Hemma, ett brett ord

Hemma igen efter besök hos Henke i Uddevalla!
Efter fredagens arbetande tog jag tåget bums från centralen till Uddevalla och mötte upp med Henke. Därefter lite införskaffande av alkoholhaltig dryck samt käk för att sedan ägna kvällen åt tjôt, Fifa 13 och Jönssonligans största kupp. Klart lagom kväll!
Igår blev det mer snack och Fifa innan hemfärd med buss via Trollhättan och Lilla Edet.
 
I övrigt har jag börjat med att söka lägenheter i Göteborgsregionen. Sannolikheten att jag ska få tag i någon inom den närmaste framtiden är ganska obefintlig, men man ska aldrig säga aldrig. Större under har skett. Det är bara att leta på och söka i de områden och prisklasser som känns aktuella.
Alltså, det är ju inte det att jag inte trivs med att bo hemma hos föräldrarna (speciellt just nu när man har "eget" hus då övriga familjen är i sommarstugan), men man vill ju ha något eget, så är det ju. Och gärna mer centralt än här ute på landet i Romelanda..
Sen vet man ju inte hur länge man kommer att vara kvar här i Göteborgsregionen heller så det är inget brådskande på något sätt.
 
Det lär döja innan man kan bo i centralaste Göteborg naturligtvis, men drömma får man. Jag har aldrig älskat Göteborg så mycket som efter den här våren och början på sommaren. Det känns helt enkelt hemma.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback