Det är över nu, but it's a livin' thing

Redovisningen igår gick finfint. Körde helt spontant och det bara flöt på. Sen efteråt hade jag och Claes en liten sista handledning var innan vi stack ner på stan. Handledningar kan ju alltid gå hursomhelst. Man är alltid orolig att det kommer 532 mordsaker man ska ändra, speciellt när det är i sista stund och man känner sig klar. Men icke! Bara några småsaker, yeah!
 
Nere på stan mötte vi upp med Peter, Sinander och Johan och tog några öl och käk på Pitchers. Mycket passande firande av att redovisningen gick bra och adjö till Claes och några andra som kom förbi som man inte kommer se i skolsammanhang mer.
 
På kvällen var det förpartaj utanför mig i Norslund. Också väldans trevligt! Sedan blev det en sista kårkväll och efter en orgie av sedvanligt urusel "musik" så blev det rätt bra de sista 20 minuterna innan stängningsdags.
På hemvägen var Max stängt (är ju bara onsdag) och det blev därför rätt lång kö på Statoil för att få körv med mos.
 
Idag vaknade man runt tiotiden och mådde helt okej. Tog mig upp, såg över det småfattiga utbudet i köket och körde på nudlar med köttbuljongtärning i till frukost.
Därefter packade jag ihop lite mojs och stack mot Bojsen Beach, med handlings-pit stop på vägen, och joinade tjejerna för en eftermiddag i solen.
Jag gick all in på grillandet denna sista dag med girlsen och grillade entrecôte och rödlök med potatissallad och lime-aioli till. Löjligt fint!
Lite volleyboll, snack, öl- och Smirnoff ice-drickande senare var det dags att ta adjö. Cyklade hem nöjd och glad och hänger sedan dess med grabbsen.
 
Imorrn blir det en lugn dag följt av O'Learys och den meget viktiga landskampen mot Österreich.
 
Livet är gött!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback