I'm glad

Efter lite väntande på ackreditering (med tillträde till det mesta skulle det visa sig), hälsande på Yannick Tregaro och snurrande i Svenska Mässans korridorer så stod jag plötsligt uppe på regidelens balkong och kastades med mycket snabba instruktioner in i att vara headsetbärande kommunikatör mellan tävlingens regiansvarige och ledaren för alla löparrelaterade tävlingar nere på banorna.
iEM:s förtävling drog igång nästan omgående och jag fick improvisera en hel del. Lärorikt och trevligt, men stressigt.
 
Efter tävlingen tänkte jag pratat med den regiansvarige lite mer i lugn och ro om vad jag kunde tänkas få göra mer under helgen så att jag fick något hum, men det hanns inte med just då, istället blev det hux flux ett möte med alla de som ingick i teamet och där satt jag mitt i mötet med bland annat Christian Olsson. Det var bara att sitta och lyssna noggrant och se ut som om man hörde dit. Funkade ganska bra.
Efter detta blev det i alla fall tid för ett litet snack.
Lunch sen och hämta ut mästerskapsenliga kläder innan dags att åka hem.
 
---
 
Kvällen blir som vanligt lugn, tid för att ladda batterierna. Imorgon ska jag vara på plats på balkongen klockan nio så det är lite sovmorgon sista dagen på veckan.
 
Ska bli mäkta skoj att vara med på mästerskapet i vilket fall. Från ingenstans till allt detta. Det är bara att njuta, man vet aldrig när man får chansen att spana in ett sådant här mästerskap i Sverige igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback