Znabb üppdatering vron Dyskland

Lånar lite dator och nät av faster. No router or so in da house.
 
Skönt med en lugn vecka utomlands med familj.
 
Lördag: Slöa i Olofsbo.
Söndag: Åka bil halva dagen till Bremen. Spela sällskapsspel på kvällen.
Måndag: Ta en sväng till Bremerhaven, käka på båtrestaurang (åt någon fisk som ingen av oss visste vad det var, men god var den). Gick sen in i en gammal ubåt från andra världskriget följt av ett besök på ett litet zoo. (Se riktiga isbjörnar relativt nära, det ni! Mäktiga saker.)
Tisdag: Handla lite långärmade tunna tröjor på gallerian Rolands Center samt ett par små hörlurar av modell som knappt går att hitta längre i Sverige. Sällskapsspel på kvällen.
Idag: Inte riktigt säker. Grek-restaurang? Promenader? Humdidum?
 
Lugn och fin vecka än så länge i vilket fall.
 
Grejen med att vara här är att man verkligen kopplar bort allting annat. Klockan? Säg det, dåligt med klockor på väggarna, mobilen har jag bara liggandes avstängd, man lägger sig och går upp när man känner för det bara, har inte många benfasta saker planerade. Plus att man inte har nät så mycket då så efter bara någon dag vänjer man sig av vid att kolla in på fb eller mailen t.ex. hela tiden. Det är rätt gött ändå.
 
Ska läsa igen lite sportnyheter nu, det är något man missar snabbt när saker händer i alla fall. Ser att en Sverige-trupp tagits ut t.ex. Jag har inte koll på tiden alls här nere, inte ens på datum.
 
Pax vobiscum!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback