal var ändå helt okej med svenska ögon sett, det såg defensivt stabilt ut, nästan lite som förr, och det har man inte direkt varit bortskämd med sedan Hamrén tog över. Dessvärre fanns det istället nästan inget framåt och självklart avgjorde äckel-Cristiano i slutet.
Hoppet finns, men det känns sådär. Krävs ett nytt mirakel (känns som det är standard att man ska få förlita sig på det med denna landslagsperiod i svensk fotboll).
Några öl och lite mer FIFA senare var det sovadags.
 
Dagen efter drog jag till Göteborg där jag mötte upp med faster och kusin som varit på julbord på Liseberg (de bor som bekant i Tyskland och får passa på när de är här, även om det kanske är lite väl tidigt).
Åkte med dem ner till Olofsbo där jag sedan hade en lugn lördag kväll och söndag.
 
Inatt klippte jag ihop en liten hyllningsfilm till en av våra stora göteborgska friidrottare. Blev klar sisådär halv sju på morgonen. Det tog nästan lika lång tid att hitta en passande låt och klippa om den till passande längd som det tog att klippa ihop själva filmen i övrigt (om man inte räknar med letande av klipp och väljande av snuttar från klipp).
 
Idag lugn dag, jobbat lite hemifrån. Imorrn drar jag in till jobbet igen.
 
 
 
Låten jag valde. Första gången jag hörde den inatt för övrigt. Kan inte fatta att jag missat den innan. Grymt bra video också.

Kryssning, recap

Så, nu har man börjat landa i vardagen igen efter senaste helgens kryssning följt av några dagars jobb.
 
Kryssningsdagen, det vill säga lördagen, inleddes med att gå upp kronktidigt kvart i fem för att så småningom åka buss 7.50 från Götet.
Efter den mycket sega resan anlände jag i Stockholm och Värtahamnen runt fyra och fick därefter invänta delar av övrigt ressällskap i ytterligare någon timme och de sista delarna en halvtimme senare.
Runt oss började sedan båtens andra resenärer att köa, något som för mig är helt obegripligt. Alla kommer ändå på båten som går på utsatt tid och alla har redan sina hytter, varför köa till det? Vi i mitt gäng gick istället och satte oss i baren och tog en öl. För mig blev det dagens på allvar första stora alkoholintag, de övriga hade i majoritet redan börjat förfesta så smått på vägen till Stockholm (men så bor de också betydligt närmre än vad jag gör som fick gå upp ohumana tider).
 
Efter att kön försvunnit gick vi ombord och delade upp oss efter våra hytter. Jag och de tre jag skulle bo med installerade oss och drog sedan för att möta upp de andra igen vid restaurangen där vi bokat bort.
En fördrink, ett glas rött och en mäkta god köttbricka senare (lammet var.. MUMS, bara MUMS!) var det tax free-dags. Jag köpte en flaska punsch, några öl och några gin & tonic-burkar sedan var det förhäng i hytterna som gällde.
 
Efter några timmars hytthäng övergick sällskapet till allehanda andra platser på båten.
Jag var på dansgolvet, i barer, ute på däck, i vår hytt för mer häng, på dansgolvet igen och så vidare. Lite överallt där det var trevligt med folket man hängde med helt enkelt!
 
Att temat på båten var "Loveboat", som beskrevs som poppis bland 40+, gjorde mig absolut ingenting då detta också innebar att samtlig musik som spelades var från 70- och 80-talet. Visst går man då miste om de låtarna av idag som är bra, men man slipper också en herrans massa bös. Med andra ord var jag mäkta nöjd med musiken :)
 
På tal om musik och dansgolv så var det också i perioder ganska svårt att dansa någorlunda snyggt. Inte för att jag påstår att jag är Fred Astaire i vanliga fall, men båten gungade en del vilket gjorde att många ramlade. Inte jag dock, men det kändes snarare som att alla försökte dansa "Prästens lilla kråka" mer än något annat.
 
Sammanfattningsvis hade jag en finemang kväll, mycket trevlig! Det enda eländet jag råkade ut för var att jag i det absolut sista jag gjorde på kvällen (jag var på väg till hytten för att lägga mig) råkade trampa snett i en av trapporna och få höger fots minsta tår under foten och lägga all tyngd på den biten av foten så att de blev någon form av uttänjning inuti. Mindre skönt.
 
Dagen efter var jag en aning seg. Segade mig tillsammans med två av mina hyttpolare (den tredje var både mest bakis och hade mest ångest då denne bland annat blivit av med sin telefon under kvällen) ut och letade efter något hyfsat matställe.
Efter lite letande och ratande av några ställen gick vi in på förens kafeteria. Här tyckte vi alla plötsligt att buffén som stod och rök såg väldigt lockande ut. Att det kostade 114 spänn reflekterade vi knappt över, vi tänkte bara "Mat." och inget mer.
Buffén var definitivt inte värd. Förutom att jag var småbakis och efter en stund fick allt svårare att få ner maten så hjälpte dess standard inte direkt till heller.
Kycklingen var "Torr som fnöske" som en av polarna uttryckte det. Om den så dränkts i babyolja hade den inte blivit slemmigare på något sätt.
Köttbullarna var halvokej, men kändes typ som mikrade Eldorado-köttbullar. Det funkar om man är fattig student, inte om man betalt 114 spänn för buffé.
Dricka ingick inte, jag hinkade vatten medan den andre av polarna svor över den 22 kronor dyra burken Cola han införskaffat av den glatt flinande kassörskan.
Det enda som egentligen var finemang var det salladsklegg jag dränkte mitt ris i. Det hade jag kunnat beställt enbart och suttit och slafsat med.
 
Efter "frukosten" (klockan var nu runt tolv) gick vi och mötte de andra. Flera av oss beställde en öl. Inte jag. Uäh. Nej tack. Jag blev segare och segare och gick och tänkte gå och sova en liten stund i hytten.
I hytten var dock min säng väldigt upptagen av han som hade stannat kvar. Jahopp. Jag hade nedervåning och han övervåning så antagligen hade han gått ur sängen tidigare och sedan inte orkat klättra tillbaka.
Whatever, jag kapsejsade på soffan istället och somnade någon timme tills det annonserades att hytterna började bäddas.
 
Till slut nådde vi fram till Stockholm igen och jag tog mig till centralen för tåg mot Götet.
Hemma i Dösebacka var jag inte förrän runt halv ett och kunde njuta av sängen efter en bra, men lite slitsam, helg.
 
 
Tack alla finfina compadres för en prima kryssning!
 
 
 
 

Breaking up from Breaking Bad

Igår nötte jag äntligen klart Breaking Bad. Äntligen säger jag eftersom jag inte blev helfrälst på stora delar av den.
Säsong 1 fram till andra halvan av säsong 3 är mest en lång och seg uppbyggnad innan det börjar hända saker under andra halvan av säsong 3 (undantaget avsnitt 2 i säsong 1 som var det roligaste avsnittet i hela serien).
Som hel säsong var säsong 4 tveklöst bäst och nu när jag sett klart sista säsongen, säsong 5, står jag fast vid det jag tyckte efter säsong 4, att serien borde ha slutat då. Hade den tagit slut där hade det känts bra mycket mer passande. Istället kommer säsong 5 som, utan att avslöja för mycket detaljer, ballar ur i det mesta på de flesta sätt. Undantaget korta sekvenser samt absolut sista avsnittet som var ganska bra.
 
Sammanfattningsvis tycker jag Breaking Bad är enormt överskattad. Den är helt okej, absolut, ett tidsfördriv som nu är avklarat med flera bra skådespelare, men att den på imdb i skrivande stund är rankad högre än exempelvis serier som Sopranos är ett stort skämt (om man ska jämföra med en serie om kriminalitet). Största minuset med Breaking Bad var att manuset var såpass ojämnt. Vissa sekvenser kunde det vara grymt, andra var det direkt svagt, därav att jag får sammanfatta med orden "helt okej".
Sopranos är en serie jag kan tänka mig att se om någon gång i livet, det kan jag inte med Breaking Bad.
 

SÅ! Med det sagt vänder jag mig mot framtiden och dagens göromål: En artikel ska fås ihop under eftermiddagen och sedan ska jag ladda inför morgondagens resande, hängande och partande.
 
 

Hade ingen aning om att denna låt var specialskriven för Scan. Har ofta haft den i huvudet under åren men inte letat upp den förrän nu. Weird. Grym är den i alla fall.

Sociala medier

God dag idag!
Inte god som i att jag ätit en massa utan helt enkelt en positiv dag.
 
Först fixade jag twitterkonto till inomhus-SM och kollade in lite hur hemsidan jag ska uppdatera på såg ut och sedan var det dags för lunchmöte i Frölundaborg med styrgruppen jag ingår i.
Ett nytt konstruktivt samtal och alla hade kommit klart framåt i sina göromål. Kul när det händer saker, utveckling!
 
---
 
Försov mig lite imorse. Hade råkat ställa klockan på 6.45 istället för 6.15. Fungerade min interna klocka som annars brukar väcka mig i god tid innan klockan ringer..? Nä, just idag så sket den såklart i det. Min kropp retas med mig. Alla celler trollar runt och skrattar elakt.
 
---
 
Kollar lite Champions League nu och sen blir det nå't avsnitt Breaking Bad. Tjo!


 

Prima pikar ^^

Hundra frågor..

..för att fördriva tiden lite! Och för att jag gillar formulär. Och för att det känns lite nostalgiskt (en period var det ju ganska så inne för folk att fylla i såväl som utmana andra på ifyllandet).
 
1: Namn? Lars Richard Borgar Björkman
2: Stjärntecken?
Jungfru
3: Tre rädslor som du har?
Döden, att bli nobbad samt jordens undergång.
4: Tre saker som du älskar?
Mjölk, charmiga tjejers leenden samt humor.
5: Fyra avtändande saker, enligt dig?
Snusning, rökning (förutom på film), dålig hygien samt extremt dålig städning (alltså till den punkt där saker nästan börjar röra på sig..).
6: Har du lärt dig ett nytt språk?
Öhm.. ja, men det var ju ett tag sedan nu. När räknas något som nytt?
7: Har du en bästa vän?
Indeed, mister Lundbjörk.
8: Din sexuella läggning?
Straight.
9: Din första dejt?
Uj.. måste väl ha varit i fjärde klass, gick på bio med en tjej jag sen var ihop med en kort period.
10: Hur lång är du?
177 centimeter. Varken en dvärg eller en långskånk med andra ord.
11: Vad saknar du just nu?
Eget boende och fast jobb. Till att börja med i alla fall.
12: Vilken tid föddes du?
Klockan 02.10 den 28 augusti 1986.
13: Din favoritfärg?
Grön. Samma färg jag hade på huvudet klockan 02.10 den 28 augusti 1986 för övrigt.
14: Är du kär i någon?
Nope. Det var ett bra tag sedan faktiskt. Har svårt att bli kär nu till skillnad från tonåren då man var kär i någon ny varje år ungefär.
15: Favoritcitat? Samma som står i min header:
"När man är olycklig tvivlar man på allt. När man är lycklig tvivlar man aldrig." Jag tycker den sammanfattar människans osäkerheter och säkerheter ganska väl.
16: Favoritplats?
Har ingen specifik.
17: Favoritmat?
Förr brukade jag säga "mormors mat", men då hon gick bort förra året så får jag numer hålla mig till det säkra kortet plankstek.
18: Är du någon gång ironisk?
Kanske lite väl ofta ibland.. och sarkastisk med för den delen. Men humor är viktigt.
19: Vad lyssnar du på just nu?
kent - Palace & Main
20: Vad lägger du först märke till med en ny person?
Ansiktet.
21: Skostorlek? Skor, strumpor eller barfota?
45-46. På mig själv? I så fall strumpor.
22: Ögonfärg?
Melerade som det så fint heter. Lite grönbrunt sådär.
23: Hårfärg?
När jag väl har hår (rakar bort det ibland då det dessvärre inte är lika härligt fluffigt som förr) är det typ cendré eller nå't.
24: Favoritfärg på kläder?
Grönt eller svart.
25: Har du någon gång busringt någon?
Det har hänt. Fast jag var mer en sådan som lyssnade och skrattade när andra busringde.
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig?
Just nu? Svarta boxerkallingar.
27: Smeknamn och meningen bakom det?
Det enda smeknamn som riktigt fastnat är efternamnet, alltså Björkman. Varför det blev så vet jag inte riktigt. I gymnasiet var det nog för att vi var två Richards i klassen, men sen.. ptja, säg det? Ligger kanske skönt i munnen ^^
28: Favoritfilm?
Den Osynlige.
29: Hur känner du dig just nu?
Avslappnad, småtörstig, småkissnödig.
30: Någon du älskar?
Familjen.
31: Din relationsstatus?
Singel.
32: Din relation med dina föräldrar?
Prima.
33: Favorithögtid?
Juletid.
34: Tatueringar/piercingar du har?
Nada.
35: Tatueringar/piercingar du vill ha?
Funderat har man på både och i korta perioder. Men piercing kommer inte bli av och tatuering troligen inte heller.
36: Var är du mest kittlig?
Ganska säker på att det är under fötterna.
37: Hatar du och ditt ex varandra?
Nope.
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS?
Det händer väl någon gång ibland, men inte jätteofta.
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade?
Nix och jag tror inte hennes kille skulle uppskatta det i nuläget heller så jag hoppar det ^^
40: När höll du senaste handen med någon?
Hmm.. beror ju på vilket sätt man menar. Höll säkert någon i handen när jag var ute och partade i Stockholm nyligen.
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen?
Beror helt på om jag måste raka mig, klippa naglarna eller något annat. Men utan de extragrejerna tar det väl ungefär 45 minuter om man räknar in dusch, frukost, tandborstning och påklädning.
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna?
En svår fråga att bena ut.. men nej, jag hoppade det.
43: Vart är du just nu?
I soffan i mitt sovrum, Dösebacka.
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig?
Öhm.. någon som inte var lika full?
45: Har du varit på ett bröllop?
Jadå, en av mina kusiners.
46: Bor du med dina föräldrar?
Just nu, ja. Letar ständigt lägenhet i Göteborgsområdet, men det är inte den lättaste processen. Till sommaren måste jag dock ha något då familjehuset här ska säljas.
47: Längtar du till något?
Återigen: Egen lägenhet och fast jobb kanske..? ^^
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
Japp, en.
49: Har du varit underviktig?
Ytterst tveksamt även om jag var ganska smal i sena tonåren.
50: När kramade du någon senast?
I slutet av förra veckan tror jag.
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste kysste någon annan framför dig?
Om man här menar den jag faktiskt kysst senast i verkligheten så skulle jag inte göra någonting alls då vi inte är ihop längre. Om man däremot menar teoretiskt, alltså någon jag just kysst och gillar som sedan går och kysser någon annan, så skulle jag troligen bli rätt pissed off. Om (många om) man inte bara har gett en vän en vänskaplig puss eller något då, då är det givetvis en annan sak.
52: Finns det någon du litar på men inte borde?
Nej. Man lär sig ganska snabbt vilka man kan och inte kan lita på.
53: Något du inte gillar med idag?
Hum.. näe, idag har varit en bra dag. Möjligen att jag som vanligt vaknade av mig själv långt innan klockan ringde (en timme för att vara exakt).
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara?
Tuva Novotny, mest för att se hur hon är privat.
55: Vad tänker du på mest?
Svårt! Flera saker. Har ingen specifik jag tänker extra mycket på av de sakerna skulle jag säga. Men tänker väl på livet i allmänhet ganska mycket.
56: Din konstigaste talang?
Kan böja handlederna och fingrarna lite för mycket, men vet inte om det är en talang? Hmm.. helt okej på att ge fotmassage kanske? Eller att känna igen låtar och ha bra gehör, fast det kanske inte är en så konstig talang?
57: Har du några konstiga fobier?
Nej, det kan jag inte påstå. Jag har respekt för höjder, är rädd för döden och tycker bajs, spyor och liknande är äckligt, men någon fobi för något kan jag inte påstå att jag har.
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?
Både och. Har inget emot att vara med på kort, däremot verkar korten ha grova problem med att göra mig respektabel.
59: Vad var din senaste lögn om?
Ingen aning. Ljuger inte ofta. Någon fint i något spel möjligen.
60: Föredrar du att ringa via telefon eller videochatta?
Föredrar att ses i verkligheten eller chatta/maila.. så närmast är väl videochatta då.
61: Tror du på spöken?
Tror inte på vita lakan som flyger runt, men på att det finns krafter vi inte har så stor koll på.
62: Tror du på magi?
Inte direkt, men jag skulle önska att jag besatt vissa krafter. Fast man kan ju tolka vissa saker i livet som magi om man vill, kärlek till exempel.
63: Tror du på lycka?
Märklig fråga. Eftersom jag vid flertalet tillfällen i livet varit lycklig så är det svårt att inte tro på det..
64: Hur är vädret just nu?
Klockan är 17.39 i början av november, alltså är vädret just nu.. mörkt.
65: Vilken var den senaste boken du läste?
Om man inte räknar Offside som böcker så var det nog Läckbergs senaste.
66: Gillar du lukten av bensin?
Japp! Det luktar märkligt gött.
67: Favoritkroppsdel?
På mig själv? I så fall mina armar och händer.
68: Senaste skadan?
Räknar man inte typ blåmärken eller skära sig på papper så har jag inte skadat mig alls sedan megacykelkraschen för ett par år sedan.
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom?
Jag har ett sunt förhållande till pengar. Vill jag unna mig något så gör jag det annars så sparar jag dem. Jag köper inte nya saker bara för att.
70: Kan du röra din näsa med tungan?
Ja, om jag klipper av en av dem. Eller låtsas att min mustasch tillhör dem båda..
71: Är det något rosa i rummet du är i nu?
Ska tända och se.. ja, det är tydligen lite hjärtmönster på mitt täcke.
72: Favoritdjur?
Svart panter.
73: Vad gjorde du igår vid midnatt?
Kollade på Breaking Bad.
74: Vad tror du satans efternamn är?
Övergrepp-mot-barnsson. Alternativt något hett.
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den?
Mest glad vet jag inte, men Always look on the bright side of life blir man alltid gladare av.
76: Hur kan man vinna ditt hjärta?
Genom att vara sig själv, tydligt visa sitt intresse (jag är usel på att tolka signaler i ett tidigt skede), ha humor och helt enkelt vara charmig.
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten?
Antingen något snällt eller något som får folk att dra på mungiporna. Eller både och. Ett citat är okej om det är från en låt till exempel, men inget klyschigt citat á la "C'est la vie".
78: Har du varit olyckligt kär?
Jadå, vem har inte det?
79: Ditt favoritord?
Korall.
80: En bra blogg du följer?
Följer ingen speciell.
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga?
Ta hand om och var rädda om varandra.
82: Känner du någon som sitter i fängelse?
Nix, inte vad jag vet.
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn?
En från övre läktaren på Gamla Ullevi, under inmarschen, som jag tog när jag var på plats och såg IFK krossa AIK med 3-1 tidigare i höstas.
84: Har du haft sex?
Nej, jag är rättrogen munk sedan späd ålder! Eller så har jag haft sex x antal gånger. Det sistnämnda känns närmare sanningen.
85: Har du köpt kondomer?
Javisst.
86: Fått IG i ett ämne/kurs?
Nix.
87: Kysst en kille?
Nope. Pussade en kompis på kinden på skoj under ett partaj för ett antal år sedan, men närmre än så har jag inte varit ^^
88: Kysst en tjej?
Ja!
89: Kysst någon i regnet?
Japp.
90: Haft ett jobb?
Inte fast tyvärr, endast vikariat och timanställningar. Har som bekant lagt stora delar av livet på plugg.
91: Lämnat huset utan plånbok?
Klart man har gjort det förr om åren. Nuförtiden gör jag det alltid eftersom jag inte har någon plånbok utan bara ett kortfack..
92: Mobbat någon på internet?
Nix.
93: Haft sex offentligt?
På vad som kan anses offentlig plats, ja. Offentligt som i framför folk som står och tittar, nej.
94: Rökt?
Feströkt några gånger när man var yngre, men då var det mest för att testa. Gott är det definitivt inte och skit luktar man. Som jag sa innan så är filmens värld det enda stället som rökande är fräckt på. Nuförtiden feströker jag inte ens, får bara kväljningar.
95: Druckit alkohol?
Jag har tullat på spriten ett antal gånger i mitt liv. Rusdryck kan vara riktigt trevligt med rätt förutsättningar.
96: Är du vegetarian eller vegan?
Icke. Jag älskar kött. Skulle jag kunna leva vegetariskt eller veganskt? Sure, om jag var tvungen naturligtvis.
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck?
Haha, småsiffror..
98: Tittat på TV 5 timmar i sträck?
Absolut.
99: Varit utomlands?
Jupp, i länderna Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike (på rastplats), Belgien, Grekland, Spanien.
100: Fått ditt hjärta krossat?
Yes.
 
SÅ! The end! Nu ska jag kolla film.
Och just det, eftersom jag gillar listor av delvis nostalgiska skäl så måste jag ju vara fjortis och göra som jag nämnde innan och utmana ALLA med egna bloggar att göra listan! Mohaha.
 
Och just det, jag måste fortfarande kissa. Aningen mer än innan.
 
 
 
Bara för att den just kom i spellistan :)

Far och flyg

Sådär ja, några dagars slappande och häng med familjen är över. På den tiden hann jag både spela sällskapsspel, ta upp båten med fader och testa femtioelva taktiker på FM för att bara nämna lite.
Jag hann även fortsätta planera framtida resande för mig och broder. Eftersom jag bland annat är ansvarig för sociala medier till ISM i Göteborg som går i februari insåg jag att januari inte är bästa månaden för en längre reseperiod. Däremot för en kortare resa och sedan tänkte vi ta en till resa längre bort i mars.
 
Den kortare resan, som blir en vecka lång, kommer som jag skrivit tidigare gå till Bremen och hälsa på släkten där. Flygbiljetter är bokade och nu är det bara att se fram emot resan som blir från 5 januari till 11 januari.
Det går för övrigt inga direktflyg från Götet till Bremen så vi får ta en omväg och mellanlanda i Frankfurt. Gött ska det bli att komma ner en sväng i vilket fall!
 
På den andra resan, som alltså blir någon gång i mars, har vi just nu snöat in oss på Oman. Båda vill någonstans där det är varmt årstiden i fråga och Oman lät intressant utifrån det vi läst hittills. Tydligen tyckte min hjärna det var såpass intressant att det var värt att drömma om. Inatt var jag nämligen där med broder, nån mer snubbe samt tre damer. Jag sökte tillstånd för att få köpa alkohol och damerna åkte fast i tullen för att ha försökt smuggla in kokain i landet. Lite skillnader på vilken sida lagen man stod där helt enkelt.. I vilket fall fick jag mitt tillstånd och gick sedan iväg in i staden kontoret var, sedan vaknade jag. Otroligt givande dröm!
 
Jag är fruktansvärt ressugen överlag så jag blir bara mer och mer öppen för förslag. Alltid gött när det händer lite saker..
 
..och på fredag åker jag ju till Stockholm igen för en dygnskryssning. Far och flyg och skepp ohoj!
 
---
 
Nu blir det en film eller något och äta saker. Imorrn blir det jobb hemifrån. Hejs!
 
 
 

RSS 2.0