Uppåt marsch

Lättnaden och känslan av att vara klar verkar inte riktigt vilja sjunka in. Fast det beror nog på att jag hatar att ta ut saker i förskott. Samtidigt är jag expert på att tänka ut olika scenarios på hur saker kan utveckla sig.
I vilket fall blev jag slutligen klar runt halv elva på kvällen i söndags med skolmojset. Därefter följde en rätt kass natts sömn. Vaknade tidigt på morgonen med ont i magen som vägrade försvinna. Låg och halvsov ett tag innan det blev dags att gå upp och sticka till jobbet.
 
Väl på förbundet började det kännas lite bättre och ju mer dagen gick desto mindre ryckade sig magen. Jobbet gick finemang, trivs fortsatt som fisken i vattnet. Börjat strukturera upp inför tävlingen, kontakta tävlande och skriva artikel. sämre jobb kan man ha :) Det enda som störde var väl att man är skolarbetsskadad och plötsligt i artikelskrivandet kommer på sig med att sitta och fundera över hur många ord man är uppe i..
 
Idag är det resa mot Falun som gäller. Sitter på bussen just nu, beräknas vara framme runt halv nio. Redovisning imorrn. Och eftersom den är kvar samt att man väntar på mer respons från handledaren på det "färdiga" arbetet plus att det sedan också ska godkännas av examinator så kan man inte helt slappna av ändå.
 
Miniveckan i Falun (åker hem på söndag lunch) blir för övrigt väl uppbokad. Förutom redovisning väntar party på onsdagskvällen, grilldag på torsdag och O'Learys och VM-kval på fredag. Lördagen är enda lediga dagen just nu, men blir säkerligen något där också.
 
 
"En pojke från förr är tillbaks igen.
Han bara står där, och stirrar mig rakt ner i själen."

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback