Där igen

Dagen började med att jag vaknade av väckarklockan som jag ställt på klockan tolv. Dock somnade jag omgående om en timme. Vaknade då och tittade på mobilklockan och.. somnade om igen, ytterligare en timme.
När jag klockan två lyfte upp mobilen en tredje gång så fick det var nog, även om sängen var oändligt skön.
 
Nu har jag hunnit gå igenom ett antal jobbannonser igen. Mitt sinne blir alltmer nedstämt idag. Det är blev bara en sån känsla helt plötsligt. Nere.
 
Det kanske inte är så konstigt att jag lättare blir nere idag i och för sig då jag hade så trevligt på besök hos Nina och den lille igår. Det blir ofta så när jag gjort något skoj eller trevligt. Dagen efter, om man inte gör något speciellt, är det väldigt mycket större risk för känsla av tomhet.
 
I vilket fall var det som sagt trevligt igår med snack om ditten och datten, gullande med den lille och klappande av katter. Det är aldrig fel att få ösa ut lite omtanke :)
 
---
 
Ska fortsätta scouta jobb en stund till och ta tag i spontanansökningar, likt vad jag gjorde förra våren. Det gäller bara att börja, även om det är relativt omfattande och tar en stund. Det gäller nog, som jag läste någonstans, att se arbetssökandet som ett jobb. Jag har svårt att göra det eftersom man får ut så väldigt mycket mer på alla sätt och vis av att jobba på riktigt, men jag försöker.
 
---
 
Några klunkar Metaxa kan man nog unna sig senare. Kanske går något trevligt på TV också. Nu har jag inte ens Deadwood att se på i mitt nätbegränsade hushåll då ett avsnitt var korrupt så jag är fast. Jahopp.
 
Slutligen är jag nöjd att Sarah Sjöström äntligen fick den uppmärksamhet hon är värd i och med Jerringpriset igår på idrottsgalan. Heja!
 
 
 
And she said, Rescue me
I'm somewhere in the China Sea
I think I'm sinkin' fast
This call is probably my last

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback