The future is not set

Detta inlägg kommer inte fokusera främst på politik. Jag känner dock att jag borde säga någonting och det är följande en gång för alla:

ÄLSKA, inte hata. Det gäller samtliga, från vänster till höger. Detta val har varit en orgie i intolerans av sällan skådat slag från båda sidor. Ha debatter, ta saker sakligt, men sluta kasta skit åt höger och vänster ideligen. Kärlek bygger relationer och förändrar saker till det bättre, inte hat.

Jag hatade inte någon innan valet och jag hatar inte någon efter valet. Däremot önskar jag givetvis att det resonerades på annat sätt på många håll. Men hata? Nej. Jag består inte av hat.

Med detta sagt lämnar jag valet 2014 och inväntar framtida konstellationer som ska bli av i detta splittrade land.

---

Efter några dagars häng hos Erik är jag nu hemma en vända. Solen har strålat hela dagen och det är lugnt på gator och torg. Den största aktivitet jag såg på vägen hem var ungdomar som glatt orienterade i Rålambshovsparken (det kan inte vara så svårt att orientera i en vidöppen park..?)

Under kvällen lär jag ta det piano och ha egentid med serier, film och musik. Även om det alltid är grymt kul att umgås med kompisar en massa så behöver man sin egentid ibland, det behöver med största sannolikhet alla, även de som påstår att de måste ha en massa folk runt omkring sig jämt.
Imorrn är jag dock tillbaka i Eriks residens igen, ty då väntar Champions League-match, Juventus-MFF. Jag håller tveklöst på Juve.

Dagens stora fråga för mig är vad jag ska äta till middag. Alternativen är risgrynsgröt, köttbullar, hot dogs eller fisksoppa. Köttbullarna går förmodligen bort då jag åt det igår och helt enkelt inte är så sugen på dem. Risgrynsgröt är väl egentligen något jag borde inmundiga imorgon som stadig frukost istället.. Då återstår fisksoppan eller hot dogs. För att göra någon av dessa tarvas att jag diskar antingen stekpannan eller kastrullen jag har. Alternativt är jag en duktig pojk och diskar båda med detsamma när jag ändå håller på. Det löser dock inte ursprungsfrågan gällande vad jag skall äta..
Äh, jag börjar diska skiten så får vi se vad magen säger under diskandets gång. So be it. För övrigt är stekpannan en aning svart i botten då jag inte hade något riktigt stekfett hemma när jag skulle steka köttbullar senast. Istället blev det nödlösning med Lätta. Det funkade, men var ju inte direkt optimalt och köttbullarna blev sisådär. Oh, well.

Hmm.. jag borde egentligen skapa lite tavlor eller något att hänga på väggarna. I nuläget är det väldigt kalt här. Väldigt rent och vitt, vilket ger en fräsch känsla, men lite mer egna saker och färg skulle nog pigga upp nu när hösten satt igång. Det enda som hänger uppe just nu är ett foto i köket på mina kusinbarn med en hjärtformad ram runt. Det gör en glad varje gång man kommer ut i köket :)
 
Vi får se när jag tar fram färgpennorna och skissar ihop något. Bild eller dikt, vi får se. Först är det som sagt disk som gäller följt av mat.
 
Ciao!
 
Sisådär!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback