Solobio och Uddevalla

Efter jobbet i förrgår var planen att dra till Henke i Uddevalla över Valborg och första maj. Det var halvdag på jobbet, en halvdag som bestod av att skriva ihop två artiklar samt få professionell ryggmassage i en halvtimme (varannan vecka finns fyra massagetider som GFIF står för åt de inom organisationen).
 
Eftersom det kändes onödigt att dra hem till Kungälv för att senare ta bussen till Ytterby och tåget därifrån så valde jag att stanna i Götet istället för att senare ta tåget därifrån.
Då Henke inte skulle komma hem från jobbet förrän vid halv sex blev det några timmar att slå ihjäl. Ett par av dessa timmar valde jag att gå på bio själv. Första solobion!
Den mest passande, både i stil och tidpunkt, var Iron Man 3 på Biopalatset. Jag bokade således dagen innan in mig klockan 13.15.

När jag hämtat ut biljetten cirka 45 minuter innan stack jag över gatan till Espresso house och tog en islatte, chokladboll och den sötsliskigaste scone jag smakat. Latten och bollen var prima, men sconet var mindre gott.
Väl tillbaka på bion stegade jag åter fram till kassan och slog på stort med en knattemeny, det minsta som fanns. Jag brukar ta för mycket vanligen så nu tänkte jag pröva helt tvärtom. Killen i kassan såg på mig lite som om jag var efterbliven, men öppnade snällt med "Då får du börja med att ta valfri Zoo-ask där!" och pekade på godishyllan. Yey! Kände mig som sju år gammal. Inte minst när  han avslutade med "Du är nog den första som går på Iron Man och tar knattemeny..". "Förvånar mig inte alls!" flinade jag och gick mot biosalongen.
 
Inne i biosalongen, som kan ha varit den minsta jag varit i, var jag till en början ensam, men när filmen drog igång var vi hela fyra stycken i lokalen! Förutom mig en 35-årig snubbe och ett par systrar (troligen) i 55-årsåldern.
Filmen var helt okej och gratis eftersom jag fått ett par gratisbiljetter från praktiken. Och popcornmässigt var knattemenyn ganska lagom, däremot hade jag gärna tagit en större dricka än typ fyra klunkar.
 
Tåg då sedan till Henke i Uddevalla och lira FIFA samt se Real bli utslagna ur CL. Fina grejer!
 
Igår kollade vi på Öster-IFK (1-4, oh yes!), lirade mer FIFA och stack sedan till hans syrra i Trollhättan och fikade innan det var dags för mig att ta tåget tillbaka nedåt landet igen.
 
---
 
För övrigt känns det nästan som om jag inte sovit inatt. Och det har jag nästan inte heller. Vaknade x antal gånger och sov kanske 3,5 timme eller nåt. Var ytterst nära att somna på första bussen förut. Örk. Blir tidig säng ikväll.
 
Näst sista praktikdagen idag :/

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback