Arkitekten

När jag var liten och yngre ville jag bli tre saker när jag blev stor. I kronologisk ordning var det följande:
 
  1. Uppfinnare - Oppfinnar-Jocke var min favoritkaraktär i Kalle Anka och jag ville bli som honom ända tills jag blev lite äldre och insåg att majoriteten av sakerna han gjorde var omöjliga.
  2. Arkitekt - Älskade att bygga med Lego som liten och med det föddes så småningom önskan av att bli arkitekt. Det var tills jag fattade att det var en del matematik inblandat för arkitekter på högre nivå än Legobyggande, SimCity-byggande och annat liknande. Då dog genast intresset helt.
  3. Pilot - Har alltid varit fascinerad av flygandets värld och gillat gamla flygplan. Dessvärre kunde det aldrig komma på tal som yrke då min syn utan linser är alldeles för undermålig.

Idag fick jag i alla fall vara inne och tassa lite på punkt nummer två då jag tillfrågades om att vara lite inredningsarkitekt för ett kommande arbetsrum och hur det smidigast skulle fungera utefter de grundönskemål som framtida innehavare av rummet hade. Eftersom jag håller på med kommunikation passade det rätt bra att jag fick den frågan. Absolut inget superavancerat, men alltid kul att pröva på olika områden där man har nytta av god kommunikation. En sådan enkel sak som åt vilket håll man är vänd när en besökare kommer in i rummet kan vara nog så viktigt för ett första intryck.
 
---
 
Imorgon väntar helg! I nuläget är den helt öppen. Får se vad man hittar på. Antingen total hemmahelg eller så drar jag iväg någonstans, den som lever får se!
 
 
 
På tal om att bygga saker. Good times!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback