Fram och tillbaka, hit och dit, men ändå stilla

Mitt bloggande tacklar änna av på senare tid. Och det kan man ju tycka är en smula märkligt med tanke på att jag är mellan två jobb och därmed borde ha hur mycket tid som helst. Men är det någon onödig talang jag verkligen besitter så är det att kunna fördriva tid. Ibland undrar jag hur det går till själv, plötsligt har tiden bara gått. Jag är bra på att sysselsätta mig själv långa perioder utan att bli uttråkad helt enkelt.
 
Nå, nu låter det ungefär som att jag bara suttit och slösat bort tid de senaste dagarna, men så är det inte alls. Jag har snarare haft ett antal saker på agendan. Mycket har gått ut på att åka fram och tillbaka till olika ställen.
Jag har nu flyttat in i stugan på Måsen och börjat få i ordning mina saker. Det har blivit en del hämtande och instuvande och ommöblerande.
Förutom inflyttandet i stugan har jag även hunnit besöka arbetsförmedlingen. Jag lämnade sedvanligt förmedlingen med en trave papper, men det ska nog gå smidigare nu än senaste gången. Nu har man mer koll.
 
Stugvistelsen kommer att bli trivsam. Närheten till havet, det svaga bruset, lugnet och ron.. Även om jag funkar bra i citypulsen med så är jag ju uppvuxen på landet och trivs riktigt bra där med. Jag är mångsidig på det sättet. Kan bo lite var som helst.
 
Just nu är jag hos föräldrarna och snyltar lite nät. Fastern har kommit till Sverige och hälsar på och vips fick man fyra finfina bastanta öl i present av henne. Trevligt!
Snart beger jag mig tillbaka till stugan och tar igen lite serier och kollar in en av de senaste Beck-filmerna.
 
Huj!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback