Back to the future

Ja, då var man tillbaka i nutid igen efter en helg i 90-talets tecken.
Festen i lördags var riktigt bra med skön musik, en massa korv med bröd, lekar och folk i goa 90-talsutstyrslar.

För egen del hände bland annat följande:
- Jag utsågs till lagkapten för lag röd, mest eftersom jag var en av de första på plats.
- Tre deltävlingar fanns i lagtävlingen, där mitt lag till slut hamnade tvåa totalt, troligen mycket beroende på den mycket väl genomförda andra deltävlingen (första var en tipspromenad) som var ett musik- och filmquiz. Många rätt inkasserades! Svårt dock att skriva tydbar text med en mycket tjock tuschpenna, men det gick vägen det med. Tredje och sista deltävlingen, hela havet stormar, gick det dock inte riktigt lika fabulöst i.
- Jag vann bästa utklädnad som pappa Rudolf i Sunes sommar.
- Att beträda dansgolvet sker inte jätteofta för herr Björkman, men visst svängde jag mina lurviga ett otal gånger när det var sådan härlig musik och stämning denna kväll!
- Förutom random danshoppande så var det givetvis tryckare på schemat. Tryckare säger man aldrig nej till. Jag hade väl åtminstone tre danser varav jag minns att jag blev uppbjuden på en och bjöd upp i en annan. Den tredje var nog ganska kort, typ i slutet på en låt, så det är nog därför jag inte riktigt minns den. Mysigt som alltid i vilket fall!
- Eftersom jag tog lite kort när det var fiskdamm så ställde jag mig sen sist i kön. Det innebar att jag fick två påsar istället för en då det fanns en massa godis kvar. Så bra fiskelycka har jag aldrig haft!
- Alkoholhalten hölls på en riktigt bra nivå hela kvällen såväl för mig som för, vad jag kunde se i alla fall, de flesta andra. Ingen som spårade ur på något märkbart, negativt sätt.
- En drös engångskameror fanns, en till varje lag, och som kapten tog jag väl i alla fall hälften av korten i rullen. Det ska bli väldigt intressant att se alla bilder sen. Säkert fantastiska och katastrofala på samma gång.
- Framför allt hade jag riktigt kul. Det var längesedan jag kände mig så på gång som denna fest (kan ju i och för sig bero på att det inte duggar så tätt mellan festerna nuförtiden). Den där känslan av att inget kunde gå fel och att man kan snacka med alla och folk uppskattar en och tycker man är rolig. Behöver jag nämna att jag min vana trogen hade skämtgasen tryckt i botten större delen av kvällen?
 
Förutom att vara på festen bodde jag också hos Peter och hade ett kort, men trevligt, återseende även där. Hade vi dragit igång FM hade det känts än mer som gamla Falu-dar.
 
Så, det var väl det hela! En fin helg och det enda negativa man kan säga är väl att den nu är över. ^^ Mitt schema är nu alldeles för öppet. Jobbsökande, jobbsökande och åter jobbsökande.
 
Ät och svälj, trevlig helg!
 
 
 
 
 
En av alla givna tryckarlåtar minsann.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback