Stiger fram ur rök och damm

Klockan går och jag borde väl egentligen lägga mig, men för mycket tankar snurrar i huvudet.
 
Man kan säga vad man vill om Paradise Hotel, men jag tycker det är riktigt underhållande.
För bara några år sedan hade jag spytt på det och tyckt det varit pinsamt att se hur personerna i det beter sig och bli äcklad över paktande och spel.
Numer tycker jag istället att de positiva delarna väger över. Jag tycker förvisso fortfarande att merparten deltagare är pinsamma (inte alla faktiskt, det finns några få som jag säkert skulle kunna hänga med), men jag ser det på ett helt annat sätt nu. Det är intressant att se spelet folk försöker spela, vilka stilar de väljer, hur de överdriver sina personligheter och så vidare.
Min poäng med att skriva allt detta var för att knyta an till den första meningen i detta blogginlägg. När man kollar på den typen av serie som PH är så försvinner alla ens egna tankar som snurrar. Där har vi en av de bästa anledningarna till att sådana serier finns, för att kunna koppla bort sig en stund.
 
Min dag har förresten varit bra egentligen, inget jag kan klaga på, tvärtom. Jag har klart med jobb några månader till och har hälsan (undantaget min högra fot som ännu ej är bra och ett skavsår på vänster häl för att de enda brukbara skor jag har nu jävlas). Jag är helt enkelt bara inte på topp ändå. Och det finns väl inget som säger att man måste vara det hela tiden?
Ibland är man hög, ibland är man låg, så är det bara, och det måste få finnas plats för båda. Det gäller bara att välja vart man ska fokusera sin lilla uppåt-energi man har när man väl är låg så att man gör av med den på rätt saker, kanalisera i rätt riktning.
 
Lite musik kan nog passa bra nu. Jag öppnar Spotify och klistrar nedan in den första random låt som kommer upp i min spellista "Bara blandat bra" och väljer den textrad som bäst passar min sinnesstämning som rubrik på detta inlägg.
 
Sov gott människor små!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback