Torsdag sitter jag i tankar

Mja, det gör jag väl egentligen alltid. Det var mer för att få till en rubrik med dagen till ära i.
 
Fick lite smådamp på FM inatt. Tredje säsongen i Ryssland, andra raka ligatiteln, men också tredje raka cupfinalförlusten i ryska cupen. Tredje oförtjänta förlusten. Visst, man kan äga ligan och vinna sin grupp i Champions League, slå lag som Juventus, Atletico Madrid, Benfica och förlora knappt mot Real Madrid, men cupfinalen i Ryssland? Nej, det går inte. Det ska tydligen vara programmerat omöjligt. Känns så uträknat så man blir less. Första året buggvändning av Zenit, andra året slagen av Spartak, tredje året förlust efter straffar mot CSKA. Visst.
 
Så.. nu tappade jag lite suget på Ryssland och startar nytt med Rumänien istället. Hej och hå.
 
Var detta intressant? För FM-vänner, ja. För icke FM-vänner, kanske. Det beror lite på vad man läser in i det hela. Läser man mellan raderna så kan man se att jag är en envis jäkel som trots motgångar fortsätter försöka. Efter mitt första år med buggvändning såväl i cupfinalen som i sista ligamatchen som gjorde att jag fick 0 titlar när jag rättmätigen borde haft två så hade nog många andra singlat iväg datorn genom fönstret. Jag tycker väl om att plåga mig själv eller nåt, jag vet inte.
Annat man kan läsa mellan raderna är att jag tror på att alla går att slå. Ingen är omöjlig i förlängningen. Skulle jag fortsätta spela ryska ligan skulle jag också förr eller senare vinna cupen, så är det. Och det som i början av filen sågs som "omöjliga Zenit" satte jag till slut på plats med en superkross på 7-0. Inget lag är längre något hot om ligatiteln. Precis som i verkliga livet där man om man fortsätter kämpa till slut övervinner alla hot. Det är sådant jag tror på.
 
Med den lilla jämförelsen med FM kontra livet i stort så lämnar jag detta blogginlägg därhän.
 
Snabbt vill jag till sist bara nämna att min maträtt igår, kycklingfilébitar och ärtor kokade i köttbuljong, var riktigt god. Enkel rätt, men ju längre man är utan mikro, desto mer lär man sig vad som går ihop och är gott. Lite som att se sin matlagningsmätare ovanför huvudet öka som i Sims, för att dra en annan speljämförelse.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback