Lägenhetsröjande

Röjande förut idag i mormors lägenhet. Får i princip ta vad jag vill. Främst ville jag ha några foton, men sen tog jag även en drös LP-skivor och en massa sköna glas plus lite annat smått och gått. Vill egentligen ha nästan alla gamla glas, alla var så snygga. Men man kan väl inte ta hur mycket som helst, upp till Falun kommer ju knapt nå't av detta nu ändå. Kommer bara ta med några shot-/snapsglas i princip.
 
Skumt att gå i lägenheten. Man vet varför man röjer, man vet att mormor är borta, men ändå känns det som att hon bara inte är hemma för stunden, att hon finns någon annanstans, på resa eller sjukhuset eller vad som helst.
Men så kändes det med farmor också. Morfar minns jag inte riktigt, det gick så mycket snabbare där än för både farmor och mormor.
 
Snart är i alla fall lägenheten färdigröjd och ännu en del av livet hamnar i minnenas dal istället för i nutiden.
 
---
 
Kollar Färöarna - Sverige nu. 0-0 efter 51 minuter. Det är ganska dassigt. Ändå bra mycket trevligare att se en krigande Ranégie på topp än högeryttern Elmander.
Tror dock att målet för Sverige kommer inom tio minuter eller så.
 
 
Trevlig kväll till alla!
 
 
 
Låten jag vaknade upp med i huvudet i morse efter fyra timmars sömn. Satte på den på stereon för att komma igång, det funkade rätt bra :)
 
 

Edit: Färöarna gjorde just 1-0. Rumpa.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback