Ebbot, jobb och saftsug

Sitter mitt i Så mycket bättre. Alltså, jag sitter inte och tolkar låtar i ett mysigt hus med massa kända artister, det hade väl varit lite otippat, men jag sitter och skriver samtidigt som jag har programmet i hörlurarna.
 
Insåg just att det var några dagar sedan jag skrev här. Dåligt!
Å andra sidan har jag uppdaterat desto mer på andra sociala medier i jobbsyfte och det är ännu viktigare just nu.
Jobbet känns fortsatt väldans trevligt och alla människor man träffar är positiva.
 
..nu fick jag pausa programmet. Ebbot började prata och när Ebbot pratar, då vill man lyssna. Alltså pausar jag nu så jag kan fokusera bättre när jag skrivit klart.
Ska säga ärligt att jag inte kan komma på en enda låt med Soundtrack of our lives på rak arm. Varje gång jag hört dem har det mest låtit som en stor vägg av ljud som bara maler på. Ebbot som person däremot verkar vara hur skön som helst, en sån man vill hänga med.
 
Var var vi? Jo, jobbet ja. Man går runt i Friidrottens Hus, lär sig fler och fler namn kopplade till ansikten och börjar heja på fler och fler. Utvecklande på många plan.
 
På måndag fortsätter jag på jobbet fast börjar ändå på nytt kan man säga. Samma anställningsform, men ändå med lite nyare formationer kan man säga. Vissa har svårt för såna förändringar (jag själv var för bara några år sedan en väldigt förändringsobenägen person), men jag tycker nuförtiden att om bara förändringar sköts rätt så är de spännande. Hur blir det liksom? Vilka nya tankar finns det? Kommer man få fler spännande idéer från andra att bolla med?
"Sköts rätt" säger jag eftersom det inte alltid behövs förändringar i livet, ibland förändrar folk saker bara för förändrandets skull, inte för att det finns någon egentlig mening.
I detta fall med jobbet känner jag som sagt definitivt inget sådant, tvärtom, det ska bara bli kul och intressant.
 
---
 
Nu kämnar vi jobbet och går istället raskt in på mig själv. Jag är nämligen just nu väldigt törstig. Mjölken drack jag slut förut och för alla som känner mig vet man att då är det elände. Mjölk är livets dryck och jag kan i princip dricka hur mycket som helst.
Vad göra? Som plåster på såren har jag blandat en stor kanna saft som nu står kall och fin i kylskåpet. Den ska konsumeras å det snaraste.
Jag börjar också bli glassugen och ska nog bege mig ner till källaren och fixa ihop lite sött mums från frysen.
 
Natten vidare kommer att gå i FM:s och filmens tecken. Das Experiment står på programmet.
För er som undrar varför jag slutade kommentera film här på bloggen så hänvisar jag till min sida på Filmtipset. Det blev helt enkelt enklare att börja skriva där och ha allt samlat. Egentligen borde jag gå tillbaka i bloggen och kopiera alla mina gamla filmomdömen till Filmtipset, men det är ett projekt jag inte känner mig jättesugen på just nu.
 
Så! Nu har jag fyllt kvoten med råge för ett blogginlägg. Dags att sätta fart mot köket för den goda jordgubbssaften.
 
Hejs!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback