Möbelflytt, fotbad och Lennon

Efter några dagars kånkande av möbler och städande av Linus nya lägenhet så borde man kanske känna sig lite schleten i kroppen, men icke! Huvudet har varit sisådär då jag sovit för lite och för dåligt, men kroppen känns fina fisken faktiskt. Alla tunga saker är flyttade nu i vilket fall så nu är det bara nytt och småplock som ska till.
 
Idag ska jag ta och ringa en vän som jag borde ringt redan i typ förra veckan. Sen har jag hört att min faster kommit till Olofsbo så då lär la familia hänga med henne senare idag/ikväll!
 
What else? Humhumhum...
 
Testade i förrgår ett fotbad med inbyggd massagemojs (yes, jag samlar som vanligt drösvis med machopoäng) som stått i uppväxthemmet i Dösebacka så länge jag kan minnas i princip, men jag har aldrig testat det innan. Jag kan inte påstå att det var överdrivet fantastisk massage, men så är ju grejen från 90-talet nån gång innan såna saker utvecklades på allvar. Massagen består ungefär av att botten är fylld med piggar och så vibrerar hela fotbadet. Det var nog mer fotbadet i sig som gav mjuka fötter och inte någon speciell effekt av massagen. Däremot gjorde piggarna att ens fotsulor efteråt såg ut som de hade vandrat på en snällare sorts spikmatta.
 
Just nu ser jag fram emot morgondagen. Fredag är alltid fredag liksom, vare sig man har jobb eller ej. Fredagsmyyys.
 
 
Äkta. Bara äkta.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback