Packade dagar

Nej, det är inte ölen igår som försatte mig i ett rus som räcker dygnsvis framåt. Däremot känner jag mig snart fullpackad vad gäller saker som knôkats ner i mina x antal väskor som jag samlat på mig de senaste åren. Typ hälften av dem fick jag i somras i samband med landslagsresan till Braunschweig. Blågult är färgen som gäller!
 
Sängen som jag sovit på under min tid här, en hopfällbar sådan, är nu slutligen hopvikt och inplacerad i skrubben. Inatt sov jag istället på soffan. Den är egentligen lite för kort så man får förlänga den med en stol, men det har fungerat bra för två av gästerna jag haft här! Förvisso har det vid deras besök inneburit att jag, som med den hopfällbara sängen hade min huvudände placerad vid väggen där soffan tar slut, stirrat in i ett par fötter som dinglar över stolskanten varje gång jag vaknat. Men nu ligger ingen vid soffans fotände, jag kan dingla utan att hota någon med en spark i fejan.
 
Med soffan som sovplats sov jag bättre än på länge. Enorm skillnad faktiskt. Jag kanske är som gjord för att sova på soffa. The guy on the couch.
 
---
 
Jag tänkte inleda eftermiddan med att se en film. Jag blev nog lite mätt efter nötandet av alla Oscarsfilmer. Den enda jag sett (som inte gått på TV och jag kikat med ett halvt öga på) sedan nötandet är T2. Blev bara sugen på den.
 
På tal om T2 så kommer ju i år en ny Terminator-film. Efter att ha sett trailern ska den tydligen fucka upp det förgångna ordentligt. Om det blir på ett bra eller dåligt sätt återstår att se. Klart står i alla fall att det blir tidsresor, återseenden av miljöer och Arnold. Och Emilia Clarke som Sarah Connor bör bli bra. Hon är både bra skådis och vacker. Filmen kan bli alltifrån skitbra till megaflopp. Spännande i vilket fall!
 
---
 
 
Sommar- och flyg- och far-känslor.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback