What's happening?

Jag blir fortfarande lika förvånad varje gång jag kollar statistiken och ser att minst två pers om dan kikar in på min blogg. Jag har ju fasen inte skrivit något sedan 30 januari!
 
Så, vad händer i mitt liv då? Närmast förestående stora grej är väl att jag byter upp mig boendemässigt snart, från min etta med utsikt över Stumholmen till en trea med utsikt över Hoglands park. Det ska bli jävligt skönt att få mer utrymme. Ett kök där man kan röra sig, bara en sån sak!
 
Mera? Well, i sommar sticker jag iväg på en veckas turistande i Storbritannien, från Margate i sydost, vidare längs kusten via bland annat Brighton och Portsmouth för att sedan börja snedda uppåt mot Wales. På vägen ska vi hinna med att vara riktigt kulturella och besöka Stonehenge, några maffiga gamla fullriggare och ett Dagen D-museum. Och hinka en och annan pint, naturligtvis.
 
Frågor på det? Ställ dem i så fall i det prima kommentarsfältet så vet jag att det fortfarande fungerar. Det känns änna lite rostigt överlag att vara inne här och skriva, men nu när jag väl började så flöt fingrarna fram som ett rinnande vatten.
 
Ska försöka att återkomma här lite oftare, men lovar inget. Det får bli som det blir.
 
Nu ska jag yoga lite (ja, det har ju också skett sen sist, jag har börjat yoga). Plötsligt händer det. Tjo!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback