Far och flyg

Sådär ja, några dagars slappande och häng med familjen är över. På den tiden hann jag både spela sällskapsspel, ta upp båten med fader och testa femtioelva taktiker på FM för att bara nämna lite.
Jag hann även fortsätta planera framtida resande för mig och broder. Eftersom jag bland annat är ansvarig för sociala medier till ISM i Göteborg som går i februari insåg jag att januari inte är bästa månaden för en längre reseperiod. Däremot för en kortare resa och sedan tänkte vi ta en till resa längre bort i mars.
 
Den kortare resan, som blir en vecka lång, kommer som jag skrivit tidigare gå till Bremen och hälsa på släkten där. Flygbiljetter är bokade och nu är det bara att se fram emot resan som blir från 5 januari till 11 januari.
Det går för övrigt inga direktflyg från Götet till Bremen så vi får ta en omväg och mellanlanda i Frankfurt. Gött ska det bli att komma ner en sväng i vilket fall!
 
På den andra resan, som alltså blir någon gång i mars, har vi just nu snöat in oss på Oman. Båda vill någonstans där det är varmt årstiden i fråga och Oman lät intressant utifrån det vi läst hittills. Tydligen tyckte min hjärna det var såpass intressant att det var värt att drömma om. Inatt var jag nämligen där med broder, nån mer snubbe samt tre damer. Jag sökte tillstånd för att få köpa alkohol och damerna åkte fast i tullen för att ha försökt smuggla in kokain i landet. Lite skillnader på vilken sida lagen man stod där helt enkelt.. I vilket fall fick jag mitt tillstånd och gick sedan iväg in i staden kontoret var, sedan vaknade jag. Otroligt givande dröm!
 
Jag är fruktansvärt ressugen överlag så jag blir bara mer och mer öppen för förslag. Alltid gött när det händer lite saker..
 
..och på fredag åker jag ju till Stockholm igen för en dygnskryssning. Far och flyg och skepp ohoj!
 
---
 
Nu blir det en film eller något och äta saker. Imorrn blir det jobb hemifrån. Hejs!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback