Hemmakväll

Blev inget Bishops. Klockan gick, jag hann diska, göra kyckling i ugn och spela Battlefield med broder ett bra tag och först strax innan tolv var det tydligen dags att dra till Bishops.
Då jag inte vill vara ute och öla för sent (med tanke på att jag ska åka tåg och parta imorrn) och det känns ovärt om man sticker dit och bara är där en kort stund så sket jag i det. Hade det vart vid max elva hade jag nog dragit.
 
Men, men, gött att ha en kväll hemma också :) Fick ju spela med broder istället som man pratar med lite för sällan på senare tid.
 
---
 
Mormor på sjukhus. Igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte nu. Sjukhus -> Piggna till lite och åka hem -> Sjukhus -> Korttidsboende där hon börjat trivas och piggna till lite igen -> Sjukhus..
Jobbigt..
 
Stålmormor.
 
---
 
Blir kolla Oz nu ett tag, sen får man se. Packa någon gång också. Ska bli trevligt med lite miljöombyte, om än bara för en kort stund.
 
Och ja, beställa bok till tentan som jag glömt göra varje dag. Bara att hoppas att den hinner fram i tid (deadline för tentan är nästa fredag kl. 16). Skriva själva tentan beräknar jag inte tar mer än 1-2 dagar om man bara jobbar på. Början av veckan som kommer ska jag ändå ägna åt min grafiska uppgift.
Beställde också boken om tysk fotboll från fotbollskursen som jag inte hann läsa så mycket som jag skulle önskat.
 
 
Nog nu.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback