Objection

Melodifestivalen igen och en ännu sämre delfinal än förra veckan. Igår var det sannerligen inte mycket att hänga i julgran.
Som helhet var väl Stenmarck det som var mest okej. Om jag tvunget skulle välja en finalist till så tar jag transorna då åtminstone deras refräng var helt okej, versen däremot var bedrövlig.
I övrigt.. dansbands-Refreshments, plagiat av 35 låtar till låt med tvivelaktig struktur-Kempe/Sanna, leva på moderna dansvågen utan överdrivet bra sångare-JEM och så vidare. Näe, detta var ingen höjdarkväll. Hellre minns jag Ellen förra veckan.
Kvällens bästa låt och framträdande var Sean Banan och Herreys.
 
För övrigt tycker jag att Anders och Nour är helt okej programledare i sig, men deras manus är bedrövligt och nästintill alla nummer/sketcher i programmet är antingen kassa eller ganska kassa. Tyvärr. Det är lite tråkigt när man vet hur bra komiker Anders är i vanliga fall.
 
---
 
Oscarsfilmstittandet trummar på. Har haft lite uppehåll några dagar, men nu får jag göra en stark slutspurt denna vecka. Galan går söndag natt (16/2) om jag inte missminner mig.
 
---
 
I övrigt är jag fortsatt singel, jobbframtiden är en öppen bok med färskt bläck bredvid sig och sommaren känns alldeles för avlägsen.
 
Jag vill grilla, spana, grilla, hänga, grilla, ta en öl, grilla, bada, grilla, njuta och grilla.
 
Well, that's about it for now!
 
 
 
När låten kom tyckte jag den var hyfsad, men den har växt med tiden. Gillar att slutet av videon känns lite Shakira 2002, som i delar av Objection.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback