"Can't rain all the time."

Hmm, hade hela åtta besökare igår av någon anledning! Okej, åtta besökare låter kanske inte som någon hejdundrande siffra med tanke på de x antal besökare som bloggar á la Mode Modesson och dylikt har, men i min statistik så är det en prima siffra.
 
Vad hände då just igår som fick dessa åtta att besöka mig? Var det åtta personer som saknat att höra ifrån mig och undrar om jag lever? Eller var det helt enkelt en stor slump där folk hade en mycket händelsefattig torsdagskväll och kände att "Näe, om man skulle ta och besöka den där Björkmans blogg och se om det hänt något!"?
 
I vilket fall som helst så kan jag ju tala om att jag är fullt levande, om än inte helt i fullgott skick. Jag började i måndags kväll känna den där härligt riviga känslan längst bak i gommen som i mitt fall alltid indikerar att en förkylningsvåg är på väg. Tjohej. Jag hade då varit hos Erik och lirat FM nästan hela tiden sedan återkomsten till Stockholm i fredags. Undantaget var när vi drog ut på inflyttningsfest på lördagskvällen (kanske var det där förkylningsbacillerna plockades upp?).
I tisdags kravlade jag mig hemåt och har hållit mig här hemma sedan dess utan alltför många knop.
 
Resan tillbaka till Stockholm i fredags var för övrigt finemang. Jag och Erik åkte Blå Tåget från Götet och fick prima fönsterplatser i egen kupé med förvånansvärt starkt WiFi så att vi kunde köra FM hela vägen. I samma vagn satt också Henke och hans tjej som skulle till Stockholm över helgen. Att de skulle upp visste jag, men det blev en glad överraskning när man såg dem i samma tåg och vagn. Vad gäller WiFi:t så har jag och Erik en stark misstanke om att vi stal mycket av bandbredden från övriga resenärer. Först kom tågvärden in och skämtade typ om att det väl "..inte gick så bra att spela med deras nät, det brukar buffra hela tiden!", sen efter resan berättade Henke att han och Malin blev utloggade hela tiden. Hmm.. Jag och Erik satt mest och hyllade nätet. Faktum är att vi aldrig haft ett bättre nät när vi lirat FM. Det brukar alltid bli så att det segar eller att Erik blir utkastad från spelet någon gång. Här flöt det perfekt och inte ens tunnlar förstörde våran uppkoppling som hade full styrka från start till mål. Galet.
 
---
 
Framtiden är nu ännu mer vidöppen än innan (mer om det nån annan gång) och jag vill ut och göra saker, men jag pallar ingenting när jag är förkyld. Sån är jag. När jag är förkyld och känner att jag inte kan njuta av saker fullt ut så låser jag helst in mig och flyr från världen totalt tills jag är frisk igen och kan visa mig från min bästa sida. Man känner sig inte ens pratvänlig via sociala medier liksom. Jag hatar att vara sjuk, även om det bara är en sketen förkylning. It makes Richard a dull boy. Att jag skriver detta inlägg beror mest på att jag har väldigt lite att göra.
 
---
 
Efter gårdagens vinst fick man lite blandade besked. Backlinjen såg fortsatt tvivelaktig ut (kul att se att Granen verkar vara på G igen i alla fall), och offensivt var det flera stunder stillastående och gångtempo i spelet. Men vi vann med 2-0 mot ett lag som ska vinnas mot, Zlatan slog rekord och det fanns ändå en bättre balans i laget än man sett på ganska länge. Och glimtvis bjöds också på ganska bra offensiva initiativ. Fortsätter man på samma sätt så kanske man kan få till något som håller i längden och på högre nivå, men det krävs fortfarande en hel del arbete för det.
 
Nu ska jag ta mig an lite FM igen och fördriva tid. Tid är det jag har absolut mest av just nu. Mer tid än såhär kommer jag nog aldrig känna att jag har. Jag hatar att vara sjuk, men jag blev det i alla fall i helt rätt tid den här gången.
 
 
"Buildings burn, people die, but real love is forever."

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback