La vie en rose

Arbetat samtliga dagar än så länge denna veckan. Kortare dag idag dock, kände mig färdig jobbmässigt vid lunch.
 
Känner mig lite sliten överlag av många faktorer. Glad och optimistisk, men sliten. En solsemester hade inte suttit helt fel..
Men det får tidigast bli efter februari, när ISM är över och saker börjar lugna ner sig lite.
 
---
 
Sista avsnittet av Paradise Hotel idag. Det finns mycket man kan säga om säsongen som gått, men jag nöjer mig med att konstatera att det i alla fall varit undehållande. Många speciella personer samlade.
Jag vet lätt vem jag vill ska vara vinnare (den som verkar genuint snällast och lättsammast att ha att göra med och bara har hamnat i bråk när han/hon provocerats hårt), men jag tror inte att denne blir det.
 
En annan serie som går mot sitt slut är How I Met Your Mother. Det känns inte lika vemodigt som när man kom till slutet av Vänner, men det är absolut åt det hållet. En sorts märkligt tomrum som blir svårt att fylla.
 
---
 
Det är bara 1,5 vecka kvar till Oscarsgalan och jag har ett antal filmer kvar att gå igenom. Jag är ganska på det klara med vad jag anser i de största kategorierna, men har ett par filmer kvar i dessa som jag inte fått tag på än.
 
---
 
Nu ska jag lyssna på lite musik och försöka vända min negativa trend i FM. Efter en lysande inledning med avancemang från min grupp i Europa League och som högst fjärdeplacerad under första halvan av säsongen i Premier League så har laget brakat ihop fullständigt och inte gjort mål på 8 (!) matcher. Vinterns transferfönster som just öppnat blir mäkta viktigt..
 
Och ja, sen ska jag klippa ihop en film i jobbsyfte också.
 
---
 
 
 
Spoilervarning: För den som inte sett How I Met Your Mother men tänker göra det så ska ni undvika ovanstående musikaliska video.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback