Det oförutsägbara livet

När jag nu haft några dagars vila så känns det skumt. Man är liksom van att vara på tårna och blir arbetsskadad, vill gå in och kolla mailen hela tiden.
 
Gött i vilket fall att få ta sig lite tid att njuta av VM, kolla på SoA och sova några timmar extra på morgonen. Samtidigt trivs jag perfa på jobbet med mycket att göra också.
 
Vad gäller framtiden är den lika oviss som alltid i mitt liv. Inte så mycket mer att säga om det än så egentligen. Jag är van vid det här laget att inte ha någon egentlig fast punkt och ständigt vara öppen för nya möjligheter. Ganska ironiskt med tanke på att jag i grunden är någon som redan som liten drömde om kärlek och Disney-bröllop med något simpelt, fast jobb i en liten ort med barn och familj, that's it egentligen. Man vet aldrig vart livet för en och med åren har jag insett att det egentligen är ganska spännande. Vem trodde liksom när jag pluggade ljudteknik att jag nästan tio år senare skulle åka med friidrottslandslaget på tävling i Tyskland och vara pressansvarig?
 
Life works mysterious ways.
 
---
 
VM ångar vidare. Av de åttondelsfinaler som varit hittills har jag fått vidare 2/4 lag jag hejat på (Colombia och Costa Rica) så det får väl anses okej ändå. De andra två (Mexico och Chile) har åkt ut högst oturligt.
 
Ikväll är det fullt fokus på Tyskland som gäller! Då får det gärna se ut såhär:
 
 
Mitt absoluta favoritmål.

Om jag haft mycket att göra? Skoja inte.

Inte haft en ledig dag sedan jag började. Jag räknar inte helgen då jag åkte ner till Götet för att kolla på Håkan eftersom det var en såpass intensiv sväng att man inte hann vila något.
 
Vad har jag då pysslat med mer exakt? Förutom dagliga saker som att svara på mail och vara behjälplig gällande pressfrågor så har jag varit på Folksam Grand Prix i Göteborg, Folksam Grand Prix i Sollentuna, några presskonferenser och inte minst Lag-EM i Braunschweig, Tyskland.
 
Gällande FGP:n i Götet var jag inblandad i både kommunikationen och marknadsdelen. I den sistnämnda är det uppgifter jag inte är helt van vid, men det löste sig bra. Största utmaningen var väl egentligen att köra en fet skåpbil fullastad med allt ifrån banderoller till datorer från Stockholm till Götet. Så långt har jag faktiskt inte kört i ett sträck innan, och runt Ödeshög var jag lagom rastlös, men det gick finemang.
 
Vid Lag-EM i Tyskland kändes saker verkligen på topp. Fine att jag inte är det största fanet av att flyga, men det är en petitess. I övrigt var allt på topp. Stämningen i laget var fantastisk, många gjorde grymma insatser på tävling och vi höll oss kvar i högstaligan för första gången. Avslutningen med de dramatiska protestturerna där platsen i högstaligan var oviss var jag också inblandad i som en av tre ledare kvar på plats. Mycket intressant att följa och delta i den processen på nära håll.
 
Fyra veckor. Det är perioden som nu gått sedan jag började här. Juni har passerat i ett jehu och jag har nu till slut lyckats planera in vilka dagar jag ska ha ledigt under juli. De första dagarna (undantaget helgen nu då som är första lediga dagarna) blir nu måndag och tisdag. Känns redan riktigt ovant att vara ledig. Efter bara en vecka var man inne i stressen och beredd på att ständigt ha saker att göra och tänka på. Jag menar det absolut inte på ett beklagande sätt, jag tycker bara det har varit roligt att ha en massa meningsfulla saker att göra.
 
Hur framtiden ser ut är svårt att sia om. Men planen just nu är att bo kvar i Stockholm hur det än artar sig. Vi får se helt enkelt vart det tar vägen.
 
Sammanfattningsvis mår jag bara bra, men i torsdags kväll och i fredags började jag slutligen känna av att jag var rejäl sliten. Ledigheten kom i precis rättan tid.
 
---
 
Ikväll är det fotboll som gäller. VM och kanske lite FM toppat med pizza, chips, dip och drinkar. Vi har druckit öl från länder som spelat under veckorna som gått, men vi är lite trötta på det så nu kör vi drinkar istället. Det känns också Brasilien och fest, utan tvekan :) En av drinktillsatserna är för Caipirinha. Mer Brasilien än så går nästan inte att få. Och då håller vi båda ändå på Chile.. Lite samma som att vi körde Italieninspirerad mat när Italien mötte Uruguay, fastän vi båda höll på Uruguay i den matchen.
 
Hoppas ni alla har det bra så hörs vi igen när jag får tid och tillfälle!
 
 
Imorgon spelas en jubileumsmatch med hjältarna från -94. Matchen sänds på fyran från 14:50. Perfekt uppladdning för kvällens VM-matcher!

Efter Håkan, åter på Västkusten en sväng

Orken för att blogga tryter en hel del när man har mycket annat att göra, såväl på vardagar som helger.
 
Helgen som gick var jag på den fantastiska konserten med Håkan på Ullevi. Resan dit blev inte riktigt som tänkt. Istället för att komma fram 16.30 och i lugn och ro avnjuta några öl med broder innan konserten så blev det snarare direktmarsch till arenan och ett par snabba 3,5:or där. Why? För att tåget gjorde en nödbromsning vid Vingåker, vilket resulterade i en spricka i ett vagnshjul. Tåget fick sedan gå med reducerad hastighet en bit och sedan plockades vagnen bort i Hallsberg.
 
Förutom tågresan som var med, i övrigt fina, Blå Tåget så var det en magisk afton. Håkan var i sitt esse, i princip alla låtar man ville höra spelades, publiken var på topp, kärleken låg i luften, klumpen var flera gånger stor i halsen och publikrekordet slogs. Det går egentligen inte att sätta ord på en sådan konsert. Det var svårt att ta in, och är fortfarande svårt att ta in, alla känslor. Man bara sögs med, uppfylldes, svävade iväg in i ett musikaliskt och känslosamt universum.
 
I övrigt har jobbet knallat på där jag jobbat på med blandade saker. Skrivit några pressmeddelanden och var med på en typ av pressträff igår ute i Täby till exempel. Och idag har jag kört skåpbil från Stockholm till Friidrottens Hus i Götet med diverse friidrottsrelaterade tävlingspryttlar. Segt att köra så långt i sträck, men nu är konkarongen framme!
 
Ska kolla nåt avsnitt eller så SoA innan sovadags. Rätt sliten nu. Men en intensiv period återstår så här blir det ingen latsida inte! Och sedan har vi ju VM på fritiden som drar igång snart. Idrott dygnet runt helt enkelt!
 
 
Kärlek på alla sätt och vis.

Stockholmsbo

Så har man då flyttat in till Stockholm. Första dagen igår blev mäkta stressig inledningsvis. Fader körde mig till tåget på morgonen och tro fan att det skulle bli en massa köer på vägen! Med EN minuts marginal hann jag in på tåget. Så nära har jag aldrig varit att missa ett tåg innan. Galet. Jag hade gett upp när trafiken segade ner gång x vid sista avfarten och började knappa efter nya tåg på mobilen..
 
Väl i Stockholm var tåget en kvart försenat, vilket innebar stress igen då jag skulle vara på jobbet vid klockan ett. Innan dess skulle jag hinna till lägenheten och dumpa väskor. Varm, uppe i varv och med mycket snabbt bultande hjärta var jag framme på förbundet runt 20 minuter över ett och kunde börja jobba, äntligen!
Första dagen gick prima och följdes upp med lite häng med Erik och hans kompis på kvällen innan hemåt och fetinghandla. Eller ja, för att vara första handlingen i en förbrukningsproduktsmässigt tom lägenhet så fick man med sig en del från affärn i nävarna i alla fall.
 
Dagens jobb blev lite mer stressigt då jag tog mig an även marknadsrollen, igår var det enbart kommunikationsrollen. Efter jobbet blev det lite after work med två från kansliet.
 
När jag kom hem svor jag en stund innan jag fick nät via mobilen att funka, men nu så går det prima!
 
Nu slappna av lite och SoA.
 
Goder natt!
 

Lite såhär känner jag att jag vill göra just nu.
 
 
 

RSS 2.0