Back Chat

Det är märkligt hur orättvist vissa saker ska fungera.

Var på Gekås under eftermiddan och gick runt och letade efter saker man ville ha. Problemet är bara att det inte direkt är samma saker man letar efter nu som när man var liten.

När man var liten ville man ha det och det och det och det. Leksaker såväl som datorspel och en massa filmer. Men självklart gick inte det eftersom man inte hade några egna pengar. Ändå var man självklart glad för man visste att varje årligt besök ändå betydde att man fick någon form av present av föräldrarna så länge den var i rimlig prisklass (typ en skiva, en film eller ett spel).

Nu idag har man egna pengar och kan köpa precis det man suktade efter bland exempelvis leksakerna. Dessvärre känns det inte så aktuellt att köpa typ plastvapen eller en massa lego nu. Vilket på sitt sätt suger. Dålig orättvis balans liksom.

Inte heller går man runt och handlar på sig tre tjog med skivor eller filmer - mycket beroende på att man gärna vill lyssna på skivorna på Spotify först eller ladda ner och se filmerna innan man investerar i dem på allvar.

Inte heller godis är jag speciellt intresserad av att köpa då min ämnesomsättning nuförtiden är motsatsen den från förr. Bah.

Så.. vad blev då min skörd denna gång?

- "Tillbaka till framtiden"-trilogin, 99:-
- EN liten chokladkaka med strawberry-/cheesekakesmak, 14,95:-
- Brämhults apelsinjuice, 19,95:-
- Frågespel med rock & popfokus, 169:-
- Bärkasse plast, 1:-
- Födelsedagspresent till Henke, X:-

Som ni ser, tider förändras. Det var inte mycket jag var sugen på att köpa.

---

Tobbe gör mål! Efter en ytterst seg landskamp slog Svensson på övertid iväg en utsökt passning till Tobbe som gjorde som han brukar göra i IFK på sådana lägen: MÅL!

Seger för Sverige och mer tillförsikt till "reserverna".

Jag hade inte klagat om vi startade våra matcher med Zlatan i släpande rollen bakom en djupledsspringande Tobbe..

---

På tal om inget så var förra inlägget nr. 666. Om man vill bry sig om sådant.

---

Monsters - Trailern var lovande, men när filmen var färdigsedd hemma hos Katarina och Danne så stirrade jag och Danne mest på varandra och undrade varför vi slösat bort vår tid på detta (Katarina sov större delen av filmen). Man kan säga att trailern var ett hopklipp av allt spännande som hände, resten av filmen var mest sega dialoger som ledde fram till.. ptja, ingenting i stort sett.
Filmen handlade om en "infekterad zon" i typ mexico vilket gjorde gränserna mot USA väldigt kontrollerade vissa perioder. En fotograf får i uppgift att få hem sin chefs dotter till USA från zonen vilket blir problematiskt då de är ute i sista stund innan gränserna ska stängas. Typ så.
B B- för att det ändå fanns några tänkvärda stunder och liknelser med verkliga livet.


Source Code - Film i linje med andra som behandlar typ deja vús, parallella universum, drömsekvenser och hjärnkrafter. Rätt bra rulle där Jake Gyllenhaal gång på gång får återuppleva ett scenario med ett exploderande tåg för att kunna lista ut vem som är ansvarig för bomben som är orsak till explosionen.
B B B+

---


 


Kommentarer
Postat av: Peter

Frågespelet med Rock- /Popfokus sparas lämpligen till någon förfest i Falun. ;)

2011-08-10 @ 23:30:26
Postat av: Björkman

Jamenvisst vettu, den kommer självfallet ta resan upp dit inom relativt snar framtid!

2011-08-11 @ 01:31:36
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: helen

haha välkommen till norr ;) det är gott, typ som pannkaka med fläsk. fast allting smakar ju bättre kring en lägereld ;)

2011-08-11 @ 07:54:50
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback