"Så var det fredag igen och veckan hade tagit slut"

Nån som kan gissa låt bara på det (utan sökmotorfusk naturligtvis)?
 
Ännu en vecka har gått och julen närmar sig. Jo, så är det, som jullover räknar jag ner ända sedan oktober började ungefär. Visst, hösten har sin charm, men julen är en hyfsat större höjdpunkt för mig. Familjemys och trevlig stämning!
 
I övrigt då?
Jobbet trummar på, framtiden är ständigt i förändring och jag drömmer om kärlek och att vinna några fantastiljoner på lotto utan att behöva lägga pengar på att köpa en lott. Allt är med andra ord precis som vanligt!
 
Det är klart, jag köpte faktiskt, för ovanlighetens skull, en Bingolott härförleden. Det var ju trots allt jubileum och innehöll både Loket, Kronér och Oldsberg. Det gick liksom inte att motstå. Någon kvadriljoner dollar blev det dock inte tyvärr. Inte ens en sketen, ny monopolhundring blev det. Men det var kul ändå, lite nostalgimys. Att vi såg det på en liten tjock-TV gjorde inte saken sämre.
 
Nu ska jag öppna en öl och lira nåt spel med folk online. Barnsligt? Man gör det man tycker är kul och trivs med, så enkelt är det. Skoj och glädje har ingen åldersgräns.
 
 

RSS 2.0