På plats

Började jobba vid 12 idag och det gick ganska mycket från 0 till 100. Efter ett inledande lugnt möte fick jag underlag till en artikel som tog större delen av återstoden av dagen. Lägg därtill att jag skulle ändra lite småsaker, göra en intervju ute i hallen samt hinna ta mig till Mölndals AIK:s klubbstuga till klockan 18.
Jag hann med allt, men det var bara med sisådär en kvarts marginal från att jag blev klar tills att jag skulle på bussen mot Mölndal.
 
I Mölndal, närmare bestämt Safjället, besökte jag den avslutande delen av årets terrängserie. Kul upplevelse! Jag har inte varit med på så många rena långlöparevent än så länge så det var intressant att se på nära håll. Det som slog mig mest var hur fort tiden gick. Att stå och vänta på löpare i ungefär en timme kan man kanske tänka sig är lite segt, men inte då, tvärtom, timmen passerade i ett jehu och vips var vi tillbaka vid klubbstugan för prisutdelning med glada ungdomar.

Efter besöket, där jag tog lite bilder och uttalanden till en artikel som kommer ut under onsdagen, tog jag buss och spårvagn hemåt för lite Paradise Hotel och julkalender. Det är ungefär så många serier jag orkar följa just nu.
 
---
 
Nu.. får vi se. Ska nog lägga mig snart. Är ganska slut efter den intensiva eftermiddagen och kvällen.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback