Lagom kväll

Blev som planerat en mycket soft kväll.
 
Först hemma hos Fredrik bevisa att man inte är så kass på FIFA som vissa tycks tro. Tvärtom gick det överraskande bra i flera av konstellationerna man spelade i.
Att jag inte spelar det så ofta är snarare för att jag stör mig på den jäkla tävlingshets som alltid ska uppstå, inte för att jag är superkass.
 
Kåren sen var mycket lugn. Först häng på ett minibord mellan bar och dansgolv på bottenplan = man hör knappt vad man själv eller någon annan säger.
Jag, Johan och Peter tog oss sedan till ett något större bord i det lugnaste rummet där man kunde konversalera eller vad fan det heter i rimlig ton. Mer folk kom sedermera dit.
 
Tog endast två öl på kåren och fyra halvnyttigare öl samt två cider på förkröket. Således var jag relativt rekorderlig idag. Eller ja, jag var jätterekorderlig.
 
Tänkte sedan vänta ut stängningsdags och bussen hemåt vid tvåtiden, men folket jag var där med ville gå en halvtimme tidigare. Ingen mening att jag stannade kvar själv och letade folk man kände igen, så lajbans kände jag inte att det var. Gick därför med mot Max där ingen skulle ha något och sedan vidare hemåt själv.
 
Tittar nu på Stjärnorna på slottet som jag aldrig ser på vanligen, men det är Robert Gustafssons dag så då får man absolut göra ett undantag!
 
Imorrn? Well.. inte mycket antar jag. Begrunda livet? Sov gött!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback