Lättnaden sprider sig i kroppen

Strax hoppa in i duschen och sen ta mig upp till högskolan för att lämna tillbaka sex böcker. Lite lagom drygt.

Tentan blev klar strax efter fem imorse. Känns jefligt gött att slippa ha den hängandes över sig nu. Blev rätt bra tycker jag.

Kvar nu är:
- Kort krönika till insajd
- Föra in några sista uppgifter till projektet
- Examinationsuppgift 4 i sportkonsumtionskursen

Den andra punkten ska jag göra idag, den första antingen idag eller under helgen, och den sista hemma under veckan som kommer.

Lite skillnad jämfört med vad jag hade att göra för några veckor sedan. Förutom sista punkten nu så är det bara småplock liksom som knappt räknas.

---

Senare över till Peter och hänga lite, spela lite fm, fira med en cigarr och så. Sen packa inatt och åka hem mellan klockan 06.50-13.02 imorrn.
Åker med TÅGAB, som förvisso är en filial under SJ, men tycks köras med lite mer retro tåg. Plus att detta är en relativt nyöppnad sträcka jag ska åka som innebär direkttåg utan byten, wunderbar!

Nu dusch, sen äta och ett avsnitt Fawlty Towers. Cheers!Pampigt!

Just nu ljuder Soviet March från Red Alert 3 ur högtalarna och strax drar sovjetiska/ryska nationalsången igång.
Nej, jag är inte ovanligt röd idag, jag bara känner för pampig musik för att påvisa att hemtentan är avklarad mer än till hälften och för att bygga upp lite patriotismkänslor (även om det är sovjet/rysslandslåtar så känns det gött) inför kvällens Sverigematch mot Island.

..och där kom nationalsången!

Snart till Willy:s och handla dricka och så till matchen.

Heja Sverige!Uppskjutandets ädla konst

Efter en dag där jag som vanligt skjutit på pluggandet så mycket det går, trots att jag plötsligt insåg att jag har en dag mindre på mig med hemtentan än vad jag trodde var fallet från början, så sitter jag nu med en liten kort paus.
Jag har nämligen lyckats komma igång äntligen.

Hemtentan ska vara 5-7 sidor. Just nu har jag bara genom att överskådligt i mitt oskrivna dokument klistra in resultat och sammanfattning från den pdf jag ska hämta information ifrån kommit upp i sju sidor. Kan jag inte omarbeta det till minst fem sidor egen text så är jag sämre än Norges senaste Eurovisionplacering.

Nåja, ska inte fastna här också för länge. Imorrn kväll är det träningslandskamp, sen hem och skriva klart detta och därefter är det i princip sommarlov. HEJA!


Snart är man nere vid havet och sanden!


Sovandet får la vänta

Ännu en fantastisk sömn avklarad.

Recepten för denna fantastiska (notera min sedvanliga ironi) sömn är som följer:

1. Pluggade till klockan fyra och kom alltså i säng och somnade runt fem.

2. Vaknade av mig själv runt åtta någonstans. Värt.

3. Strax innan nio ringde en av de som vi tidigare haft svårt att få tag i till vårt projektmojs. Genast fick man bli alert och ställa frågor och anteckna och grejer.

4. Ungefär en halvtimme efter att samtalet på punkt tre tagit slut och man vilat lite till så har byggarbetarna frodats och det börjar sågas friskt och ljudligt. Score.

5. Det kliar en aning störande i hårbotten sedan helgens solande.


Så ja.. ingen idé att försöka somna om igen med andra ord. Tolv ska jag träffa Peter som precis i denna sekund skrev till mig på fejan. Det ska pluggas sportkurs på skolans bibliotek vid tolv. Yey.

We sail into infinity

Såå, då har Marcus åkt hem. Mycket bra helg!

På fredagen skrev jag klart fotbollskursen, diskade och städade lite. Sen var det grilldags utanför huset med Linnéa, Anna, Fredrik, Johan och Peter.
Framåt halv tio nå'nstans kom Marcus och då var det vidare partande som gällde hemma hos Johan framt till typ tre eller nå't på natten. Jag och Marcus drog sen hem och lyssnade på musik någon ytterligare timme.

På lördagen segade jag och Marcus oss upp och mötte upp Fredrik och Martin i stan för att ta oss till volleybollplanen på Bojsen Beach och träffa på bland annat Berg, Hed, Rebecka, Leif och Marie.
Lite kubb, grillande, stekande, volleybollspelande och snackande senare så begav jag och Marcus oss hemåt för att handla och ladda för Eurovision.
Eurovison gick ju som bekant väldans bra för Sverige i år, så åter ett grattis till Loreen och Sverige! Känns gött att vi befäster vår position igen äntligen som en av tävlingens giganter.
Att den enda låten jag kände för att rösta på och slängde iväg en röst på i finalen, Albanien, både fick en poäng av Sverige och hamnade på en hög femteplats var inte fel det heller. Hade Finland varit i final hade rösten gått till dem istället, men så blev det ju inte tyvärr.
Gigantiskt fetingminus dock till soporna Edward af Sillén och Gina Dirawi. Noll koll på saker och drygar med allt, slänger in tusen personliga åsikter istället för att försöka vara lite sakliga.. näe. Töntar. De borde hållit käften på slutet istället för att sabba all stämning.
Töntarna åsido: grattis till oss igen som sagt!
Efter Eurovison kollade vi Hoodwinked innan sovadags.

Idag har vi inte gjort nå't egentligen, sovit, käkat frukost, hört Euphoria på radion två gånger inom loppet av några minuter på olika kanaler (föga otippat) sen skulle Marcus åka hem.

Ikväll blir det plugga som gäller. Fotbollskursen är som sagt avklarad så nu är det en ex-uppgift ett som ska avklaras inatt, ex-uppgift tre som ska avklaras imorrn och sedan hälsopsykologitentan resten av veckan tills hemfärden.

Nu ska jag slöa lite. Hejs!


 

 

 


A nice day

Aaah, väckt av borrande igen, härligt! La mig dock vid tre så fick i alla fall runt fem timmar och 45 minuters sömn.

Ska skriva klart sista fotbollskultursuppgiften innan Marcus kommer och hälsar på är det tänkt. Helst även börja på en av de otroligt givande sportkonsumtionsgrejerna.

Ikväll väntas förmodligen grillande och lite så'nt skojs.

Borrandet pågick för övrigt i kanske en halvtimme och nu är det kolugnt. Fint, fint.. de kunde inte gjort något lugnare arbete någon annanstans till typ klockan tio åtminstone och sen tagit tag i borrandet..? Nej, såklart inte.

Kroppen är lite förväntat stel också efter gårdagens fotboll, men inte så dödligt. Värst är väl högerfoten som vek sig efter en rush, men ja. Inget som en Björkman inte klarar.

Nu ska jag vakna till liv och käka lite mackor, kanske kolla lite Fawlty Towers.

Have a nice day!Mör, men nöjd

Det råkade bli fotboll på eftermiddan i det gassande, underbara solskenet istället för plugg, så kan det gå!

Som vanligt innebär min kondis, mina defensiva egenskaper och min bristfälliga teknik att jag knappt lämnade egen planhalva. Man kan dock säga att jag är effektiv, ett skott på mål och ett mål i en av mina ytterst få framstötar. det gav en ledning med 4-3 om jag inte missminner mig (som vi dock tappade direkt därefter, men ändå).

I övrigt fick det la upp och ner, ibland var man räddande i sista stund eller kämpade bort någon, ibland var man helt borta och kunde bara se bollen rulla in bakom en.
Sen ska det ju sägas att man inte kan göra så mycket om man ibland kommer ensam back med en målvakt bakom sig mot tre anfallande motståndare. Men sen å andra sidan, om jag hade haft bättre kondis hade jag kunnat stöta ut fler gånger och tidigare och hjälpa till mer offensivt så ja.. Upp och ner som sagt!

Nu kollar jag faktiskt på Turtles på gammal VHS, sen blir det kolla IFK-match och Eurovisionsemi samt plugga järnet. Sounds like a plan, ey?


900!

Detta är faktiskt inlägg nummer 900! Låter lite skumt att jag lyckats komponera hela 900 inlägg sedan jag började min bloggresa våren 2008, men ja, så är det! Heja mig!

Tacokryssen på Runn var skön! Lite fördrinkar i solen innan och sen tacos, prima umgänge och kryssande med ett antal öl och annat några timmar var en perfekt avslutning på en vanlig varm onsdag i slutet av maj.
Lite sorgligt dock att alla evenemang man haft inplanerat sedan länge bockas av alltmer.. men det är ju så det är. Livet är inte de dagar vi levt utan de dagar vi minns, så sant som det är sagt.

Efter kryssen tänkte jag dra över direkt till Peter och sova över igen i soffan där eftersom jag annars (troligen) blir mordad imorrn av borreriet, meneh.. Peter-skurpen svarar varken när man ringer, messar eller skriver på fb. TJUV.
Gick även över för att knacka på, men var ju såpass sent att ytterdörrarna till trappen var låsta. Således kan jag inte ens komma in för att knacka på skurpens dörr.. aja, han har säkert ett bra skäl.. Väs..

---Maggio vs. Borr

Nyss hemkommen från stan där det pluggats med Linnéa på kåren. Solen skiner jävligt skön!

Tänkte sätta mig inomhus nu dock och skriva klart den fotbollsuppgift jag påbörjade inatt. Dessvärre är det ju borrande i detta hus och nu har det även nått vår balkong så det är så högt oväsen det kan bli. Något plugg i denna lägenhet kan det därför inte bli tu tal om. Inväntar därför Peters hemkomst så jag kan placera mig hemma hos honom.

Spelar nu Maggio på extrem volym för att kunna uthärda borrandet någorlunda. Skulle säga att det är ganska oavgjort mellan Maggio vs. borrandet. Borrandet hörs, men det dränks tillräckligt i mmusiken för att jag inte ska störa sönder mig.

Igår shoppades med Peter och Sinander på Lager 157 utanför stan följt av grillande och fm några timmar. Efter det stack Sinander hem och jag och Peter pluggade ett tag, sen sov jag över i soffan. En morgon till förstörd av borrande hade jag inte pallat helt enkelt.

Så, därför inväntar jag alltså som sagt nu Peter igen (spelat tennis med Sinander) så man kan sitta där fram tills det är tacokryssningsdags framåt kvällen.

Ska sticka ut om en stund i solen istället för att sitta här, måste bara ladda mp3:n först..


...eller nahe, där ringde Peter, han är hos Sinander och kommer inte hem än på några timmar.. GAH! Nåväl, det sänker inte en Björkman! Det finns fler alternativ, jodå, jajamensan, DJAAAH!

Snart ska här flys.. nyss fick jag fly ut på husets framsida balkong för att ens höra vad Peter sa. Så mycket låter det, vart man än är i huset, även trappuppgången.

Peace

För helvete

Väckas bums efter klockan åtta av nya härliga svinhöga borrljud från balkongerna i Sveriges mest lyhörda lägenheter..

DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!

Gårdagens svinstörande klankande på järnstänger framstår som rena lyxen i jämförelse.

Känns som jag är med i någon tecknad Kalle Anka-serie, typ denna.

Borde vara olagligt att föra såhär mycket jävla oväsen innan tolv på dagen. Vafan i dagens samhälle är det väl inte alls någon självklarhet att varenda sate går upp klockan sex och redan har lämnat lägenheten vid åtta.

Och, återigen, varför börjar de först nu när det börjar bli gött väder ute med alla jävla "renoveringar"? Varför har det inte gått bra under den dystra regnperioden istället? Gööööh...

Förrästen, även om jag skulle gått upp klockan åtta och kanske tänkt jobba lite här hemma så skulle det fan vara omöjligt att koncentrera sig på något annat än det jävla borrandet som skakar hela lägenheten..


Skruvar upp musiken i hörlurarna nästintill till max och hör ändå borrskiten. Jag kan vrida på ännu mer men jag vill helst inte bli mer döv än nödvändigt...
Jag kan ju inte lyssna på någon form av lugna låtar heller då de dränker borrandet för lite för att det ska vara värt..

Således får jag väl försöka somna om med en massa hög brötog/halvbrötig musik spelandes i öronen. Det är inte direkt optimalt, men bättre än inget..

..fast snart drar säkert kopparskurkarna igång The Gräsklipper from Hell också så jag dör ännu mer..Troligt

Radiosändandet gick finemang, trots att det hela nu är avsevärt mer professionellt runtom än tidigare.
Innan har vi ju kunnat lalla runt inne i studion en timme i förväg och ta det piano och vara förberedda. Då fanns nästan inga program, men nu hux flux är det en fullt fungerande radiostation igen med en massa program uppbokade. Från att nyss ha vart färskingar blev vi oldtimers istället. Går fort i medievärlden.

I vilket fall var det rätt lugnt. Det enda fula var att en av de tre låtar jag valt ut (eftersom det var min tur att vara programledare så väljer ju jag musik för mitt program), den jag tänkt spela som slutlåt, hördes ljuda när vi gick in i studion ett par minuter innan sändning.
Jag menar.. hur troligt är det?? I en värld med miljarder låtar så har han som lagt musiken valt just den låten av alla. Och det är inte direkt en låt man hör ifrån var och varannan persons musiksamling. Joy Divisions "Disorder" liksom. Så troligt!

Sure, jag kunde spelat den igen i slutet av programmet men det skulle bara känts fult, så jag tog snabbt beslutet att spela den jag faktiskt hade tänkt mig från början istället som slutlåt, Ennio Morricones "Un Amico". Blev finstämd avslutning :)
Övriga låtar var College & Electric Youths "A real hero" och Keanes "Silenced by the Night".

Hem sen och kolla på GAIS-IFK: 1-1. Yey. Gött att få höra Arne Hegerfors sista match som kommentator i alla fall.

---

Fan, är trött som en sömngångare. Det tog tydligen hårt att sova och halvsova under så jävla mycket kombinerat oljud. Fan. Jag måste ju jobba. Skurkerier.

Se klart Iron Man 2 först dock, känns lagom.

I fredags

Solen skiner ute och härinne ligger jag och är smågrinig! Fick nämligen sömnen jävligt störd.
Inte nog med att byggnadsarbetarna som typ aldrig jobbar ska jobba helt plötsligt och banka på jävla järnstänger halva morgonen. Dessutom börjar kopparstadsasen köra åkgräskllippare efter lunch någonstans som låter som minst ett världskrig, värsta jag hört i gräsklipparväg! DÖ!

Är helt mosig i huvudet just nu. Blöööh.

Nå, nog om grineriet.

---

Fredagen var det ja!

Efter en smålugn fredag cyklade jag till systemet för att inhandla rusdryck och stack sen direkt till Berg som hade födelsedagspartaj.

Efter lite inledande tjôt och jelloshots var det lekdags där mitt team Aooow, bestående av mig, Liza, Julia, Marie och Anna, inledde knackigt mot team Unicorn..

GAH GRÄSKLIPPARJÄVELN FROM HELL ÄR TILLBAKA!! GAAAH!!


..bestående av Jenny, Leif, Jessica, Malin och Alexander..

Låter som gräsklipparen gick sönder! Hör att de inte lyckas starta den nu! Åhohoho! Så rätt!

..i första tävlingen som gick ut på att trampa sönder andra lagets ballonger. Vi misslyckades fatalt helt enkelt och pangade nog inte en enda ballong.
Andra tävlingen som var en ölhävartävling gick egentligen inte mycket bättre fast ändå bra. Vi vann den inte men fick ändå extrapoäng för att jag sänkte min öl snabbt.
Tredje tävlingen var shotrace där vi var någon millesekund efter.
Revanschen lös nu ur våra ögon inför den avslutande grenen: tampongrace!
I denna gren krävdes till skillnad från övriga tävlingar lite finess, något som visade sig vara team Aooows främsta egenskap. Doppa tampong i flaska, det kunde vi det, och efter denna framgång i sista grenen tog vi hem totalsegern med en poäng! Rätta takter!

Efter lekarna blev det skönt häng och vidare partajande i Bergs lägenhet ett bra tag innan avgång mot kåren.
På kåren var det inte överdrivet mycket folk men vår tappra skara höll liv i halva dansgolvet stundtals kändes det som. I början stod vi och hängde vid baren, men det var inte speciellt länge, dansandet pågick sedan tills de stängde.
Dessvärre fick jag ingen sista dans..

Neeeej, gräsklipparjäveln gick igång, faaan.

..som man hade hoppats. När man för en gångs skull stannar tills kåren stänger och har med sig typ 80% kvinnligt sällskap så skippar de den, moget. Ville ju dansa lite tryckare ^^

Lång promenad hem sen och våldtog köket på alla mackor jag såg så fort jag kom innanför dörrn.

Mycket trevlig, skön kväll i vilket fall!

---

Lär väl snart ta tag i dagen och göra mig lite i ordning. Näst sista radiosändandet idag och jag håller i dagens program. Kan väl inte påstå att jag är supertaggad just nu, men det ordnar saj.

Höres senare!

Skitsäsongen

Kommer att prata om gårdagens partaj nästa inlägg istället. Lite smågrinig fotbollsmässigt just nu så..
  • Leeds gick inte upp från Championship
  • IFK har inlett minst sagt svajigt i Allsvenskan
  • Bilbao förlorade Eurocupfinalen
  • Köpe-City vann Premier League
  • Real vann Spanska ligan
  • Bremen missar europaspel
  • Fiorentina slutar på nedre halvan

Och för att toppa allt så tar Chelski en oförtjänt skitseger mot Bayern på straffar. Great? Nein, scheisse!

 

Det enda positiva under säsongen var att Juventus tog hem Serie A framför näsan på Milan.

Just nu känner jag att EM kommer kännas som en fin nystart. Längtar dit rätt ganska mycket.

 


Nu ska jag härmas..

..ty jag är duktig och effektiv med plugget. Snart återstår bara fem uppgifter och hemtentan och två veckor kvar att arbeta på, typ. Yäääh!

Måste hinna göra mig i ordning och dra till systemet sen också. Födelsedagspartaj ikväll, blir nog skojsigt. Och så blir det Richard och typ en kille till och runt åtta tjejer, det funkar ^^

Lista var det, åkaj, åkaj:


Namn: Lars Richard Borgar Björkman
Ålder: 25
Längd: 1,77
Skostorlek: 45-46
Född: Göteborg/Mölndal
Bor: Falun
Gör just nu: Precis just nu har jag uppehåll i sportkonsumtionsplugget lite. Hungrar också en del.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Effektiv men avslappnad, snäll, rolig.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Lite lat, lite blyg, lite kräsen.
Vad är du rädd för? Att dö.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Att jag är mig själv och gör det jag vill som får mig att må bra.
Det roligaste jobbet du haft/har: Inte jobb direkt så, men praktik får räknas, på SR i Stockholm.
Har du körkort och egen bil? Körkort ja, men ingen bil. Hade en feting-merca som A-traktor en gång i tiden dock.
När grät du senast? I förrgår när jag lyssnade på en låt jag förknippar med jobbiga saker.
När skrattade du senast? I morse hemma hos Peter någon gång.
Vem åkte du bil med sist? Matte, Lina, Peter och Fredrik på den jävla punkteringsresan från Stockholm.
Vem åt du mat med sist? Mja, åt ju en färdig fiskgratäng hemma hos Peter i natt då så det får väl räknas.
Vem sov du hos sist? Hos Cinderella på däck C4 med Berg, Hed, Peter, Fredrik och Martin. ^^
Vem sov hos dig sist? Henke.
Vad var du rädd för när du var liten? Inte mycket. Döden när det närmade sig tonåren, men annars typ.. åska ibland och höga höjder? Idag är åska mysigt dock och höga höjder är inte nå't man tänker på.
Vad ville du, som liten, bli när du blev stor? Uppfinnare.
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient? Ingen aning. Beror väl på vad man räknar. Räknar man typ för att ha tagit sedvanliga sprutor som alla tar och liknande så blir det ju några gånger ändå. Men för något speciellt allvarligt har jag inte varit inne. Knäet ur led en gång, typ det.
Värsta smärtan du råkat ut för? Smärta i själen, inte fysisk smärta. Har ganska hög smärttröskel, men sure, det gjorde ont de gånger knäet fuckade ur som yngre.
Någonting som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Glada människor, när ens familj och vänner mår bra, kärlek, beröm, bra humor, när ens lag vinner, bra musik o.s.v.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen i ditt liv: Missunsamma människor, falska människor, människor som säger en sak och sedan ändrar det utan att man pratat om det, folk som skadar andra, när barn far illa, när familjen och vänner behandlas illa o.s.v.
Har du någonsin sportat? Handboll och golf.
Vad finns alltid i din handväska? Har ingen handväska. Däremot i fickorna har man kortfack med kort (duh), nycklar, mobil, tuggummin.
Har du varit utomlands någon gång? Sure; Danmark, Norge, Tyskland, Grekland, Spanien, England, rastplats i Frankrike. Typ så :P
Vilken plats var finast? Beror på vad man väger in. Svårt att motstå engelska gamla hus, men.. Grekland (Rhodos) var nog finast ändå.
Största stad du varit i: London.
Har du någonsin tagit eller provat droger? Jao.
Rökt? Jao.
Snusat? Jao.
Druckit? Jao.
Har du piercing eller tatuering? Nix pix.
Hur ska en tjej vara/se ut för att du ska falla pladask? Jaa.. lite kräsen sa jag ju som sagt innan. Är så mycket jag vill ska stämma (och så ska man ju inte tänka, då blir det svårt). Men det första man ser är ju utseendet, så är det ju, man vill vakna upp bredvid någon man finner attraktiv. Och då menar jag söt, charmig, kortare än mig. Sen snäll, småbusig, trevlig, ha nära till skratt och humor men inte så att man är världens mest oseriösa och skiter i allt, gilla att både parta och stanna och hemma och mysa, men föredra det senare.
Ptja, lite så någonting!
Har du sårat en tjej riktigt ordentligt någon gång? Nja, inte medvetet alternativt oförtjänt i så fall.
Har du blivit sårad av en tjej riktigt ordentligt någon gång? Ja.

Storstad eller landet? Något mittemellan, men måste jag välja så landet i så fall.
Hamburgare eller pizza? Pizza förmodligen.
Kött eller fisk? Kött, grilla, *gahgahgah*.
Hund eller katt? Katt.
Aftonbladet eller expressen? Ingen helst, värdelösa skitblaskor. Men Sportbladet någon gång då.
McDonalds eller MAX? MAX, alla dagar i veckan.
Vin eller öl? Öl.
Charter- eller skidsemester? Charter.
Sverige eller utlandet? Sverige. Älskar att resa och hälsa på andra länder och kulturer, men trivs bäst här hemma.
Sport eller nyheter? Sport, sport och sport.
Hockey eller fotboll? Fotboll såklart.
Ljushåriga eller mörkhåriga tjejer? Spelar inte jätteroll, men faller väl vanligen för mörkhåriga tror jag.
Sommar eller vinter? Sommar.
Vår eller höst? Vår.
Flyg eller tåg? Gillade mer att flyga förr, nu är det ganska segt. Så får nog bli tåg numer.
Bil eller buss? Vilket som så länge jag inte behöver köra och kan slappa i passagerarsätet.


Hum, toalett nu, sen käka något, sen skriva klar lol-recensionen, sen till systemet, sen till Berg. Pust.In med pucken i mål

Plugga var det ja! Eller.. alltså.. ehm.. äh.

Gjorde en uppgift igår i alla fall, sen råkade det bli fm hela natten. Och idag tog jag en titt på hemtentan som kommit, planerade när jag ska göra den och sa hej till Fredrik som ville grilla.
Någon grill blev det inte ty syndafloden öppnades igen och istället hamnade vi hos Peter för ännu en natt med fm. Så kan det gå, hohum.

Tjeckien kvitterade just mot Sverige för övrigt. Hockey är ju inte min grej så mycket, men ändå, blä.

---

Håller på med en spellista för fotbollslåtar inför EM också. Den är just nu två timmar lång i speltid och innehåller 52 låtar. Fler ska det bli!


VM 2002 nå'n? :)


Nu jä..!

Okej, nu jävlar! Alla dokument med stadgar från IFK, FIFA och SVFF är öppnade. Nu ska här jobbas undan en uppgift och därmed basta. Sen få vi se ikväll vad som sker, förmodligen kan jag börja jobba undan en till.

Det enda "ska barat" jag ska göra nu är att äta något då magen skriker högt när som helst. Utan energi blir detta en trög process. Således: mot kökkenet!


Plugg-tagg som faktiskt infunnit sig, helt otroligt!


Studentkryss

Såå, då har man börjat komma igen efter helgens kryssningsbravader. Gårdagen blev hyfsat seg.. men mer om det längre ner.

Eftersom ryck-kryssföretaget stängt tax freen på fredagar och lördagar så blev detta års studentkryss inplanerad på en söndag. Det innebär att stora delar av deltagarna förutom oss tappra studenter bestod av pensionärer och folk i övre medelåldern som inte såg ut att ha så mycket för sig på dagarna.

Bussresan ner var rätt lugn och oparty. Det var mer att jag bara sovit fyra timmar (tog en timme att somna från att man lagt sig och vaknade sedan självklart en timme innan klockan ringde) på natten som gjorde att tagget var sisådär på bussen än att jag var kass på att bussparta.

En Bellman, en Fagehult, en baguette, lite sjungande och ett timslångt stopp i Heby senare så var vi till slut på terminalen. Där var det som alltid tusen års väntan till innan man fick gå på båten. Vår del (Matte, Peter, jag, Fredrik, Martin, Lina) av studentskaran placerade oss på terminalens överprisade café och köpte några kaffe för att få vistas där. Jag vägrade lägga 25 spänn på en sketen minikopp vanligt kaffe så då la jag till en tia och köpte nå'n islatte istället med frusna iskaffestavar i. Dyrare men kändes ändå mer värt, speciellt när det var hett som en pizzaugn på caféet.

Väl ombord färjan slängde vi in grejerna i hytten, tog oss upp och tog en öl på soldäck och inväntade tax freens öppnande. In sen i shopen och köpa på oss dryck och annat, jag körde på ett sexpack Heineken och ett sexpack gin & tonic (plus ett fempack cigarrer för 109 spänn, aningen billigare än vissa andra cigarrer jag köpte för ett tag sedan).

Ner i hytten och hänga lite innan dags för den efterlängtade buffén! Tog ett megalass förrätt och sedan ett hyfsat lass huvudrätt också. Lammet säger jag bara! *ghaghahgah* Skulle lätt kunna trycka i mig mer av det jsut nu, men efter portionerna då så var man redigt fetförklarad. Tryckte i mig några små efterrättssaker på ren vilja bara för att.

Det var nu dags för partaj på allvar, mot hytten! Martin drog fram sina medhavda högtalare, kortleken åkte också fram och därefter var det game on!

Tiden gick, stämningen var prima, en vakt kom och sa aja baja om vi inte stängde av högtalarna så då rök de, men då var klockan redan typ halv elva-halv tolv nånstans så rätt lugnt ändå.
Upp på speldäck sen där Martin och Fredrik velat spela sönder sig om de hade kunnat. Att de våldtog en sån där maskin som bara ligger massa mynt som böljar fram och tillbaka vid en kant tills den började larma är en annan historia..
Tog nå'n öl med Peter vid stora baren och snackade en del medan nyss nämnda herrarna satte stadig kurs mot roulettebordet.

Efter detta börjar händelser och händelsers ordning blandas ihop lite för mig.
Klockan gick i vilket fall och man hängde med omväxlande folk. Ena stunden var man i rökrummet med Peter, Matte och Lina, andra stunden gick man runt och snackade med bland annat Berg och Hed. Var även i deras hytt när Marie gav upp och deras hytt blev en aning otjänlig att vistas i om man säger så (vilket senare resulterade i att Berg och Hed inackorderades i vår hytt istället).

Klockan var plötsligt morgon och jag var ute på däck med en massa folk. Det var småljust och trevlig stämning! Var även i den mindre baren och tog någon öl med Peter och Spetz.

Sista gången jag försökte ringa någon är enligt mobilen klockan 05.18. Dock var jag uppe längre än så enligt säkra källor och ska ha hamnat i säng någon gång runt sju. Det sista jag gjorde var i vilket fall att stå och lyssna på några studentpers som klagade på varandra ute vid hissarna på vår våning. Efter det fick det vara nog och jag stack bums till hytten, slängde av brallorna och dök i sängen som redan var halvupptagen av skavfötters halvsittande sovande Hed. Om hon sov bekvämt vet jag ej, men det såg inte så bekvämt ut ^^

---

Så har vi då kommit till gårdagen, hemresans dag. Den eviga hemresan.

För det första, eftersom jag tydligen kom i säng vid sju och vi vaknade runt tolv så sov jag bara fem timmar. Lägg till att jag alltså inför resan bara fick fyra timmars sömna och jag hade sovit nio timmar totalt på två dygn.
Jag tyckte jag mådde rätt hyfsat när jag gick upp, men det var inte så konstigt då jag när jag gick på toa insåg att jag fortfarande var packad. Därefter var man alltså packad och sliten, en rätt kul kombo. Man orkade ingenting men var på skojsigt humör ändå. Fredrik, som liksom Martin lagt sig runt två nå'nstans, var lite piggare och stack tidigt upp och käkade medan vi andra inte rörde en fena. När han kom tillbaka låg mest och skrattade åt allt när han och Martin jävlades med varandra och med Peter som var ännu tröttare än mig.
Jag jävlades mer bara verbalt ^^

Vi fyra var några av de sista att lämna färjan (som aldrig tycktes komma i hamn, hela tiden ropades ut "Vi lägger till om xxx minuter!" och sen några minuter senare hade typ inget hänt mer än ett nytt meddelande att vi snart lägger till).

Hemresan blev dock inte som man tänkt riktigt. Jag skulle nu åkta bil upp med Lina, Matte, Fredrik och Peter (de åkte bil ner då jag åkte med Martin på bussen).
Morgonfyllan började nu gå mer över i en blandning av morgonfylla/bakfylla och man tänkte att det skulle bli skönt att få lite bilresa och inte riskera förra årets dryga hemresa med överjobbigt fyllefolk.
Dessvärre hann vi inte längre än till Danderyds Statoilmack. Där käkade vi och insåg att vi fått punktering på vänster bakdäck...

...PAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYY!

Inte nog med att man skulle börja bli mer bakis, man skulle också försöka fixa ett punkterat däck i Danderyd.
Idé nummer ett gick ut på att Lina & Matte antog att det var en liten punka och en snabbspray skulle kunna fixa biffen tills vi kom upp till Falun. Efter en stunds sprayande och pumpande insåg vi dock att det inte hände ett skit.
Idé nummer två blev då själklart att byta till det fula fjuttiga reservdäcket man har med sig istället.

Problemet blev nu att bultarna satt hårdare fast än om man använt hela världens lager av superlim ungefär.
De vägrade flytta sig en millimeter. Efter en stund kom någon mirakelman förbi och hjälpte oss. Jag vetifan vad han käkar till frukost men det borde nog alla käka. Han såg inte ut som något muskelberg, han hade bara magiska krafter.

Dessvärre insåg vi när han stuckit att en av bultarna missats. Nu visste vi alla att bultarna ju ändå gick att lossa så det var bara att ta i..

..Fredrik, Matte och Peter tog i så att de började rinna ur näsan och jag tog i så att jag sträckte något i vänster axel. Gjorde ont som fan och då har jag ändå rätt hög smärttröskel. Kändes nästan som man slitit sönder något först. Men hade bultjäveln flyttat sig? Nähe då.. Score!

Nu försvann alla tankar på att saker skulle kunna gå sönder och vi ville bara därifrån. Lina ställde sig och hoppade på vredet och då, äntligen, började det gnissla som fan och skiten började röra sig.
Däckbytet följde, alla hjälptes åt att dra åt bultarna (axeln hade hunnit reparera sig nu) och vi kunde äntligen hoppa in i bilen och börja den hundraåriga resan hem. Hundraåriga eftersom reservdäcket innebär att man inte kan belasta lika mycket så vi låg och korkade i 70 från Danderyd till Falun. Jävligt fint när man är bakis.

Stämningen blev ändå hyfsad framåt slutet när vi stannade och käkade på Donken i typ Hedemora och sen lyssnade på lite skön musik resten av vägen plus att bakisheten började gå över. Men när vi var på macken i Danderyd i hundra år var det rätt uppgivet många stunder.

Vi var hemma halv tolv typ. Då var man rätt mör..

---

Sammantaget var det en prima kryssningshelg ändå! Fick ut det jag ville av resan, god mat, fantastiskt sällskap, massa skratt, häng överallt och varierande händelser till långt in på morgonen. Att resan hem var en smärre katastrof räknar jag gärna bort :)

Tack alla för helgen!

Viva Las Vegas!

Riktigt nice kväll igår!

Förfesten på kasern med mig, några norrmän och resten tjejer, löpte på fint, med en massa trevliga damer man pluggat med så finns det alltid någon att snacka med :)
Kul att träffa folk man inte sett eller hängt med så mycket på sistone och att alla verkade så glada!

Inför partandet hade jag tänkt att jag förmodligen kommer dra hem istället för ut, men så blev det icke! Det var så trevligt så det var bara naturligt att fortsätta ut på kåren.
Kåren hade för övrigt någon form av Las Vegas-tema där man kunde låtsasgifta sig i ett låtsaskapell. Var en del av oss som gjorde det, men inte jag. Kände mig inte riktigt i friartagen trots att man hade ett harem av tjejer vid bordet ^^

Käk med Berg på Max vid två-tiden nånstans tror jag, sen hem och söva.

---

Idag blir en fm-dag, trots att det är massa skolmojs kvar. Känner att det kan behövas lite avkoppling.

Sitter hos Peter nu och ska väl gå och handla inom kort, törstig som en gnu. Förutom något mer långlivat drickbart så blir det väl nå'n energidryck så man inte rasar ihop framåt tolv när man degat i soffan hela kvällen.

Ha en fin dag nu när syndafloden äntligen försvunnit!- Det här är dagens hatt!

Sådär ja, en produktiv dag igen!

Efter sista projektlektionen stack jag ner till lunchmötet på stan (vi käkade på fabulösa Hammars) och hade ett bra snack med kårledare.

När snacket var slut stack jag och spontanklippte mig på den rätt nya (bara fyra månader gammal visade det sig) drop-in-salongen bredvid Golden Beer.
Invandrarsnubben som klippte mig var föga pratsam, men det var rätt skönt för en gångs skull, frisörer är ju annars alltid så jäkla snacksaliga så man hinner både höra på deras och berätta sin egen livshistoria. Nu var det pang på rödbetan och en klippning jag varit mer nöjd med än på länge för bara 170 spänn! Klart värt för en student och kan rekommenderas varmt!
Henke: Nej, det var inte direkt Nizars salong i Kungälv, detta var folk som visste vad de pysslade med i en fräsch och fin salong :)

Direkt efter klippet fortsatte jag på spontanspåret och köpte mig äntligen en hatt på Carlings. Inte just äntligen att det var på Carlings, men äntligen en hatt, har velat ha en jag vet inte hur länge, men det dräller inte direkt av hattaffärer bland städernas gator och torg.
250 riksdaler för den svarta huvudbonaden är klart okej!

Snabb handling på systemet därefter och sen hem i duggregnet.
Tycker för övrigt att det kan sluta regna genast och komma oupphörlig sommarvärme och sol fram till typ september minst.

Slängde upp artikeln om kanotklubben på Insajd också som jag skrev inatt. Den finns att läsa här för den som är intresserad.

---

Ikväll partaj på kasern! Kul att umgås med lite folk man inte sett på ett tag och så.
Får se om man drar till kåren sen eller hemåt eller nå't, beror på hur man känner! Vädret drar ju ner stämningen lite t.ex.

Men, men det tänker vi inte på nu. Nu ska här lyssnas på lite muzik! Paaaartyyyy!


 

Ja, jag måste ju ha något hattrelaterat också.. ;)


"Jag ska bara.."

Det går framåt. Eller ja, det går långsamt framåt snarare, men det går ändå framåt! Nu har jag ett nyöppnat dokument framför mig med en prima rubik och en massa flikar öppnade med fakta samt ett ljudklipp med uttalanden. Det ska nog bli en fin liten artikel det.


I min familj genom åren har föräldrarna ofta fått höra uttrycket "Jag ska bara.."
Eller när de pratar med en och man gör något annat och man har problem att slita sig:
- Du, Richard..!
-..vänta..
-...
-...
-...
-..ehm..vänta..
-..ja, jag väntar..

Det är lite dessa stadier jag ofta är i på senare tid också. Jag tänker till mig själv att "Jag ska bara göra detta, sen, SEN ska jag minsann plugga!" och  "Hmm.. plugg.. öhm.. det kan vänta.. vänta lite, lite till.."

Nyss skulle jag bara flytta pengar, sen bara gå på toa, och nu råkade jag bara skriva detta. Hm.

Näe fan, nu är det nog med "Jag ska bara..", nu ska det skrivas, på allvar denna gång. ACTION!

Gröna fingrar gjorde comeback

Skickat in sista diskussionuppgiften till sportkonsumtionen och lagt upp ännu en artikel på Insajd. Och om cirka tre timmar är det terminens sista kelenmöte (om man inte räknar det som bara jag har med kåren imorrn då vid lunch).

Nu är det "bara" följande kvar:
- Examinationsuppgift 1 (Sportkonsumtionen)
- Examinationsuppgift 2 (Sportkonsumtionen)
- Examinationsuppgift 3 (Sportkonsumtionen)
- Examinationsuppgift 4 (Sportkonsumtionen)
- Mars månads diskussionsfråga (Fotbollskursen)
- April månads diskussionsfråga (Fotbollskursen)
- Maj månads diskussionsfråga (Fotbollskursen)
- Hemtenta (Hälsopsykologin)

..ja.. det var la det. Om de första fyra punkterna magiskt försvann skulle Richard vara en glad Richard.

Ska börja på någon av dessa saker (förutom hemtentan som jag tidigare sagt kommer först 17:e). Brukar inte ha någon speciellt ordning när det kommer till sådant här. Varje gång jag gör en hemtenta till exempel så gör jag i princip aldrig uppgifterna i kronologisk ordning utan tar den fråga jag helt enkelt känner mest för och har motivation för.

---

På tal om helt annat så har jag lyckats med konsten att återuppliva min växt för tredje gången i dess spännande liv. Minns hur det såg ut för bara ett litet tag sedan här då det verkade vara ute med den.
Nu ser det betydligt mer hoppingivande ut:

Frågan är hur den ska överleva sommaren..


Further all the time

Projektet till Utmärkt Förening inlämnat för granskning, sista lektionen i journalistikkursen avklarad och halva monsterdiskberget diskat (resten av berget tas snart). Alltid något. Lite bördor som lättat i alla fall. Lade upp ett par artiklar på Insajd också.Äckliga väder

Kan det inte vara ståralnde sol de dagar jag faktist ska ge mig ut istället? Nej då, ösregn ska det vara när man ska ta sig upp på cykel till skolan och har lektion för en gångs skull. Kul. Richard "Wet Dog" Björkman är på väg.

Pluggandet inatt gick sisådär, gjorde en grej av två, de magiska krafterna svek efter en stund. Får bli skärpning idag annars går man väl under snart.

Nå, jag ska inte sitta här och svamla när jag har en så underbar cykeltur framför mig, svosch ut i regnet bara!

Paus

Har en kort paus i pausen. Alltså, jag har paus från alla bördor och kollar på Control och just nu har jag filmen pausad lite.

Skola imorrn, sista lektionen i journalistiken. Bara lämna in två artiklar till där sen är åtminstone en kurs avklarad av alla tusen jag har (nåja, det är "bara" fem, men det känns som tusen med alla uppgifter som ska kirras).
Även om journalistikkursen och projektkursern (de två jag haft på plats som inte varit distans) löpt över hela året och haft lektioner väldigt sällan så är det de jag känt att jag uträttat något i i alla fall. Projektet har varit något som SISU kan använda och artiklarna läggs upp på en sida som läses.
Distanskurserna.. jag vet inte. De har mest känts som en börda för att få ihop poäng. Fick ju inte läsa något av det jag ville mest från början egentligen (grafiska grejer) så det har mer varit lite arbeta på 80% av ens kapacitet eller något.

Nä, nu får jag sluta skriva om det och göra något åt det istället. Se klart filmen först, sen drar jag fram mina magiska krafter och skriver rent Utmärkt Förening-dokumentet samt producerar en artikel. Ska inte behöva ta så lång tid, det finns reserver att ta av minst sagt.Tvätta, tvätta, tvätta..

..och plugga, plugga, plugga. Yey. Hallelujah.

Kom på mig själv med att tänka häromveckan att det inte är bara är lättsamma nöjessaker jag längtar efter denna sommar. Det kan låta knasigt, men jag vill nästan lika mycket hjälpa till med arbetssamma saker hemma som gräsklippning, trädklippning, målande eller vad det nu kan tänkas vara.
Efter en vår med skitmycket slöande och skrivande kommer det plötsligt kännas gött att få göra lite saker, samtidigt som man då umgås med familjen.

Solen har skinit klar under dagen, men jag har knappt varit ute mer än för att springa mellan huset och tvättstugan.
All pluggpress som arbetas väck långsamt men metodiskt får en att tappa ork för det mesta andra.
Party på fredag och kryssning på sönda blir en fin avkoppling från det hela men ärligt talat så vill jag just nu mest bara vara för mig själv och fokusera på att få klart pluggskiten så man får sommarlov någon gång.

Nu är det tillbaka till tvättstugan som gäller, allt är färdigtvättat, nu ska det bara torkas.

Haj do!

Som..?

Radionojan var lika obefogad som jag trodde. Tvärtemot vad jag drömde så flöt denna sändning på bäst hittills, om man räknar med uppstartande o.s.v.

Nu är det halvtidspaus i mötet Elfsborg - IFK (1-0) och fram tills det börjar tänkte jag fylla i lite lista för att fördriva tiden. Senare ikväll blir det plugg..

..fast nu började matchen. Det märker inte ni som läser av, men jag får fylla i listan då och då istället :P


Senaste
Låt du hörde: Don't Stop Believin' - Journey.
Film du såg: Stinsen Brinner.
Mat du åt: Rester från tacoskäkandet igår, vilket innebär köttfärs och massa grönsaker.
Kram: Henke när vi sa adjö idag.
Puss: Kindpuss var la från mamma för några veckor sen, puss på munnen var säkert nåt år sen från två i klassen.
Känslan: Avslappnad, harmonisk och lagom mätt.
Bråk: Är inte involverad i så mycket bråk, tycker helst folk ska vara vänner. Var väl för någon vecka sedan över ett spel typ.
Resa: Kortare resa var hemåt och runt kring västkusten (Kungälv/Götet/Olofsbo/Uddevalla), men längre var till London i höstas.
Glädje: Att sportradiosändandet, program nummer fyra, gick bra.
Längtan: Sommaren och allt vad den innebär, EM.
Dröm: Att dagens radiosädning gick åt helvete.
Personen du träffade: Peter.
Person du pratade i telefon med: Pappa.
Personen du fick sms av: Henke.
Gången du var utomhus: Vandrandet hemåt från radion för lite mer än en timme sedan.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Senast jag var hemma för några veckor sedan.

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Småstad helst. Sen är det ju skillnad på storstad och storstad om man ska vara sån.
Hamburgare eller pizza: Generellt blir det väl oftast pizza.
Kött eller fisk: Kött, kött och åter kött.
Hund eller katt: Katt, det självständiga djuret.

Aftonbladet eller Expressen: Helst ingen, men man hamnar likförbannat på Sportbladets hemsida då och då.
McDonalds eller MAX: MAX.
Vin eller Öl: En kall bärs slår vin alla dagar.
Charter- eller skidsemester: Charter.
Sverige eller Utlandet: Vill besöka fler länder innan jag kan riktigt uttala mig, men just nu får jag säga Sverige.
Sport eller nyheter: Sport.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga tjejer: Spelar inte jättestor roll, men rent historisk har jag väl varit svagare för mörkhåriga.
Sommar eller vinter: Sommar, alla dagar i veckan.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Mjölk
- Smör
- Kalles Randiga
- Ketchup
- Räkost

Fyra saker du inte kan vara utan
- Familj och vänner
- Mjölk
- Kött
- Fritid

Tre saker du inte kan äta? (Kan och kan, är ju inte allergisk direkt)
- Ananas
- Pepparrot
- Janssons Frestelse

Två saker som gör dig glad
- Familj och vänner
- Musik

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Läser Offside på toa


Jao, matchen är slut och den slutade med orättvisa 1-0 till Elfsborg. Typ 2-2 hade varit mer rättvist.
Lite random humor på det, oh ja :)


Noja

Sov skitdåligt inatt. Speciellt sista timmen eller så. Som vanligt när jag ställt klockan så vaknade jag långt innan, denna gång en timme innan. Timmen fram till klockan ringde bestod sen av sömn och halvsömn och drömmande om att radiosändandet idag går åt helvete. Kul.

Allt var omflyttat, ström som inte fanns, hörlurar och mickar utbytta mot uråldriga saker (hörlurarna var typ av lackat trä), program som störde och sladdar som inte räckte. Kort sagt talade allt emot att få igång saker och ting. Efter en timme gav vi upp när två ljudstudenter kom och klagade på att vi förstörde deras inställningar. Gå och dö tänkte jag. Ryck-dröm.

Nu vet jag att det inte kommer bli så idag, men hatar såna drömmar, totalt onödiga. Det är liksom ingen riktig mardröm, ingen som dör eller något hemskt, det är helt harmlösa skitsaker som man ligger och mår pissdåligt över i sömnen/halvsömnen. Jävligt stor mening.

Skitsamma. Slappa järnet fram till fem nu då det blir att bege sig till radion på riktigt..

---

Henke åkte hem med tåg 11.35 och direkt efter det stack jag upp och lämnade tillbaka en bok på biblioteket.
Fint väder men idag är jag mest bara seg och vill göra precis ingenting. Tappade massa lust till saker efter den onödiga drömmen typ, men, men.

Tune in later alligator, tjo!Sonntag

Ligger i sängen och slöar.

Trevlig dag och kväll igår! Först vandrade vi in till stan och shoppade på systemet, sen hem och spela FIFA07 en stund innan handla mat och käka.

Framåt kvart över åtta var vi hos Fredrik och kollade hockeyn och efter den följde några timmars häng på Bishops.

Bishops var som vanligt nice. Vi lyckades få ett bord relativt snabbt nära baren så det var ju smidigt! Beställde också in en Gormbricka, inte fel alls.
Efter ett tag gav Peter och Matte upp och jag och Henke satt kvar och tjôtade till stängning.

Hemma igen käka mackor, lyssna musik och mer snack.

Precis lagom kväll!

---

Måste ta tag i lite plugg idag. Det kändes skönt igår att jag fick höra att jag i alla fall inte är den ende som har denna arbetsbördan kvar, Peter ligger på ungefär samma nivå.

Idag blir det till att börja på en av fotbollskursuppgifterna samt skicka iväg intervjufrågor till artikel.

Nu: pissa och frukost. Fast helst inte samtidigt. Pissa först är nog lämpligt.


Låt som fanns i huvudet hela dagen igår


Dammit

Henke på besök!

Ikväll blir det bio (Battleship med bl.a. Liam Neeson) kanske följt av hockey-VM på O'Learys.

Lugnt igår, projektarbetandet gick bra och vi är nästan klara. Satte upp lite kelen-affischer sen innan sola på balkongen och möta upp Henke.
Kollade sen på Leif, drack whisky, spelade spel och tjôtade ett tag.

Vi ska väl ta oss till stan inom några timmar.

För övrigt fick man se snö idag igen. CP-VÄDER. Steka sig ena dan, få något grått i blicken andra. Dö sen-vinter, dö.


DÖ VINTER I SAID!


On my way

Gbliööh...

Och Richard han är tlöööööött!

..tlööött...

Råkade bli fm-spel fram till typ fyra i morse. Innan dess hade man hunnit med balkongplugg i solen med en White Russian följt av grillande nere på gräset med Martin, Fredrik och Peter.

Idag blir det plugg med projektmojset hos Linnéa och framåt kvällen kommer Henke och hälsar på över helgen :)

Ääääätaaaahhh....

..tlööött...One more chance

Så var det natt igen. Natt och tid för massa tankar som snurrar runt. Precis som vanligt med andra ord.

Dagen var solig, något jag utnyttjade först framåt sextiden då jag satt på balkongen och läste ut förrförra numret av Offside.

Kvällen igår var slapp. Radiosändningen gick fint, sen tryckte man i sig prima fixad mat hos Peter och kollade derbyt följt av brädspel några timmar.

---

Tankar var det ja.

I öronen spelar Disney-musik för stunden, har köat alla på min Disney-lista som har fokus på känslor och inte humor ungefär. Så just nu Färger i en vind, sen kommer Belle och Nånting som inte fanns förut.
Varför berättar jag då detta? Ptja, för att spegla humöret jag är på ungefär. Drömmande ^^

Funderar på att nöta igenom alla American Pie-filmer så jag kan se den nya, men det hinner jag knappast denna natt ändå så skjuter nog på det.

På tal om annat så hoppas jag det är soligt imorrn också. Sista chansen att sola på balkongen denna våren är jag rädd för.. sen kommer soporna som ska renovera balkongerna och blockerar.
Sopor säger jag eftersom de "renoveringar" jag sett skett hemma hos andra innebär byte av några fucking skruvar och muttrar ungefär.
Hallå, måla om/fixa balkongernas golv kanske?? Byta ut de sketfula räckena?? Nej då.. sopor.
Säkerhetsuppdatering eller nåt borde de kalla det, fan inte renovering.
Och det ska ta sån satans tid att man förlorar alla soltimmar. Varför gör de inte sån skit på hösten istället??

Hum, nu tappade jag tråden.. det var något jag skulle kolla upp, men sen råkade jag lyssna vidare på annan musik istället och kolla mail, hmmmm......

Aja, skitsamma.

Får se vad jag hittar på nu. Kanske någon film ändå. Imorrn blir det plugga och likaså på torsdag.

---

Keep coming up with love but it's so slashed and torn


RSS 2.0