Ciao yo

Hela 28 besökare idag! Utan konkurrens nytt besöksrekord. Vad det beror på har jag ingen jäkla aning om. Intressant är det i vilket fall!
 
Lyssnar just nu på musik från Galenskaparna & After Shave. Alltid nice.
 
Punschdrickandet gick utsökt bra! Sims däremot gick sådär (även om alla överlevde).
 
Lyssnat på rätt go musik under kvällen samt kollat på David Batras senaste show på nätet.
 
Chattade slutligen med ett antal sköna folk.
 
Gonatt!
 
 

Punsch it is

Innan jag lämnade jobbet igår ringde pappa och undrade om jag skulle ha något från systemet när han ändå skulle dit. Jag lämnade min beställning på fem öl och en större flaska punsch. Jag tänkte att jag och brodern kunde dela på punschen i helgen.
 
När jag kommer ner till Falkenberg meddelar fader att broder också beställt en flaska punsch i samma syfte. Med andra ord har vi nu en jäkla massa punsch att kalasa på. Fina grejer!
 
Årets första grillning blir också av idag och solen skiner gött över Olofsbo. Ska bli wunderbar!
Tog en promenad innan och såg över nejden. Inte så mycket som förändrats sedan förra året då jag vandrade runt här senast. Den största förändringen var väl att ett större hus tagit bort sin gräsmatta och fyllt hela skiten med en massa stenar istället. Snyggt? Praktiskt? Nej. De enda grönytor snubben har nu är två mindre konstgräskvadrater framför ytterdörrn. Också oerhört stiligt.
 
Näe hörni, nu är det väl snart dags för lite punsch va?
 
 
 
Egentligen helkass remix, usel synk, men ändå, den sätter sig lätt ^^

Spårvagn, ja tack

Helgen är här!
 
Två arbetsdagar denna veckan blev det. Är i princip återställd nu efter min megaförkylning och humöret är på topp.
Vårkänslorna har börjat spritta i kroppen rejält och det korta mörka sinnelag som infann sig några perioder under förkylningen är totalt bortblåst. Gött är det!
 
Hann få ut en artikel igår och började med en idag samt skrev en mall för pressrelease som förbundet kan använda sig av.
 
Efter jobbet tog jag spårvagn 7 till Shock vid Brunnsparken som en på jobbet tipsat om. Har behövt köpa ett par nya fingerlösa handskar (eller bikerhandskar som affären kallade dem) ett bra tag nu. De jag har har hängt med sedan resan till Lincoln för.. ja, det var längesen nu inser jag. -08 tror jag? I vilket fall är handskarna rätt slitna så gött att äntligen prisvärt, nära och snabbt få tag i ett par nya.
 
När inköpet var gjort blev det tågresa ner till Falkenberg och nu hängs med familj i sommarstugan över helgen.
 
För övrigt tycker jag att spårvagn är ett av de mest obekväma färdmedel som finns, men ändå älskar jag att åka spårvagn. Det finns inget kollektivt åkdon som slår dem för mig i charm. Lagom fart så man hinner se ut över stan, slipper stå i några större köer och.. det känns hemma, Göteborg :)
 
Nu ska jag se ett avsnitt serie, sen blir det sova sött.
 
 
 
Har länkat säkert minst två gånger förr, men den är så skön!

Dagsfördriv

10 saker som

 

Upprör dig
1. Alla situationer där barn far illa.
2. Människor som har som högsta mål i livet att skada andra, vare sig det är av religiösa skäl, terrorskäl, egoistiska skäl, politiska skäl eller vad som.
3. Att kärnvapen fortfarande utvecklas.
4. Falskhet.
5. Folk som måste vara PK och leka paragrafryttare hela tiden.
6. Folk som inte tar något på allvar.
7. Folk utan humor.
8. Egoism, allt ifrån att ta extra lång tid på sig i en kö till att inte lyssna på andras åsikter.
9. Dryghet.
10. Att vara sjuk.

Gör dig glad
1. När man får ett så'nt där skrattanfall av en skitgrej och man verkligen inte kan sluta skratta. Det händer inte ofta, men när det händer finns det inte många känslor som slår den.
2. Bra musik.
3. När någon ler mot en.
4. Charmiga tjejer.
5. Att umgås med familj och vänner.
6. När Blåvitt vinner.
7. Skön humor.
8. Omtanke.
9. Människor som bara kan vara och inte är vare sig för PK eller för oseriösa.
10. Sommar.


Låtar du drogar (på senare tid får jag tillägga, lite extra typ senaste halvåret)
1. You - Amy Lee
2. Everywhere - Fleetwood Mac
3. Det kommer aldrig va över för mig - Håkan Hellström
4. Jag och min far - Magnus Uggla
5. Längesen - Petter
6. Blue Monday - New Order
7. Roll away the stone - Mott the Hoople
8. Silenced by the night - Keane
9. Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann - Nena
10. I'm going slightly mad - Queen

 

Du gjort idag
1. Gått upp.
2. Ätit frukost.
3. Snörvlat.
4. Bestämt mig för att gå till jobbet imorrn.
5. Börjat fundera på artikel som ska ut imorrn.
6. Bloggat.
7. Pratat med föräldrarna.
8. Matat den utsvultna katten.
9. Surfat runt.
10. Lyssnat på musik.

 

Som händer i helgen
1. Skriva ihop CV och börja söka jobb.
2. Umgås med familjen.
3. Sova.
4. Kolla Mästarnas Mästare.
5. Kolla The Wire.
6. Lyssna på musik.
7. Kanske spela.
8. Bli helt frisk.
9. Kanske kolla fotboll.
10. Äta.

 

Du gör på en dag som rutin (får räknas nu under praktiken då)
1. Går upp halvdöd vid klockan 06.
2. Äter.
3. Gör mig iordning.
4. Tar 2-3 bussar och halvsover samt lyssnar musik på dem.
5. Är på praktiken.
6. Tar 2-3 bussar hem och lyssnar musik samt filosoferar på dem.
7. Slänger mig i soffan och startar datorn.
8. Chattar och spelar med broder eller Claes.
9. Kollar The Wire.
10. Läser kanske något och somnar.

 

Sanningar om dig
1. Har humor som främsta egenskap och/eller vapen.
2. Har gott ordförråd och skrivande som andra främsta egenskap och/eller vapen.
3. Analyserar det mesta på gott och ont.
4. Tycker om att ha en ungefärlig plan fastställd att hålla sig till, men inte för fast, man måste kunna vara spontan också.
5. Har bara varit riktigt kär en gång.
6. Är mer känslomänniska än låter hjärnan välja.
7. Kan gråta av rätt film eller låt.
8. Tycker inte en kass låt blir bättre av en grym text. Däremot kan en bra låt bli ännu bättre av en grym text.
9. Älskar att gå in i andra roller, vare sig det är till maskerader eller små sketcher/pjäser man gjort under åren.
10. Ser fortfarande på tecknat som Disney och vissa barnprogram som Fem myror ibland. Det är skillnad på att vara barnslig och ha barnasinnet kvar.

 

 

 Exempel på bra låt som blir ännu bättre av grym text.

Sick

Börjar bli lagom irriterad på att vara förkyld nu. Skiten har vandrat runt typ överallt utom ögon- öroninflammation från halsen och uppåt. Kortfattat har det väl sett ut ungefär såhär sedan förra tisdagen:
 
Gommen -> näsa och feber -> feber och hals -> näsa, feber, halsirritation -> näsa -> näsa och feber -> rethosta, näsa, feber, halsont av all hosta -> näsa, rethosta.
 
Vidrigt är det. Har aldrig druckit så mycket te och ätit så mycket tabletter på kort tid som under denna vecka som passerat. Försökte ju knarka upp mig så mycket det gick för att orka med konferenshelgen och det ledde till bakslag i förlängningen dessvärre. Mådde väl som bäst under lördagen, sen på söndag morgon och eftermiddag var det katastrof igen. Igår hostade jag järnet. Idag går det åt rätt håll så bäst att bara få vila ut nu.
 
Mest drygt är att det händer just nu under praktiken när man vill visa sig från sin bästa sida liksom. Men jag tror ändå att de tyckte det var envist och bra av mig att vara med på konferensen, jag fick den känslan i vilket fall.
 
Nog om sjukdomar nu. Låt oss avsluta med något kort positivt istället:
 
Våren är här, snart är den grön
Blommor slår ut, luften så skön
Det kalla försvinner, det varma snart brinner
Vårt tålamod med vintern har nu givit lön
 
Tjo!

Konferensen går mot sitt slut

Eftersom jag varit förkyld i typ en vecka så var det med mycket möda och stort besvär som jag pallrade mig upp ur sängen 04.00 på fredagens morgon för att så småningom hinna med bussen 05.25 till Kungälv och sedermera 07.15 (chartrad) till Knista Herrgård.
 
Var helt död framåt eftermiddagen på fredagen när jag satt och analyserade. Kände mig svimfärdig från och till och borde säkert legat i sängen egentligen, men skam den som ger sig. Ska jag delta i något så ska jag, så länge det går.
På kvällens middag var jag smått ölsugen när den mycket speciella maten serverades (säkert svindyr, men miniportioner och x antal saker man inte ätit förr, de funkade typ, inte mer)  och jag tog två öl ändå.
efter de två ölen undrade jag stundom om jag var på väg att kola vippen. Mådde helt galet konstigt och struntade i kaffet efter maten och stapplade ner ut och ner till mitt rum.
 
Idag har det varit bättre. Mådde uruselt när jag vaknade och det blev egentligen inte bättre förrän framåt eftermiddagen strax innan middagen. Fram tills dess hade jag pysslat lite med sammanställning av workshops samt varit fotograf under övriga konferensdeltagares äventyrslekar.
Till middagen började jag dock för första gången se en ljusning i sjukdomseländet och började komma igång efter två glas vin till maten. Samtalandet med sällskapet gick finemang och en öl slank också ner till tonerna av ett skönt coverband i den lilla festlokalen.
 
Efter middagen stod jag i valet och kvalet mellan att antingen gå ut genom dörrn och gå mot sängen eller också att vända in mot baren och vara social. Igår hade jag valt det förra, idag valde jag det senare. Tog ett par öl till och hängde fram tills halv ett ungefär i bar-rummet och snackade med några blandade själar.
 
Nu tänkte jag se ett avsnitt The Wire innan sovadags. Jag är ganska sliten och näsan och halsen är fortsatt i olag, men rent generellt känner jag att detta snart kommer släppa helt, att jag orkade igenom kvällen med bravur vittnar om detta. Eller nej, det blir inget serietittande. Nedanstående låt räcker gott!
 
Tjofräs, sov gött!
 
 
Första gången jag hörde den tyckte jag det var för mycket plagiat. Andra gången tyckte jag detsamma. Tredje gången började jag tycka att den var helt okej. Efter det.. nu har jag haft den i huvudet hela helgen på ett enbart positivt sätt. Vissa låtar måste ges tid att växa helt enkelt!

Läggdags

Ja, redan. Ska bara småpacka lite först. Ska ju upp svintidigt (ställer klockan på 04.00 tror jag). Har ingen skjuts till stan och bussarna här ute på landet går måttligt ofta. Ska vara på centralen 07.15 senast och då måste jag ta en buss härifrån 05.25. Tjohej. Extra skönt när man är sjuk. Skulle gissa att min hälsa ligger på 75-80% just nu. Det funkar, men är ju inte optimalt.
 
Har knappast nät på herrgården så blir inte blogg förrän man kommer hem på söndag troligen tidigast.
 
Ha en bra helg!
 
 
 

And there you have it

Bluärk. Halsen börjar bli bättre, men näsan är sämre och allmänna känslan i kroppen har status quo. VÄS!
Och imorrn ska man upp tidigt och försvinna iväg och vara konferensfotograf. Jaja, bra sås reder sig själv.
 
Det är så härligt att vara sjuk. Ni vet den där underbara känslan av att vakna upp, känna hur varmt och svettigt det är under täcket och vara medveten om att så fort du stoppar någon kroppsdel utanför täcket så kommer du frysa som en hund.
 
När du slutligen, efter en massa stönanden och lidande under den varmklibbiga pläden, går upp och stapplar till toaletten så ångrar du dig genast. Det varma var mycket skönare, men nu har du gjort ditt val, det är kört. Bara att ta sig in på toa och sitta eller stå och huttra.
 
Efter toabesöket är det kanske dags för något att äta? Eftersom du är sjuk är hungern helt borta. Och smaksinnet är av varierad kvalité. Du vet bara att du måste äta för att få tillbaka krafterna, alltså tar du dig nu mot köket och bullar upp med antingen för mycket eller för lite mat då din hungerberäkning är avstängd.
 
Resten av dagen kryper förmodligen hälften av mänskligheten tillbaka ner i sängen och dväljs mellan temperaturskillnaderna, den andra hälften lägger sig i soffan och slår på TV:n eller datorn. Jag tillhör den andra kategorin och slösar bort hela sjukdagarna med att kolla på serier, knarka grönt te, tycka synd om mig själv och grymta irriterat.
 
Strax är det dags för frukost. Hur mycket jag äter får vi se. Idag blir det troligen för mycket, men vem vet?
 
 
 
Missing that one final screw.

Uääh

Sjuk Richard = grinig Richard.
 
Blev inte bättre under kvällen, tvärtom. Sovandet var en pärs. Har ingen aning om hur mycket jag sov eller inte sov. Känns mest som jag låg och blundade och försökte svälja hela tiden. Ont i halsen underlättar inte sovproceduren.
 
Hemma idag. Vara sjuk när man har praktik suger. Av alla tillfällen så ska man vara det under den korta perioden liksom.
Nåja, jag brukar ju inte vara sjuk så länge, men ändå.
 
Dagen går väl i titta-på-allt-möjligt-tecken. Serier och så'nt.
 
Troligen hemma imorrn också, även om jag egentligen inte har tid med det, men måste vila upp mig inför helgens resa med förbundet.

Vissen i en oviss värld

Inte humörmässigt, men lite fysiskt.
Vaknade upp imorse med en sån där otroligt härlig känsla i ena inre näsöppningen (om ni förstår hur jag menar), så som man kan få om man legat och snarkat och irriterat luftvägen liksom. Så tänkte att det var därför, att det går väl över så småningom.
I övrigt var jag bara väldigt trött fortfarande efter helgen.
 
Väl på jobbet var det inga större problem fram till halv elva ungefär strax efter jag lagt ut en nyhet på hemsidan. Då började jag känna mig snurrig och luftvägen irriterade fortsatt. Det blev inte bättre och jag stack därför hem efter lunchen (för övrigt en mycket skön lunch ute i den värmande solen).
 
Har nu druckit ett par koppar te och vips har halsen lindrats i alla fall. Snurrandet har också lagt sig och jag är nu bara mest trött. Får ta och lägga mig småtidigt helt enkelt.
 
---
 
I övrigt stör jag mig på de som stör sig på att bombandet i Boston uppmärksammas och gör folk ledsna, de som kommer med uttalanden typ "Men om det hade smällt någonstans, typ i Sydafrika, hade ingen brytt sig".
Kom igen! Klart folk bryr sig. Jag är ingen USA-älskare, men det spelar väl ingen som helst roll vart det smäller, det är lika jävligt ändå när oskyldiga drabbas och det är jag ganska säker på att de flesta andra också tycker. Det som gör att just detta uppmärksammas en hel del är ju också för att det är i det sammanhang som det är, ett större idrottsevent, något som ändå är relativt ovanligt.
Vi i Sverige påverkas indirekt också med tanke på att vi ganska snart har världens största halvmaraton som går av stapeln, GöteborgsVarvet. Nu tror inte jag att det kommer att vara någon fara för Varvet, men detta får ändå säkerhetstänket att stegras ytterligare och vissa kanske i svallvågorna av händelserna i Boston väljer att dra sig ur av rädsla för att sådant sprids hit. Då har idrotten skadats, det får inte hända.
 
 
 
Idrotten kommer aldrig dö.

Alla irrar runt på stan

Ja, fort går det. Denna vecka har börjat och är redan planerad så att det känns som att den kommer ta slut redan när den börjat.
 
Helgen senast då? Bara fin, undantaget lite tågstrul.
 
Tågresa till Uppsala
Eftersom jag har Västtrafikkort regionen runt så kan man på en viss typ av SJ:s tåg åka på kortet. Detta utnyttjade jag och bokade biljetten på lördagen till Uppsala från Töreboda vid regiongränsen. Kontrollanten på tåget var dock av småbistert format. Jag trodde det räckte att man visade sitt kort och kvitto på att man köpt det, men tydligen skulle man även ha kvitto från första stämplingen. Jag sa mest okej, jag fattar, men damen fortsatte älta det hela till förbannelse med diverse lösa hot om att jag kanske borde gå av någonstans och skaffa kvitto innan jag kan åka vidare. Jag fattade ju att hon inte skulle verkställa något av det hon hasplade ur sig, men jag blev inombords hyfsat irriterad på tjatet. Inte minst när en äldre dam senare har samma problem och endast får en kort tillsägelse typ "Du måste ha kvitto från bussen, skaffa det." och sen inget mer. Ska bli så skönt när man blir äldre och kan komma undan en massa gnäll med den enkla förklaringen att man har den ålder man har, ack och ve.
Resten av resan gick i alla fall bra, inget problem med bytet i Stockholm mer än att jag aldrig varit någon större fan av den stationens struktur.
 
Helgen i Uppsala
Finfina puckar! Framme i Uppsala under lördagens seneftermiddag och överräckte inflyttningspresent (belgisk choklad bland annat) samt började dekorera tre smörgåstårtor.
Vid 18-tiden kom de flesta andra gästerna och partykvällen kunde ta sin början. Jag kände de flesta sedan tidigare och stämningen var bara glad och avslappnad. Jelloshotsen och min punsch gick åt, musiken var ytterst blandad och jag fick svinga mina lurviga i några uppskattade buggvändor.
Plötsligt var klockan runt halv tolv och vi skulle iväg ut till ett ställe som hette Flustret. Inträdet gick på 140 hemska, galna spänn men väl inne gick det ekonomiskt bättre då jag plötsligt fick en rom och cola av Robert och endast köpte en fatöl själv.
Musiken minns jag inte mycket av, men det var väl som vanligt och jag satt mest och konverserade vid ett VIP-bord (det stod en "reserverat"-skylt på det, men ingen var där när vi kom, höhö).
På hemvägen blev det MAX med en stor skock får som trängdes. Skapa kö, vad är det? Jag började i en "kö" men när jag väl var framme i kassan stod jag snarare mellan två köer och hade två kassor att välja på. Fördelaktigt.
Taxi hem och vi försvann in i sömnens värld runt halv fem. Zzz.
 
Tågresan hem
Från Uppsala var det inga problem, men efter bytet i Stockholm började strulet.
Jag gick av mitt tåg med en halvtimme till godo till mitt nästa tåg, tittade upp mot tavlan och noterade att tåget 17.25 till Göteborg skulle gå från spår 12, samma ställe där jag gått av på lördagen när jag kom till Stockholm.
På perrongen stod ett tåg som skulle avgå 17.14, också det mot Göteborg. Mjaha, det var väl inte så smidigt att ha två till Göteborg på samma spår så tätt inpå varandra, tänkte jag. Många som gick runt där såg också lite förvirrade ut och konduktören utanför tåget fick tillrättavisa många människor.
17.14-tåget försvann i alla fall på utsatt tid och mitt tåg kom. Trodde jag ett bra tag i alla fall. Efter att tåget hade passerat Södertälje kom konduktören, kollade på min biljett och sa att jag var på fel tåg. Jaha? Men var inte detta 17.25-tåget till Göteborg? Jo, men tydligen fanns ett till till Göteborg med exakt samma avgångstid -.- Smidigt SJ, väl planerat. Ett tåg som inte fanns på tavlan när jag gick av mitt Uppsala-tåg. När tåget rullade iväg hörde jag förvisso i högtalarna att lokföraren meddelade att det fanns en del som kommit på fel tåg, men jag antog såklart att de bara menade de som skulle med 17.14-tåget, varit osäkra och kommit med 17.25-tåget.
Hur som helst så föreslog jag att det väl ändå inte gjorde något om jag satt kvar nu när jag ändå var där? Självklart gick inte det för sig då jag skulle åka på Västtrafikkort från Töreboda och detta var ett av de där tågen där Västtrafikkort inte gällde.. kom igen liksom, spela roll nu när jag ändå var där.
Nåja, orkade definitivt inte tjafsa om det, istället skulle jag tydligen av detta något snabbare tåg i Hallsberg för att där byta till mitt rätta tåg.
Väl framme i Hallsberg går jag av och tittar på tågtavlan. Inget tåg till Göteborg. Blir lätt stressad och vänder tillbaka till det felaktiga tåget och ser konduktören i fjärran. Går mot honom och visar med handen att han ska vänta, att jag vill säga något. Han ser mig tydligt, men vad gör han? Istället för att vänta några få sekunder så jag kan säga mitt ärende så går den drygfan på tåget och stänger dörren. Når fram, knackar på dörren och får ingen respons. Blir smått förbannad och försöker öppna dörren fastän tåget börjar rulla och det gick tydligen fint. Säger att det ju inte finns något tåg på tavlan "Jamen det kommer!" säger konduktören grinigt och glider vidare. Jaha, låt oss hoppas det.
När jag sedan vänder tillbaka till tavlan igen så har "mitt" tåg kommit upp på tavlan. Fantastiskt.
SJ och kommunikation är som vi vet sen tidigare ingen match made in heaven.
Och nej, jag var inte ensam om att ha hamnat på fel tåg och tvingas byta i Hallsberg, en annan snubbe som gått av samtidigt såg lika luttrad ut en bit bort och gick sedermera också på det rätta, och mycket mer bekväma ska tilläggas, tåget.
 
Vad kan vi lära oss av detta?
För egen del: Leta svinnoga efter rätt tågnummer på tavlan. Lita inte på att ditt tåg till det resmål du ska går där du tänkt dig och är ensam med utresetid och destination. Det kan finnas tvillingtåg.
För SJ:s del: Som vanligt, kommunicera bättre, strukturera bättre. Det är inte okej att ha två tåg på samma perrong som går tätt inpå varandra till samma resmål (så länge det inte är typ pendeltågaktigt) och det är inte okej att ha två tåg till ett resmål med exakt samma avgångstid. Det är heller inte okej att ge bristfällig information när problem uppstår. Säg vad man behöver veta och var helst vänlig, serviceminded och hjälpvillig, inte dryg och grinig.
 
Hemma
Så kom man till slut ändå äntligen hem. När jag klivit på rätt tåg i Hallsberg löpte allt utan problem och man var hemma efter ytterligare resa med buss vid sisådär kvart i elva på kvällen. Såg då ett avsnitt The Wire och somnade sött.
 
Nu
Ska jag njuta av resten av dagen och kvällen, se Mästarnas Mästare, lite The Wire och kanske spela lite senare.
Ha en fortsatt fin dag!
 
 
 

Let me do what I wanna do

Jeflar, fem dagar sedan jag skrev senast! Så blir det när man blir en working class hero utan lön. Skriver ju så mycket på jobbet ändå att skrivlustan blir tillfredsställd.

Fått ur mig ett par artiklar i veckan och håller just nu på med en massa sammanställande och analyserande av enkäter. Lite back to school och C-uppsatsen, fast utan massa störande teorikrav inbakade. Nu är det bara intressant och vettigt, inte intressant och vettlöst.
 
Trivs fortsatt och man kan inte fatta att det bara är tre ynka, futtiga stackars veckor kvar. Kommer kännas så märkligt tomt när man inte måste upp på dagarna igen (mer än för att skriva ihop den "vetenskapliga artikeln" då) där man tar sig till något där man faktiskt gör skillnad och uträttar saker som kommer till nytta.
 
Livet har sina dalar och toppar, man vet aldrig vad som ska hända..
Men jag ser fortsatt på framtiden med stor optimism, saker ska minsann ordna sig!
 
---
 
Imorrn drar jag till Uppsala och inflyttningspartajar, ska bli mäkta gött! Laddat upp med en liten flaska finfin punsch bland annat. Så då kommer jag inte heller skriva här, men på söndag lär jag ha tid och vara lagom seg och fin ;)
 
Nu är det matdags och sedan blir det spelkväll och kolla dokumentär och serier och annat skojs. Tjo!
 
 
När min handledare får SMS låter det som första tonen i låten. Med andra ord får jag den på hjärnan varje dag. Men det gör inget för den är prima ^^

Goin' up

Tog en sväng till Stenungsund med fader under eftermiddagen. Bara fikade, gick lite och snackade och åkte ut till en ö där han hade en stuga för typ 37 år sen. Fina miljöer och lagom aktivitet på en söndag i april!
 
I övrigt lite FM och lite The Wire. Ska snart öla lite. Mer action än så behöver man inte.
 
 
 
I'm not going down, men lyssnar på spellistan från den episka spelningen förra sommaren.

Fint väder, fint humör

Fortsätter känna mig som en i teamet och dagarna bara flyger fram. Känns sjukt att sjätte veckan är slut imorrn redan. Det är bara att jobba vidare och fortsätta göra allt så bra som det bara går så länge det varar!
 
Vädret höjer även det humöret till de skinande skyarna. Den underbara våren flödar fram och de utslagna krokusarna står som spön i backen.
Det är ständigt hattväder nu.
 
---
 
Nästa helg blev det hipp som happ bestämt med inflyttningsfest i Uppsala! Mina gamla vänner från ljudtiden som jag hållit kontakten med och träffar ett par gånger per år har bjudit in. Senast jag hängde med dem var maskeradfödelsedagsfest i höstas.
Ska bli mäkta skoj! Åker "gratis" på mitt busskort till Töreboda, sen vidare med sedvanlig studentbiljett till Stockholm där det blir byte mot Uppsala.
 
Nu är klockan sex och jag ska fördriva kvällen med lite egentid med FM-spelande och fortsatt tittande på The Wire som jag äntligen tagit tag i att börja se igenom.
 
Han en fortsatt fin kväll!
 
 
 
Hörde av en slump i påsk för första gången sen den var aktuell 1999.
Minns att den låg på svensktoppen länge. Tyckte väl den var sådär då,
men nu tycker jag den är skön ^^

RSS 2.0