Deltävling 1

Så var kvällens elände över!
 
Generell tanke: Trams i början med att artisterna ska tönta runt på catwalk. Vafan tystnad, tagning och sen kom ut på scen och sjung. Trams!
Trevligt att Lena PH dök upp i alla fall, även om det var ett övertöntigt pausnummer överlag.
Manus överlag för denna skittillställning är pinsamt.

David Lindgren - Skyline: Fruktansvärt ospännande. Låter som allt annat modernt tjafs fast ännu tunnare. Fjantig koreografi. Svajig röst.
Cookies 'N' Beans - Burning Flags: Okej, inte mer. Inget speciellt. Förvånansvärt bra för att vara katastrofkompositören Kempe ska väl sägas. Men det säger inte så mycket.
Jay-Jay Johansson - Paris: Rent skräp. Hissmusik är mer spännande.
Mary N'diaye - Gosa: Trams. Extremt tjatig. Svajig och jobbig röst. Glad tanke antar jag, men man blir mest irriterad.
Eric Gadd - Vi kommer aldrig att förlora: Inget speciellt att skriva hem om här heller. Gillar trummorna och vissa slingor typ, that's it. Blir snabbt tjatig, men Gadd kan åtminstone sjunga.
Yohio - Heartbreak Hotel: Lyfter aldrig. Känns som nå'n icke-singel och utfyllnadsspår på en fullängdsskiva.
Anna Järvinen - Porslin: Äntligen något bra! Vacker låt, välkomponerat, bra röst.
Michael Feiner & Caisa - We're Still Kids: Saxofonen det enda bra. Låter som en bit ur temat till Alf. Resten är upprepande trams. Som min bror sa "Dom kunde kört saxofonslingan på repeat i 3 minuter istället."
 
Sådär! Det var omdömena. Och att Järvinen inte gick vidare bryr jag mig inte om. Jag kollar inte längre på detta för att heja vidare det jag gillar, jag kollar enkom för att hitta bra musik. Det händer mer och mer sällan som jag var inne på i förra inlägget, men nu hittade jag en låt i alla fall.
Stängde av sändingen nu också redan innan andra omröstningen (att det ens görs fler än en omröstning är också megatramsigt).
 
I väntan på nästa veckas spektakel bjuder jag på ännu en bra gammal schlager samt lite mer trams, vilket kom att bli kvällens ord!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Le lost brick

http://www.youtube.com/watch?v=1dZzPLX9gcc

Svar: Haha! Fantastisk film ^^ Den orkar man nästan se igenom.
Richard

2013-02-02 @ 23:52:21

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback