För det är min da' ida'!

Igår hade jag helt glömt att det var min födelsedag idag. Det gick inte upp för mig förrän jag var inne på Synsam igår och bokade tid och expediten glatt påpekade det hela.

I morse väcktes jag av två glada föräldrar som kom in och sjöng med presenter på sängen. Precis som förr i tiden med andra ord. Nog för att jag vill ha egen lägenhet hur mycket som helst, men sådant är bara trevligt! Det är skillnad på att vara barnslig och ha barnasinnet kvar som jag brukar säga :)
 
Pengabidrag till ny telefon (som jag nu sent om sider beställt) och best of-skiva med ELO från föräldrar, och från faster pengabidrag samt någon form av lockande specialgjord segerchampagne från när Werder Bremen vann tyska cupen 2009.
 
Jag känner mig faktiskt inte äldre än vanligt. Det känns som om jag varit 27 redan sedan jag fyllde 26 på något sätt, som att det efter jag fyllde 26 snarare var 27 som börjades fyllas i dag för dag på något sätt och nu fyllts upp till att bli 27 på allvar. "Snart 27" är liksom något jag tror jag sagt fler gånger än "26" de gånger folk undrat om min ålder.

Dagen i övrigt blev en bra dag med jobb och fler uppdrag att utföra. Listan växer och jobbtimmarna med den!
Nu ska jag strax ner i garaget, lyssna på skivan jag fick och hänga upp boxningssäcken jag köpte i Falun som ännu bara nyttjats en gång - på golvet i lägenheten. Jag tror den blir lite mer smidig att slå på hängandes som den ska.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback