Idrott och framtid

Nu har det gått ett dygn ungefär sedan jag körde det lilla träningspasset och ehm.. ja, det var tveklöst magmusklerna som tränades mest haha. Det kändes absolut inte så då, men nu så märker man att det stramar! Jag har aldrig varit någon nestor på de mer fysiska delarna av träning, däremot har jag ju pluggat hälsopsykologi och har hyfsad koll på det psykiska.
 
På tal om träning så har IEM i friidrott just börjat. Kul att se de välbekanta fejorna igen! Idag köttas kval för bland annat Michel Tornéus i längdhopp och Fanny Roos i kula. En rutinerad och en mycket lovande.
 
---
 
Nu vet jag när jag ska lämna Stockholm. En lärorik period med många känslosvängningar går mot sitt slut. Nästa blad är på väg att vändas i sagan om Richard.
 
Det är både tråkigt och inte tråkigt. Givetvis jättetråkigt att det inte gått som jag hoppats, men samtidigt blir det trevligt att flytta närmare familjen igen. Man får se på de positiva sakerna i allt!
 
Jag har haft många härliga stunder här och hunnit med att göra en hel del. Plus att jag lärt mig hitta rätt bra i Stockholm nu, vet hur ställen hänger ihop och så vidare. Och nu vet jag hur både en vinter och en sommar i en storstad känns dessutom. Jag är ju van vid landet och sommarstugan.
 
Vi får se om jag återvänder igen. Man ska definitivt aldrig säga aldrig. Kommer jobbet så kommer jag.
 
---
 
 
The future's not set.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback