Den märkliga lyckan över att få en kursbok

Beställde boken i förra veckan, tog så snabbt postningsalternativ som möjligt. Ändå fanns den mäkta stora risken att den inte skulle hinna fram i tid.
 
Inatt var Peter här, jag scannade in (och råkade spara hälften av bokfan i dokumentet upp och ner) båda kapitel som behövdes och hade i princip gett upp hoppet om att få boken och tvinga kolla på ful-pdf:erna.
 
Men så, i morse vid nio-tiden, väcktes jag av ett sms "Din bok har postats". Troligen skulle detta innebära att den kom ram imorrn.. somnade om.
Vid tolv ringde det på dörren. Jag uppfattade det egentligen inte i vaket tillstånd, plöstligt stod jag bara i morgonrock och öppnade dörren för brevbäraren som stod med mitt adlibris-pack i handen. Ville nästan kyssa'na, men nöjde mig med att yrvaket och glatt säga tack och kapsejsa åter ner i sängen.
 
Nu har jag skrivit ungefär hälften snart och enligt mina beräkningar kommer jag att vara klar vid midnatt någonstans. Det är en rätt bra upphämtning från att i tisdags ligga med tre arbeten framför sig och noll arbetsmoral.
 
Koka soppa på en spik, jajamensan.
 
 
Tillbaka till tentans föga spännande värld.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback