Jobb, tjut, Oscar

På jobbet igår och jobbat hemifrån idag. Det märks att säsongen börjar komma igång på allvar, det kommer fler och fler saker som händer, tävlingarna startar och folk som hör av sig med tips. Trevligt!

I övrigt har mitt tjut i örat åtminstone minskat. Jag fick ett tjut i höger öra på nyårsafton orsakat av absolut ingenting. Det kom under kvällen och sedan tjöt det starkt i flera veckor.
Senaste tiden har det varierat i styrka och det tycks minska mer och mer. Antingen så beror det på att det verkligen är på väg att försvinna eller också så har jag vant mig. I vilket fall så är det grymt skönt att det inte är som i början. Var riktigt nere vissa stunder då. Det förstörde delar av Tysklandsresan, men inte så mycket att det tog överhand, den matchen vann jag.
I vilket fall är det hanterbart. Bara att vara försiktig med höga ljud framöver även om det är aptrist.
 
---
 
Jag tuggar mig igenom Oscarsfilmerna. Har sett alla utom två i kategorin "Bästa film". De två som jag har kvar går ännu inte att få tag på. Jag får därför hoppa till en annan kategori så länge.
Då alla nominerade i "Bästa manliga huvudroll" kommer från filmerna i "Bästa film" hamnar jag i "Bästa kvinnliga huvudroll" där det finns två jag inte har sett. Blue Jasmine står på schemat.
 
Nu lite FM och sedan säkert en sväng på träningscykeln.
 
Hej!
 
 
Filmen var helt okej, vann "Bästa film" 2008, men det var denna låt jag tog med mig mest.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback