Det närmar sig

Jobbet igår gick finemang. Känns gött att arbeta med meningsfulla saker till skillnad från vissa andra saker jag beklagat som man har hängande, host host..
 
Vad gäller det jag beklagat så har det redan betats av med allt småpill. Och de större sakerna hade jag redan koll på samt att jag fick några nya nyttiga tips som sparar en massa tid. Med andra ord är jag idag betydligt mer kolugn än jag varit de senaste dagarna. Det går upp och ner, som alltid.
 
Kör lite fm nu istället. När min planering i huvudet nu kompletterats ytterligare och jag vet ännu mer vad jag ska göra och att det inte är så mordigt så känns det som jag har tid att förlusta mig också, varvat med skrivandet. Gött är det.
 
Och i helgen ska jag, förutom skrivandet, dricka punsch och ha det gött i sommarstugan. Punsch har på något sätt blivit nya favoriten på senaste halvåret. Ett tag var det amaretto, ett tag genever, ett tag whisky (eller ja, whisky, öl champagne ligger alltid underliggande som självklara favoriter, men nu tänker jag mer som man druckit mer av i perioder) och nu alltså punsch.
 
Och nu skapade jag ett event för sommarens road trip. Fina grejer!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback