Klockan närmar sig sex

"För trots att det borde va' onsdag idag, är det söndag i sängen hos mig."



Yeah, I wish. Uppesittarnatt @ Björkman. Skola kl. 10, sen seminariejobb.

Än har ingen trötthet smugit sig in. Kommer la säkert lagom till skoldags.


För övrigt: undvik filmen "Ond Tro" så mycket det bara går. En av de sämsta jag någonsin sett. Totalt intetsägande och extremt seg. Efter 20 minuter började jag hoppa fram några minuter i taget för att se om det hände något. Det gjorde det inte. Kvinna bevittnar mord, kvinna beter sig konstigt, kvinna letar mördare, kvinna träffar konstig man, kvinna beter sig fortsatt konstigt, kvinna tycks finna mördare, kvinna mördar mördare, kvinna är konstig ändå, film slut. Typ.
Så, nu har jag berättat allt som händer, det blir inte roligare än så. Eftersom min skala är snälla B till B B B B B kan jag inte ge noll så det får helt enkelt bli B- ungefär.


Go'morron!

Kommentarer
Postat av: LB

Á la filmen som visas i Beans semester? :P

2011-11-16 @ 16:48:55
Postat av: Björkman

Haha, nästan lite den känslan ja ^^ Inte nån som är berättare så, men lika mörk och samma sega känsla ;D

2011-11-17 @ 16:45:10
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: helen

Jag säger inte att det är fel att göra så, speciellt om man är nöjd i alla fall. men om man verkligen vill nått men avstår för att man tror att man inte kan, eller inte vågar, då är det fel :)



haha jag vet. och ibland önskar jag att jag var lite mer som dig också, älskar dina statusuppdateringar typ kl 5 på morgonen om hur du idiotpluggar sista typ två timmarna innan deadline, och ändå verkar så lugn över det. jag skulle sitta och grina om det var jag! :D

2011-11-17 @ 16:50:00
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback