Sunny

Soldränkt dag! Wunderbar!
 
Inledde dagen med att skriva en artikel innan jag studsade in i duschen och därefter ut på den naturligt soluppvärmda altanen. Gött é de'!
Ändrar lite ytterligare i databasen med Erik. Snart är det allsvenskedags, både i reell och fiktiv form!
 
---
 
Ostbågar hemma! Nomnom! De kommer gå åt i en rasande takt idag känner jag. Äter ju inte så mycket onyttigheter nuförtiden så de små frasiga läckerheterna kommer vara som gudasända.
 
---
 
Det finns många "borden" i livet (inte köksborden och soffborden utan saker man bör göra). Jag nöjer mig i nuläget med att sålla lite bland dessa och göra de viktigaste sakerna man bör. Sen går resten av den lilla tiden som återstår till saker jag vill göra. Det har blivit ganska lite av den varan senaste året egentligen. Mycket borden och måsten och skall med bara sporadiska inslag i större utsträckning av vill.
 
Men i år blir ett bra år. Det finns garanterat saker att lära sig på arbetslösheten också. Det känns redan som att jag fått göra en massa saker jag innan inte ens reflekterat över och som jag kan ha nytta av senare i livet. Inget ont som inte för något gott med sig brukar man ju säga. Det gäller inte allt, men väldigt mycket tror jag.
 
Trevlig fredag på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback