Mellandag

Jobbade igår och idag är jag hemma. Jobb igen imorgon!
Lite skumt nu på kontoret. En himla kontrast gentemot när jag hade praktik i våras. Från att ha varit runt fem praktikanter och fullt hus med anställda så är det nu semestertider och igår återfanns bara jag, sportchefen och en till på kansliet samt en fastighetsvärd i Friidrottens Hus. Nu är även sportchefen på semester och den andre på kansliet jobbar bara tre dagar i veckan så.. om jag drar in på typ en tisdag eller torsdag blir jag rätt så ensam.
Men hemsidan tar inte semester bara för att många andra gör det! Jag håller flödet uppe och fortsätter leverera diverse nyheter med Göteborgskoppling minst tre gånger i veckan.
 
---
 
Idag har jag solat en timme ungefär på altanen. Mer pallar jag inte. Känslan av att vara varm och svettig är som bekant inte min högsta preferens. Möjligen varm inombords som jag börjar bli nu efter några klunkar svart vinbärsgenever som jag sippar på på kvällskvisten.
 
---
 
Min hörsel kom till slut tillbaka som den skulle i förra veckan efter min konstiga dels halvdöva och dels tjutande period. Men vad händer då? Mina finfina hörlurssladdar som jag köpte i höstas börjar glappa så nu kan jag ändå inte gå runt perfekt på stan och lyssna på musik.. suck. Hållbarhet på den typen av lurar/snäckor jag vill ha är sannerligen inte fabulös. Och lätta att hitta är de inte heller för den delen. Tror jag köpt tre av de fyra senaste paren i Tyskland.
 
---
 
Sverige missade två straffar igår. Inte optimalt naturligtvis, hem och öva helt enkelt! De tre poängen vi borde haft blev istället en poäng. Men äh, nu krossar vi Italien och Finland också så blir det kalas och gruppseger! Och helst gör vi detta utan den inhyrda sambalegoknektsklacken som själ plats från riktiga supportrar..
 
---
 
Såg om mitt favoritavsnitt av Historieätarna nyss. Längtar till nästa säsong!
 
 

70-talet, oh yeah.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback