Hej Falkenberg?

Ny delkurs inledd och en grym kontrast mot den föregående. Från att ha suttit med känslan att hjärnan förvanlats till mosad banan gick man nu in i ett helt annat tempo, ett seriöst tempo. Om jag kommer ha nytta av det som denna kurs handlar om är för tidigt att svara på, men vad som kan sägas redan nu är att man kommer att lära sig mer, och ha högre motivation, jämfört med skräpkursen innan.

Framåt kvällen stack jag och Knutsson till O'Learys och spanade in Manchester U mot Chelski. Dessvärre vann de senare och gick om Spurs i tabellen. Nedrans skit.

---

Snart blir det väl till att se nå'n film i suppose. Igår sågs på följande:

Farväl Falkenberg - För det första var det intressant att se en film inspelad i miljöer man faktiskt kände igen nästan alla. Familjen har ju sommarstuga utanför Falkenberg, i Olofsbo, och därför kände man igen sig i en hel del.
Tankarna som gick i filmen har i mångt och mycket även snurrat genom mitt huvud (och säkerligen även min brorsas och Eriks. Vi har alla umgåtts mycket där sedan många år tillbaka). Visst, filmen är i vissa partier mindre strukturerad och seg, och vissa skådespelare märks tydligt att de är amatörer, men som helhet var den faktiskt rätt skön. Dock en smula deprimerande i all sin sanning. Men det får man ta. B B B


Nästa gång jag själv kommer till Olofsbo och Falkenberg blir förmodligen framåt påsk.



Kommentarer
Postat av: LB

Hatar den bilden, är så djävla tanig där

2011-03-02 @ 17:59:23
Postat av: Björkman

Haha! Inte då! Eller jo tanig, men inte hata en av dessa praktbilder ^^

2011-03-02 @ 19:01:18
URL: http://borgar.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback