Adjö min fina Piffi

Igår blev jag av med min lilla kisse. I 16 år har hon funnits i familjen. Ska jag vara ärlig så har jag inte grinat så mycket på sju år. Och jag har inga problem med att vara ärlig med sånt. Helt otroligt hur mycket en liten gosig hårboll som vill ligga och spinna i ens knä kan betyda.
 
Första gången jag träffade henne visste jag ganska snabbt att det var just den katten jag skulle ha. Min bästa vän då när jag var 12 hade en katt som just fått ungar och jag och till viss del min lillebror tjatade ihärdigt på våra föräldrar att vi skulle få en av kattungarna. Vi hade haft en katt i familjen tidigare, men den dog när vi var små så man mindes inte direkt mycket av den.
Tjatet gav i alla fall resultat och jag var hemma hos kompisen för att välja ut en av kattungarna som inte redan var bortlovad. Jag satt på golvet bland alla små kissar som rumlade runt mig. En av dem började dock klättra upp på mig istället. En med en orange färgstrimma i pannan. Det var ganska lätt för mig att välja just henne, eller det var ju inte ens jag som valde henne, hon valde mig.
Namnet hon fick var Piffi, ett kryddnamn, vilket varit som en tradition i familjen. Den andra katten vi hade som jättesmå hette till exempel Curry.
 
Många år har gått sedan dess och många minnen finns. Allt ifrån första gången hon smet utomhus när ett fönster stod på glänt och sedan satt livrädd inkrupen i ett källarfönster, till att hon åkte pulka med oss i lite mer mogen ålder. Och alla julaftnar hon myst runt i huset, ibland med röd rosett runt halsen, och tyckt det varit det bästa som finns när hela familjen är samlad, som liten lekandes bland allt presentpapper och som äldre bara liggandes på mattan njutandes av gemytet.
Eller när man kom hem från skolan och alltid möttes av en katt som kom springande och jamandes emot en och sedan sprang efter en in i huset.
Hur många minnen som helst.
 
Nu är allt gosande med Piffi slut och enda gångerna jag kommer få höra hennes jamande är på videoinspelningar..
 
Det gjorde obeskrivligt ont igår och det kommer dröja länge innan det känns riktigt bra igen. Så mycket betydde hon ändå. Det kan låta konstigt att en liten katt kan generera så mycket kärlek, men det är inte bara ett husdjur, det är en familjemedlem.
 
Du fanns alltid där. Tack för allt, alla minnen, mys och fina år min lilla fina älskade kisse.
 
 
 

"Där vemod är det enda som finns kvar"

Idag är en skitdag. Inget kommer att muntra upp, det är bara en dag att genomlida.
Så enkelt är det med det.
 
 
 
 
 
 
"Jag börjar förstå vad mamma menar när hon säger
att livet går snabbare än stora kattdjur springer."

We're all in the mood for a melody

Åter i Stockholm sedan i fredags. Dagarna och veckorna går verkligen galet fort nu. Det är ju för fasiken strax oktober! Vad hände med september??
 
"Här måste ske något radikalt!"
 
Inflyttningsfest igår. Temat var Mexiko, vilket innebar att maskeradälskande Björkman begav sig ut på stan för att hitta något lämpligt att ha på sig. Först tänkte jag kört på Mexikos flagga som bandana och en mexikansk landslagströja. Efter besök i ett antal affärer insåg jag dock att detta inte skulle gå att finna, istället styrde jag kosan mot inrättningen som aldrig sviker i maskeradsammanhang: Myrorna!
 
På Myrorna hittade jag omgående en jacka (förvisso damjacka enligt prislappen, men skitsamma) som hade Mexikos färger (den hade lika gärna kunnat användas till en italiensk fest skall sägas, då jackans skapare hette något italienskt och det alltså var italien som var ursprungssyftet, men spela roll, rätt färger). Sedan hittade jag också ett par illgröna byxor som satt hur perfekt som helst. Heja Myrorna!
 
Trevlig inflyttningsfest söder om söder där en del sombreros och ponchos vandrade runt. Rätt mycket folk också. Min inflyttningspresent bestod av ett antal olika örtplantor, liksom för att spinna lite på det kryddiga temat som festen hade plus att det ju luktar gött i var kök som har sånt. (Japp, där plockade jag en enorm drös machopoäng igen, eller inte ^^)
 
Jag kom hem framåt sextiden i morse efter att ha avhandlat ett uteställe och sedermera lite käk på söder. Somnade runt sjutiden. Vaknade på eftermiddagen av att Erik ringde och nu är jag åter i hans lägenhet sedan halv femtiden. FM as usual. FM und tjôt.
 
Imorrn ska det sökas jobb, kollas på film och kontempleras. Typ så.
 
 

Awesome

 
 
En låt jag älskade när den kom och när man här ovan dessutom lägger till min favoritgitarrist från det enligt mig bästa bandet genom tiderna blir det ju bara snuskigt bra.
 
När låten kom ville jag för övrigt innerst inne ha samma stil som sångaren Gerard Way har i musikvideon. Att jag på allvar vill ha samma stil som någon annan är inte särskilt vanligt. Det är nog egentligen bara då och när man var liten skulle jag gissa. Men jag kan ju inte påstå att det var något jag gick runt och sa direkt, att jag ville se ut som Gerard. Tänk om man hade anammat den stilen, haha.. Inte för att jag hade vantrivts i den och ångrat mig, knappast, men det hade vart kul att se folks reaktioner. Den inre Richard kryper fram och bestämmer liksom och ingen fattar nånting. Sånt är kul.
 
Men det hände aldrig. Och kommer aldrig att hända. Inte mer än möjligen på någon maskerad om temat är kändisar kanske. Nåja, tiderna går och en grym låt består :)

Ifrån havets djup det kommer

Såhär i natten flyger många tankar genom huvudet. Eller natt och natt, morgon snarare va?
 
Tiden går, från dag till dag
Vem undrar något och vem är jag?
Omöjliga frågor med grundlösa svar
Det som stannar är det som finns kvar
 
Att tänka oändligt är ganska svårt
Men tiden den känner, lätt som hårt
Jag kommer alltid finnas, det är så det är
Vad någon än säger, energin jag bär
 
För vissa finns himlen, för vissa ett hål
I hålet finns inget, jag ej den syn tål
Jag tror på makter, nån form av mystik
Ingen religion, men känslan är lik
 
Att tillbe nån makt är inte min grej
Jag tror på film, musik, en söt tjej
För mig finns det skönhet i allt i vår värld
Det viktiga är inte lyx eller flärd
 
När jag öppnar ögat är inget sig likt
Att vakna på nytt är långt från antikt
Så snälla häng med mig, ge inte upp
Sluta att hata, var del av min trupp
 
Jag tror på kärlek, naivt eller ej
Men sanningen är att det är rätt okej
Jag vet att jag inte kan få alla med
Men får jag blott nån är njutningen bred
 
 
 
Jag har alltid önskat en riktigt stadig och kyrklig kör/orgelversion på denna. Skulle nog bli maffigt.

Resan som blev av

Ute och åker thååååhg! Fick lika härlig kupé och plats som förra gången med prima nät. Sitter och kollar på Marathon Man från 1976 just nu.
Beräknad ankomst till Götet 18.55, sen blir det vidare tåg till Falkenberg och la familia 19.10.
 
Planer för ikväll? Broder är ute på galej så man får se när han kommer hem. Antar att jag lär umgås med päronen, klappa gamla goa katten och kolla på Doobidoo och Idol. Sen får vi se. Kanske blandar man till sig nån go drink eller tar en whisky. Enkla nöjen helt enkelt!
 
Så, det var updaten för stunden. Back to movie land!

Hej, hej Asterix!

Efter en massa dagars (med undantag för en sväng hemåt över måndagsnatten) FM:ande på söder så sticker jag imorrn till västkusten och hälsar på familjen en vecka. Jag är inte trött på stan på något sätt, men däremot så vill jag röra lite på mig rent allmänt samt hänga med broder till exempel.
 
Hemsidan är i princip så klar den kan bli. Det är egentligen bara småsaker som saknas och information som ska in, men grundplåten är satt till typ 85%.
 
Skräp-TV följer jag i fråga om Paradise Hotel och Big Brother. Och så kan man ju diskutera vad Idol är som jag just börjat följa så smått när alla uttagningsprogram äntligen är över. Och så inväntar jag Så mycket bättre. Det är väl vad man kan säga om TV-fronten egentligen. Och just det, Doobidoo kollar jag på också.
 
Suckar ni åt att jag kollar på de två förstnämnda eller flera av ovanstående? Sucka på, jag underhålls i vilket fall. ^^
 
Har i övrigt minskat på matintaget senaste veckan och försökt äta nyttigare överlag. Det kändes änna dags efter de tidigare veckornas småsvullande. Problemet med att man äter mindre är att man lättare bli sugen när man väl vet vad som finns i matframtiden. I eftermiddags köpte jag en baguette som jag ska fylla med tonfisksallad till tågresan. Jag har fan gått och sett fram emot den där baguetten sedan dess, fastän jag ätit andra saker under kvällen. Gah. Jag vet hur jäkla god den kommer vara.. *ghahghaghahghgaggh*
 
Min senaste favoritgrönsak är avokado.
 
 
Heja Roger Storm!

The future is not set

Detta inlägg kommer inte fokusera främst på politik. Jag känner dock att jag borde säga någonting och det är följande en gång för alla:

ÄLSKA, inte hata. Det gäller samtliga, från vänster till höger. Detta val har varit en orgie i intolerans av sällan skådat slag från båda sidor. Ha debatter, ta saker sakligt, men sluta kasta skit åt höger och vänster ideligen. Kärlek bygger relationer och förändrar saker till det bättre, inte hat.

Jag hatade inte någon innan valet och jag hatar inte någon efter valet. Däremot önskar jag givetvis att det resonerades på annat sätt på många håll. Men hata? Nej. Jag består inte av hat.

Med detta sagt lämnar jag valet 2014 och inväntar framtida konstellationer som ska bli av i detta splittrade land.

---

Efter några dagars häng hos Erik är jag nu hemma en vända. Solen har strålat hela dagen och det är lugnt på gator och torg. Den största aktivitet jag såg på vägen hem var ungdomar som glatt orienterade i Rålambshovsparken (det kan inte vara så svårt att orientera i en vidöppen park..?)

Under kvällen lär jag ta det piano och ha egentid med serier, film och musik. Även om det alltid är grymt kul att umgås med kompisar en massa så behöver man sin egentid ibland, det behöver med största sannolikhet alla, även de som påstår att de måste ha en massa folk runt omkring sig jämt.
Imorrn är jag dock tillbaka i Eriks residens igen, ty då väntar Champions League-match, Juventus-MFF. Jag håller tveklöst på Juve.

Dagens stora fråga för mig är vad jag ska äta till middag. Alternativen är risgrynsgröt, köttbullar, hot dogs eller fisksoppa. Köttbullarna går förmodligen bort då jag åt det igår och helt enkelt inte är så sugen på dem. Risgrynsgröt är väl egentligen något jag borde inmundiga imorgon som stadig frukost istället.. Då återstår fisksoppan eller hot dogs. För att göra någon av dessa tarvas att jag diskar antingen stekpannan eller kastrullen jag har. Alternativt är jag en duktig pojk och diskar båda med detsamma när jag ändå håller på. Det löser dock inte ursprungsfrågan gällande vad jag skall äta..
Äh, jag börjar diska skiten så får vi se vad magen säger under diskandets gång. So be it. För övrigt är stekpannan en aning svart i botten då jag inte hade något riktigt stekfett hemma när jag skulle steka köttbullar senast. Istället blev det nödlösning med Lätta. Det funkade, men var ju inte direkt optimalt och köttbullarna blev sisådär. Oh, well.

Hmm.. jag borde egentligen skapa lite tavlor eller något att hänga på väggarna. I nuläget är det väldigt kalt här. Väldigt rent och vitt, vilket ger en fräsch känsla, men lite mer egna saker och färg skulle nog pigga upp nu när hösten satt igång. Det enda som hänger uppe just nu är ett foto i köket på mina kusinbarn med en hjärtformad ram runt. Det gör en glad varje gång man kommer ut i köket :)
 
Vi får se när jag tar fram färgpennorna och skissar ihop något. Bild eller dikt, vi får se. Först är det som sagt disk som gäller följt av mat.
 
Ciao!
 
Sisådär!

Blandade ämnen i korthet med en annalkande höst

Dagar går och Richard består!
 
Egentligen har jag inte så mycket att säga. Jag hänger mest med Erik, snackar skit och FM:ar. Och så jobbar jag också såklart med att bygga hemsida.
 
Varför inte lista några ämnen nedan och ge en kort kommentar till varje, bara sådär? Ja, så gör vi!
 
Nöje
Nöjesfaktorn i mitt liv just nu är lite varierande. Som sagt blir det en hel del FM. Till det kan läggas att jag följer Paradise Hotel och ser någon film då och då. Och så lyssnar jag givetvis på en drös med musik, som alltid. Men förutom detta så är det inte något större nöjesfokus just nu. Inflyttningsfesten för ett par helger sedan innan jag blev sjuk var ett undantag, ett mäkta roligt undantag. Jag träffade nytt folk, klagade tillsammans med några andra på den usla musiken på stället dit vi gick och skrattade en hel del.
 
Mat
Min mathållning kunde nog vara lite bättre just nu. Jag borde laga mer, men är ju hos Erik en hel del och då blir det lätt att man blir lat och köper färdiga saker istället för att ställa sig och laga något mer avancerat. Har dock åtminstone börjat skära bort en massa onyttigheter och satsar på frukt och grönt istället. Tänkte haft mig en Kelda Thaisoppa idag med paprika och avokado i, men avokadon var tydligen obefintlig i affären så blir bara paprika. Såvida inte banan passar..? Why not, banan passar till allt. Vi får se.
 
Politik
Ja, jag har röstat, naturligtvis. Att rösta blankt/ligga på sofflocket finns inte i min värld. Har man en röst så ska man använda den. Gick in på någon form av skola i torsdags på väg till tunnelbanan och fick iväg de tre kuverten. Det är allt jag har att säga om politik just nu som jag är fruktansvärt trött på.
 
Sport
Sverige spelade 1-1 mot Österrike. Relativt blek match och inte något direkt att hurra över, men det såg åtminstone lite, lite bättre ut defensivt än tidigare, mer balanserat. Alltid något. Och nyss såg jag damlandslaget vinna över Bosnien i VM-kvalet ganska komfortabelt. Känns positivt!
Mycket fotboll här, men under en sommar fylld med härlig friidrott så har ju fotbollen fått komma i skymundan så man kan väl säga att jag tar igen mycket nu. Imorrn spelar Blåvitt mot Elfsborg borta, det ser jag fram emot att följa via stream.
 
Jobb
Som sagt så jobbar jag på med hemsidan då och då. Utöver det söker jag diverse kommunikativa typer av jobb. Om någon har något passande på lager så är det bara att hojta till.
 
Kärlek
Ptja, det är som vanligt. Ganska dött på den fronten. "Varför kan jag aldrig finna just den där?" som Uggla säger. Kan inte ens minnas när jag hade starkare känslor/var lite kär senast. Lite skillnad mot när man var yngre och var kär i massvis i omgångar. Det hade nästan känts bättre om jag var olyckligt kär typ, då hade man åtminstone trånat efter någon. Som det är nu är det bara att man är. Men jag antar att någon dyker upp förr eller senare. Får väl vara kär i kärleken på nåt sätt så länge. Jag är som alltid fortsatt en sucker för känslosam romantik i filmer exempelvis, eller låttexter för den delen.
 
Boende
Jag trivs perfa där jag bor just nu och Stockholm är en bra stad att bo i. Helst vill jag egentligen bo kvar och jobba här, mycket beroende på att jag tycker det börjar kännas så rotlöst med allt runtflyttande som jag haft för mig de senaste tio åren. Visst, sex av åren har jag bott på samma plats i Falun, något som kändes extremt hemma, men förutom det har man bott på så många andra platser under olika långa perioder. Förutom lägenheten här i Stockholm finns liksom inget riktigt hemma längre. Barndomshemmet (som nu dessutom är sålt) har inte känts riktigt hemma sedan jag flyttade första gången. Och sommarstugan kommer för alltid vara sommarstuga där man hälsar på snarare än bor liksom. Sen har jag ju rest runt och bott på hotell en massa denna sommar också så det har inte heller direkt känts så stabilt, även om jag gillar att resa överlag.
Men visst, får jag jobb någon annanstans så flyttar jag ju, inte mer med det. Menar bara att det hade bara varit skönt att vara fast på ett ställe ett tag och få känna sig lite mer rotad.

Djur
Jag saknar min katt då och då. I övrigt vet jag inte om jag har så mycket att säga om djur ^^ Insekterna har inte varit så speciellt jävliga denna sommar så jag kan inte direkt lacka ur på dem heller.
 
Kläder
Egentligen borde jag shoppa loss en massa kläder, men det blir aldrig av. Det är inte jättekul att gå och handla själv och jag vet inte vem jag skulle gå och shoppa med egentligen. Jag har aldrig direkt haft något emot att shoppa/gå i affärer.
 
Ekonomi
Just nu är pengaflödet i princip enbart utgående, men hemsidejobbet ger i alla fall lite ingående. Min fördel är att jag kan vara grymt ekonomisk om jag vill och har aldrig någonsin satt mig i skiten på denna punkt. Samtidigt vill man ju kunna leva ibland och jag har blivit bättre på att unna mig saker med åren. När jag var yngre var jag mycket mer restriktiv mot mig själv.
 
Alkohol
Alkohol har det inte blivit så överdrivet mycket av senaste två veckorna. Beror ju i och för sig på att jag var sjuk en vecka, men i övrigt så har det inte blivit av. Partytillfällena har inte uppenbarat sig. Igår kväll drack jag dock en liten flaska punsch och ett par öl. Idag tänker jag festa loss på en flarra vitt vin. Lite lagom helgnöje sådär.
 
Natur
Naturbesöken blir inte så omfattande när man bor i storstaden. Det finns ju grönytor, meneh.. det är inte direkt samma sak som att gå ut i naturen en småfuktig och go höstdag. Får söka mig till det någon gång de närmaste veckorna.
 
Humör
Mitt humör är ändå rätt bra får jag säga. Har inte haft dippar på ett bra tag egentligen. En ganska hög lägstanivå skulle man kunna säga för att snacka sportspråk. Igår kväll var jag mycket yster till exempel!
 
Hösten
Jag gillar hösten skarpt. Det är en sorts mörk och dyster, men samtidigt romantisk tid och man får känslor som man inte kan få någon annan årstid. En skön mix. Jag blir nog som mest kreativ under hösten också, suget efter att skriva dikter (vilket jag ju pysslade med väldigt mycket mer när jag var yngre) blossar upp bland mycket annat och man blir drömsk.
 
 
Jao, det kan väl räcka så med ämnen for now!
 
 
Höstfeeling.

Det går framåt för mumien

Vägen mot friskheten går i helt rätt riktning. Idag fick det vara nog med att ligga inne, jag börjar bli lagom rastlös. Fortfarande inte helt hundra, men mitt sinande skafferi krävde påfyllning och jag krävde att få komma ut. Jag trodde inte att jag skulle bli så trött på att vara hemma, men jag antar att citylivet påverkat en en del ändå de senaste två åren, först lite lätt i Götet och sedan exploderande nu i Stockholm.
 
Missförstå mig rätt, jag har inga direkta problem med att ligga hemma en vecka och bara ta det piano, men vanligtvis när det har inträffat förr så har jag antingen haft massa filmer hemma att sysselsätta mig med eller surfat runt på nätet. Här har jag inget nät, mer än via mobilen, vilket inte räcker i full hastighet i evighet. Jag kan inte direkt skaffa hem massa film eller kolla på serier med andra ord, vilket är ungefär det man pallar göra när man är sjuk. Och jag har inte heller tillgång till min egen filmsamling då den ligger i ett förråd i Varberg eller Falkenberg.

Det som slog mig mest på vägen hem från affären är att man är fysiskt helt ur gängorna efter en vecka där man endast lämnat lägenheten en gång för att hasa sig till pizzerian i huset bredvid. En vecka gör mycket och man känner sig inte direkt som Arnold Schwarzenegger när man ska ta sig upp för de sista trapporna och svetten lackar i pannan. Sjukdom och inaktivitet i en vecka = ett pinsamt vrak. Sedan är jag ju sådan att jag aldrig skulle slå av på takten när jag vandrar heller, sjuk eller ej. Jag har ett ganska snabbt tempo när jag går, hur jag än mår och vilket väder det än är. Mycket för att jag främst vill komma fram till min destination fort och inte är någon jättefan av att gå och springa överlag. Nyttigt dock med högt tempo, men kanske inte det smartaste när man inte är helt fräsch än och dessutom kånkar på ett par matkassar.
 
Trevliga erbjudanden i affären för övrigt! Jag behövde mer te (har knarkat slut hela paketet jag hade de senaste dagarna) och härligt nog fanns fem spänns rabattkupong för just mitt favoritte. Sen var jag sugen på tunnbröd också och givetvis var det kampanjvara så istället för typ 24 spänn kostade ett paket endast 10 riksdaler. Heja! Kom till pappa två paket tunnbröd! Till detta kom nio kronors härliga pantkvittopengar på lite skrutt jag hade med mig.
 
Ibland är det lätt att bli glad för det lilla.
 
---
 
Nu ska jag ägna mig åt att fördriva lite mer tid. Det är trots allt en talang jag har. Imorgon börjar en ny vecka och då jävlar bestämmer jag att jag är tillräckligt frisk för att göra annat än bara ligga här. Jag ska fixa klart en hemsida, gå på synundersökning, kolla EM-kval, hänga med Erik, söka jobb, gå ut, shoppa. Jao, helt enkelt leva lite igen och inte bara vara en teknarkande lägenhetsmumie.
 
Tata!
 
 

"Can't rain all the time."

Hmm, hade hela åtta besökare igår av någon anledning! Okej, åtta besökare låter kanske inte som någon hejdundrande siffra med tanke på de x antal besökare som bloggar á la Mode Modesson och dylikt har, men i min statistik så är det en prima siffra.
 
Vad hände då just igår som fick dessa åtta att besöka mig? Var det åtta personer som saknat att höra ifrån mig och undrar om jag lever? Eller var det helt enkelt en stor slump där folk hade en mycket händelsefattig torsdagskväll och kände att "Näe, om man skulle ta och besöka den där Björkmans blogg och se om det hänt något!"?
 
I vilket fall som helst så kan jag ju tala om att jag är fullt levande, om än inte helt i fullgott skick. Jag började i måndags kväll känna den där härligt riviga känslan längst bak i gommen som i mitt fall alltid indikerar att en förkylningsvåg är på väg. Tjohej. Jag hade då varit hos Erik och lirat FM nästan hela tiden sedan återkomsten till Stockholm i fredags. Undantaget var när vi drog ut på inflyttningsfest på lördagskvällen (kanske var det där förkylningsbacillerna plockades upp?).
I tisdags kravlade jag mig hemåt och har hållit mig här hemma sedan dess utan alltför många knop.
 
Resan tillbaka till Stockholm i fredags var för övrigt finemang. Jag och Erik åkte Blå Tåget från Götet och fick prima fönsterplatser i egen kupé med förvånansvärt starkt WiFi så att vi kunde köra FM hela vägen. I samma vagn satt också Henke och hans tjej som skulle till Stockholm över helgen. Att de skulle upp visste jag, men det blev en glad överraskning när man såg dem i samma tåg och vagn. Vad gäller WiFi:t så har jag och Erik en stark misstanke om att vi stal mycket av bandbredden från övriga resenärer. Först kom tågvärden in och skämtade typ om att det väl "..inte gick så bra att spela med deras nät, det brukar buffra hela tiden!", sen efter resan berättade Henke att han och Malin blev utloggade hela tiden. Hmm.. Jag och Erik satt mest och hyllade nätet. Faktum är att vi aldrig haft ett bättre nät när vi lirat FM. Det brukar alltid bli så att det segar eller att Erik blir utkastad från spelet någon gång. Här flöt det perfekt och inte ens tunnlar förstörde våran uppkoppling som hade full styrka från start till mål. Galet.
 
---
 
Framtiden är nu ännu mer vidöppen än innan (mer om det nån annan gång) och jag vill ut och göra saker, men jag pallar ingenting när jag är förkyld. Sån är jag. När jag är förkyld och känner att jag inte kan njuta av saker fullt ut så låser jag helst in mig och flyr från världen totalt tills jag är frisk igen och kan visa mig från min bästa sida. Man känner sig inte ens pratvänlig via sociala medier liksom. Jag hatar att vara sjuk, även om det bara är en sketen förkylning. It makes Richard a dull boy. Att jag skriver detta inlägg beror mest på att jag har väldigt lite att göra.
 
---
 
Efter gårdagens vinst fick man lite blandade besked. Backlinjen såg fortsatt tvivelaktig ut (kul att se att Granen verkar vara på G igen i alla fall), och offensivt var det flera stunder stillastående och gångtempo i spelet. Men vi vann med 2-0 mot ett lag som ska vinnas mot, Zlatan slog rekord och det fanns ändå en bättre balans i laget än man sett på ganska länge. Och glimtvis bjöds också på ganska bra offensiva initiativ. Fortsätter man på samma sätt så kanske man kan få till något som håller i längden och på högre nivå, men det krävs fortfarande en hel del arbete för det.
 
Nu ska jag ta mig an lite FM igen och fördriva tid. Tid är det jag har absolut mest av just nu. Mer tid än såhär kommer jag nog aldrig känna att jag har. Jag hatar att vara sjuk, men jag blev det i alla fall i helt rätt tid den här gången.
 
 
"Buildings burn, people die, but real love is forever."

RSS 2.0