Resor och företagsamhet i övrigt

Trots att jag inte skriver så är det ändå trogna besökare var dag, härligt!
 
Har tagit helg nu efter jobb måndag-onsdag. Igår jobbade jag 08.30-20.30 ungefär, först jobb med hemsida, lite tränarnamnsadministration och sedan sekreterare på kvällens tränarträff. Man får att göra och gött är det.
 
---
 
Nog om jobbet, nu är jag i sommarstugan och halvligger i soffan med datorn i knät och äter choklad.
Gött att åka iväg då och då, även om det bara är över en helg hit ner. Inte för att jag är trött på Götet, oh nej, inte på långa vägar, men däremot är jag lite fortsatt trött på att inte ha egen lägenhet närmare Götet. Men det vet vi ju sen innan så det behöver jag inte tjata mer om.
 
Vad ska jag då hitta på i helgen? Troligen bara vara. Spela lite, äta mer choklad, ta några drinkar och bara ha det gött. Det är faktiskt helt okej att bara ta slöhelgar utan något inplanerat.
 
För övrigt ska jag på en sån där partykryssning i november. Naturligtvis med Uppsalagänget, denna gång för att tre av dem fyller 30 så det blir nog sköjsig stämning! Denna gång ska vi dock åka med annan båt än Cinderella som det brukar bli. Kul med lite omväxling :)
 
Och där slank en Fazer-chokladbit ner.
 
Nu blir det FM. Mitt kära Leeds underpresterar å det grövsta, men har fortfarande häng på toppen. Dessvärre finns risken att jag ryker snart ty styrelsen har mycket dåligt tålamod. Jobbsituationen beskrivs som "Mycket osäker", ungefär som när jag hade läst klart ljudteknikerutbildningen med andra ord.
 
Hejsvejs grus och gnejs!
 
 
 

"Många tror ju att djur inte finns, men det gör dom!"

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback