Un Amico

Trevlig match igår när Barca slog ut Arsenal! Till de som kritiserar domaren: straffen var solklar och van Persies andra gula hårt, men inte felaktigt för det. Domaren går bara efter regelboken, skjuter man bort bollen efter avblåsning ska man bestraffas. Hur mycket oväsen det är eller ej är naturligtvis en faktor svår att komma ifrån, därav att jag anser det hårt, men inte överraskande. Hade dessutom van Persie varit smart så hade han inte skaffat sig det första givna gula kortet efter en slängning med handen i Dani Alves ansikte..

Eloge ändå till Arsenal som försvarade så gott de kunde på ett bra sätt en lång period.

---

Till på fredag eftermiddag ska jag ha skrivit min del i medieplanen om curling samt sammanställt både mina egna och de övriga två kompanjonernas delar till ett dokument. Jag börjar skriva ikväll. Låter det galet? Inte då. Har haft större saker att skriva på kortare tid förr. Tvivlar inte på att det blir färdigt i relativt god tid.

---

Vid ett ska jag traska över till herr Stefan igen för veckans sista seminarieplugg. Blir lite trängre i hans château denna gång med upp till sju pers som stormar in, men det spelar mindre roll så länge uppgiften blir gjord.

Fram till dess.. ja ni. Ingen aning. Klä på mig färdigt. Inte äta! Nix, ska äta pizza bums när jag kommer bort till Stefan så kommer inte på fråga.

---

Förresten, Calle (som är fotbollsmålvakt) ansåg inte kosten i mitt förra inlägg vara särskilt nyttig. Vill därför lägga in den fantastiska informationen att jag i måndags åt en banan (!) och inatt drack vatten med hallon i. Det ni!




Kommentarer
Postat av: LB

Vatten med hallon?

2011-03-09 @ 19:53:00
Postat av: Carl-Filip

Angående Barca-Arsenal så måste jag kommentera hur matchen såg ut. Efter första halvlek hade Arsenal 42 passningar inom laget, medan Barca hade över 300. Det säger ganska mycket om matchbilden. När Arsenals senaste 1:a målvakt Szczesny skadade sig kom Almunia in och faktiskt både höll Arsenal kvar i matchen, med flertal frilägesräddningar, samt välförtjänt blev matches lirare. Att Arsenal har så smal trupp att de måste spela med en halvskadad Fabregas, som sedan byts ut pga ny skada, och Van Persie som så omtalat fick två onödiga gula kort = ett rött. Enligt rykten blåste dommaren av offsiden 1 sekund innan Van Persie sköt, som uppger sig inte kunna höra detta, då 100.000 åskådare på läktarna låter för mycket. Är det så att det endast var 1 sekund mellan blåsningen och skottet, ja då är det hårt att ge rött kort där tycker jag.

Inbytte Bendtner visar även han hur tunn trupp Arsenal har, eftersom han under matchens enda målchans, och det enda skottläget han själv får, inte blir till någon vettig chans. Detta eftersom Bendtner inte kan ta emot en enkel passning från Wilshere, utan passar istället fram bollen mot Valdes. Spelar man inte bättre än Arsenal gjorde, då vinner man inte heller. Dessutom, de gjorde in ens mål på Barca, eftersom Arsenals mål var självmål av Busquets.

2011-03-11 @ 13:03:14
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: Björkman

Kunde knappt sagt det bättre själv Calle :) Och ja, Linus, kallt vatten med frysta hallon i! Mumsich.

2011-03-11 @ 13:38:51
URL: http://borgar.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback