Morgonstund har guld i John Blund

Morgonstund för vissa, besök av John Blund för andra. Jag tillhör senare kategorin. Som en liten morgongåva lämnar jag ett stycke antingen eller-text nedan att läsa till morgonkaffet för de som inte har något bättre för sig:
 
Hav eller sjö - Hav, hav och åter hav. Sjö hade sin charm under road tripen förra året förvisso, men inget går upp mot att bada i salt, härligt hav.
TV eller Dator - Dator. Man får ganska mycket mer med en dator om man säger så. Plus att man kan välja lättare vad man vill se på en dator och inte måste gå efter det utbud TV:n vill pracka på en.
Höst eller vår - Vår. Även om jag alltid tyckt att vår är en onödig årstid. För mig räcker det att det slår om till sommar direkt efter vintern.
Jul eller Påsk - Jul, mysigaste av alla högtider.
Svart eller Vit - Svart. Favoritfärgen hela högstadiet och halva gymnasiet.
Ipod eller MP3 - MP3.
VH1 eller MTV - VH1, både förr och nu. En kanal som spelar musik från både förr och nu är att föredra framför en som förr spelade endast nyare och nu mer visar skit som typ Sweet 16, Pimp my ride och Cribs dygnet runt.
Rosa eller Lila - Lila.
Hund eller Katt - Katt. Ett självständigt djur som kan gå på toa själv och gå ut själv. Det enda den vill att man ska fixa är mat och rensning av låda. Tvättar också sig själv, vilket är mycket skönt att slippa. Spinner mysigt när den ligger i knät eller på magen. Har mer egen vilja än en hund, går sin egen väg.
Guld eller Silver - Om jag blir erbjuden en säck silver eller en säck guld så tar jag en säck guld eftersom det är mer värt. Men utseendemässigt tycker jag silver är snyggare.
Bad eller Dusch - Dusch. Om det är i syfte att bli ren vi snackar om, annars tar jag gärna ett dopp i bassäng eller pool.
Sko eller Sandal - Sko.
Afrika eller Asien - Ingen aning. Asien för att de givit oss så många bra spel, typ SNES..?
Mobiltelefon eller fast telefon - Mobil såklart, även om fast har sin charm.
Lägenhet eller Hus - Hus. Slippa bry sig om vad grannarna hör genom väggen och slippa höra grannarna.
Plugga eller arbeta - För några år sedan hade jag sagt att jag hade pluggat hela livet om jag kunde. Det tycker jag definitivt inte längre. Palla jaga betyg i evigheter och vara beroende av mer eller mindre kompetenta lärares omdömen. Ska man bli bedömd ska det i så fall vara av en chef och man ska få bra betalt för det. Arbete således.
Blond eller brunett - Jag själv hade gärna varit svarthårig. Men på tjejer så gillar jag vanligen brunetter mer.
Vanilj eller Choklad - Choklad.
Hemma eller utekväll - Beror på vilken typ av utekväll. Men hellre hemmafest än krogkväll och generellt har jag alltid föredragit hemmamys framför supa bort skallen. Mest att man fått rucka på det under högskoletiden för att vara social.
Stjärnor eller månen - Stjärnor kan jag stirra klart längre på, även om månen är mysig när den börjar bli full och lyser upp om nätterna.
Jordgubb eller hallon - Hallon.
Nyår eller Midsommar - Midsommar, lätt. Varmt, grillat och gött.
Lång hår eller Kort hår - Långt om jag kunde välja. Skaffar jag långt numer riskerar jag att se ut som en tysk DJ från 70-talet.
Sanning eller Konsekvens - Båda, bring it.
Blåa ögon eller Bruna ögon - Spelar ingen roll.
Snowboard eller skidor - Skidor.
Berg-och-dalbana eller Vattenbana - Berg och dal banor för att de går fortare, förutsatt att de inte har någon loop eller liknande i sig. Är ingen fan av att åka upp och ner.
Harry Potter eller Lord of the rings - Det sistnämnda naturligtvis.
Christina Aguilera eller Britney Spears - Aguilera.
 
 
Så, and now a bid you a fond farewell!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback