Sick

Börjar bli lagom irriterad på att vara förkyld nu. Skiten har vandrat runt typ överallt utom ögon- öroninflammation från halsen och uppåt. Kortfattat har det väl sett ut ungefär såhär sedan förra tisdagen:
 
Gommen -> näsa och feber -> feber och hals -> näsa, feber, halsirritation -> näsa -> näsa och feber -> rethosta, näsa, feber, halsont av all hosta -> näsa, rethosta.
 
Vidrigt är det. Har aldrig druckit så mycket te och ätit så mycket tabletter på kort tid som under denna vecka som passerat. Försökte ju knarka upp mig så mycket det gick för att orka med konferenshelgen och det ledde till bakslag i förlängningen dessvärre. Mådde väl som bäst under lördagen, sen på söndag morgon och eftermiddag var det katastrof igen. Igår hostade jag järnet. Idag går det åt rätt håll så bäst att bara få vila ut nu.
 
Mest drygt är att det händer just nu under praktiken när man vill visa sig från sin bästa sida liksom. Men jag tror ändå att de tyckte det var envist och bra av mig att vara med på konferensen, jag fick den känslan i vilket fall.
 
Nog om sjukdomar nu. Låt oss avsluta med något kort positivt istället:
 
Våren är här, snart är den grön
Blommor slår ut, luften så skön
Det kalla försvinner, det varma snart brinner
Vårt tålamod med vintern har nu givit lön
 
Tjo!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback