Det lackar mot jul

Har sökt några jobb idag. Och nu är alla julklappar färdigköpta! Det tror jag i alla fall. Införskaffar jag något mer så blir det nog något väldigt spontant. Gött. Och all julstress har jag undvikit. Nu kan jag gå runt i julhandeln och bara götta mig när den kommer igång, utan att behöva stå i köer eller trängas där det är en massa folk. Att enbart vandra runt och mysa väntar.
 
Något jag behöver köpa är dock i alla fall lite julpynt till lägenheten, vare sig jag kommer bo kvar här eller inte. Lite mysprylar är alltid bra för välbefinnandet. Och en tomteluva måste jag givetvis ha. De två jag har ligger nedpackade någonstans i väst (alltså i västra Sverige, inte inlindade djupt inne i någon väst).
 
Kvällens Idol är över och min favorit slutade trea. Men alla tre är bra så för en gångs skulle gör det mig inte så mycket vem som slutar etta, tvåa och trea. Vad jag ska göra nu får man se. Eller just det, jag ska kolla in Historieätarna till att börja med :) Sen blir det nog någon film.
 
Morgondagen är öppen. Men jag är lite ölsugen, så trots min senaste nyttighetshets så kanske det kan bli någon härlig, kall, skummande öl.
 
 
Julmys.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback