Träningsstart

Jaha, då har jag satt igång.
Omställningen med kosten (sluta upp med småätande framför allt) känns som om jag klarat bra. Därför kändes det dags att våga sig på lite träning också, trappa upp upprustningen av kropp och själ.
 
Mitt första "pass", eller vad vi ska kalla det, fick hålla på en timme. Jag gick inte efter nåt speciellt schema, typ rask gång på stället 20 minuter, diverse saker som involverade överkroppen (armhävningar, situps, upphopp o.s.v.) 15-20 minuter och sen 20 minuter rask gång igen.
Till detta hade jag på en samlingsskiva med Gyllene Tider. Whatever floats your boat liksom, det måste inte vara värsta aerobicsdiscodängorna som flödar. Jag kände för GT just då, alltså blev det GT.
Jag stod också sista kvarten och läste en bok medan jag klampade på. Så kan man också göra när man börjar bli alltför uttråkad, vilket jag dessvärre väldigt snabbt blir av träning.
 
Det bästa med att träna? När man är klar, får kliva in i duschen och skölja bort all svett. Mäkta skönt.
 
Passet ovan kommer jag inte göra varje dag, men typ varannan. Imorrn blir det en längre promenad och kanske saxofonspel istället (jo, man aktiverar en hel del saker i kroppen när man blåser på i saxen).
 
Nu lite avslappningstid vid datorn med FM och senare ta igen serier.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback