Seger och avskedshäng

Det kändes en aning skumt att gå längre och längre bort från Gamla Ullevi när man hörde jubel och hejanden i fjärran. Semifinalen i svenska cupen spelades ju från klockan 16:00 där mellan Blåvitt och BK Röva. De sistnämnda, som inför matchen uttalade sig från flera håll att de skulle spela rolig fotboll och krossa IFK, blev nermalda helt. Höhö.
 
Anledningen till att jag inte var på matchen var att Henke inte kunde komma ifrån tidigare. När vi möttes upp i Götet var det ungefär en halvtimme kvar av matchen. Vi lämnade stationen och tog sikte på O'Learys vid Avenyn. Bakom oss hördes som sagt matchsurret från arenan och plötsligt även ett stort jubel och det hade blivit mål. Av ljudnivån på jublet att döma så var det ganska enkelt att lista ut att det inte var Röva som nätat.
 
På O'Learys hann vi se resten av matchen och placerades vid ett bord som vi bara fick ha till klockan åtta, eftersom vi inte bokat. Efter det hann vi precis få syn på några mer allmänna platser vid en eldstad och befann oss sedan där resten av kvällen. De platserna var bättre än bordsplatserna med bekväma fåtöljer och större TV bättre placerad. Enda minuset var väl om vi hade fått för oss att äta något ytterligare då bordet var litet och lågt. Så var dock inte fallet då Bookmaker Toasten jag åt tidigare fyllde ut magen gött.
 
Efter ett antal öl och en massa gött tjôt gick vi till stationen och tog farväl. Nu är det risk att det dröjer väldans länge innan vi ses igen..
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback